Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aserbaidžaan - Eesti (16.11.2024)
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEndiselt ei saa aru, miks C-liigasse püsima jäämine on tähtis. D-liigas palju lihtsam playoffi jõuda.
Vastupidine tundub mulle aga loota, et kõik tähed taevas koonduksid taas ühtmoodi ja et meil seejärel play-offis ka joppaks. Lisaks siis sellele, et sedasi kuidagi kuhugi jõuda tundub lihtsalt veider. Ilmselt jah, nõnda oleks mõne % võrra tõenäolisem suurturniirile saada (eeldusel, et see süsteem jääb kehtima), aga et ta nüüd hirmsasti tõenäolisem oleks kui läbi EM valiktsükli, siis selles ma lõpuni kindel pole.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Sama loogika, et miks Liverpool peaks Premmis higistama kui City koguaeg tiitleid võidab, Championships oleks ju lihtsam tiitlit võita?
Kommentaar
-
Kui me tahaksime vabatahtlikult D liigas mängida, siis võiks küll selle ambitsioonitu projekti lõplikult kinni panna. Õnneks nii madalale me ei ole laskunud. Lisaks ei ole ka seal EM-ga seoses ühtegi garantiid. Küll ei näe ma ühtegi põhjust, et miks ei võiks sellest unistada kasvõi läbi C divisjoni. Ja ma mõtlen täitsa siiralt. See eeldab muidugi, et me suudame loodetud sammud järgmiseks tsükliks edasi teha, aga ise tubli, natuke loosiõnne ja mingid asjad jooksevad veel kokku ning miskit mõistusevastast selles küll ei ole. Vähemalt play-offi jõudmises. Ka hetkel oli C divisjonis kaks gruppi, mis heas seisus oleks võidu peale täiesti mängitavad - Põhja Iiri, Bulgaria, Valgevene ja Luksemburg ning Põhja Makedoonia, Armeenia, Fäärid ja Läti. Suuremad jõud, nagu Rootsi ja Rumeenia, kelle peale tõesti hammas ei hakka, liiguvad üles ja alla tulevad Soome, Kasahstan ja Montenegro, kes pole küll ükski selline jõud, kelle ees peaks püksid täis tegema ja kes kuidagi varasemalt on sinna juba saanud. Tõsi, ka Ukrainal on hetkeseisuga võimalus alla kukkuda, aga üldine supp nüüd liiga tummine küll ei ole.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSamas Läti ja Leedu kukkusid, et meibi saanuks ühe pauguga Balti turniiri ka ära pidada.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui me tahaksime vabatahtlikult D liigas mängida, siis võiks küll selle ambitsioonitu projekti lõplikult kinni panna. Õnneks nii madalale me ei ole laskunud. Lisaks ei ole ka seal EM-ga seoses ühtegi garantiid. Küll ei näe ma ühtegi põhjust, et miks ei võiks sellest unistada kasvõi läbi C divisjoni. Ja ma mõtlen täitsa siiralt. See eeldab muidugi, et me suudame loodetud sammud järgmiseks tsükliks edasi teha, aga ise tubli, natuke loosiõnne ja mingid asjad jooksevad veel kokku ning miskit mõistusevastast selles küll ei ole. Vähemalt play-offi jõudmises. Ka hetkel oli C divisjonis kaks gruppi, mis heas seisus oleks võidu peale täiesti mängitavad - Põhja Iiri, Bulgaria, Valgevene ja Luksemburg ning Põhja Makedoonia, Armeenia, Fäärid ja Läti. Suuremad jõud, nagu Rootsi ja Rumeenia, kelle peale tõesti hammas ei hakka, liiguvad üles ja alla tulevad Soome, Kasahstan ja Montenegro, kes pole küll ükski selline jõud, kelle ees peaks püksid täis tegema ja kes kuidagi varasemalt on sinna juba saanud. Tõsi, ka Ukrainal on hetkeseisuga võimalus alla kukkuda, aga üldine supp nüüd liiga tummine küll ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
sellega läks toorelt ptsi
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJuriM oleks pidanud tooma näite, et suvaline Clotchester United kuskilt League 1-st mõtleks, et pohui see League 1, League 2-s ongi parem FA Cupile keskenduda.
Eesti valik mudaliiga kasuks on rumalus. Sanmariinode pealt tippsatsi vastu play-offi mängima (isegi kui on selline õnn), au ja kuulsust ei too.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Ei päde sellised võrdlused. Liiga 2 tähendab rasket 46 mänguga hooaega väiksema eelarve ja kehvemate mängijatega, ei ole sest ühelegi klubile kasu.
Eesti valik mudaliiga kasuks on rumalus. Sanmariinode pealt tippsatsi vastu play-offi mängima (isegi kui on selline õnn), au ja kuulsust ei too.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMis mingi mängupilt? Emotsioon on tähtis. Vaja oli vähemalt viiki ja saime. Parem kole viik kui ilus kaotus. Põnev oli igatahes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar