Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas grafix Vaata postitust
    tõmbas vähe lukku ära Gerdil

image.png
    See oli see Elva laenu koht? Ma ise kuulasin ainult, seega ei vii pilti kokku.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Laenates Pohlaku loogikat, et kuna ta pakkus lõpliku häältearvu ära, siis tal oli kogu aeg õigus. Ma sain ka oma 35:65-ga üsna lähedale. Seega on kõik mu käsitlused valideeritud, ainult Pohlakule vaevalt see meeldiks.

Aga ma ütleks, et kolmandik häältest underdogina saada on tegelikult kõva sõna, isegi kui see täna kõigile nii ei tundu. Ma olen kindel, et tagasi enne seda aega, mis oli 2024 detsember me enam kunagi ei satu. Nii et aitäh, Ragnar! Ja loodetavasti ta jõud ei rauge.

Pohlaku pressikas oli kuld ja vastused Mart Raamatu küsimustele samuti. Seda sirgeksrääkimise ja eitamise kunsti saame veel vähemalt neli aastat nautida. Head vastupidamist meile kõigile

Kommentaar

Ainuke, millest oli kahju, et ei saanud debatti liigasüsteemi atraktiivsemaks muutmiseks a la Slovakkia aga see polnud ka Klavani kambal mingi teema. Nii, et kütame aga veebruarist alates oma Sportlandil jt. plastmassplatsidel 36 voorulist liigat lõpmatuseni edasi.....
        Krt ja Soccernet ei saa kunagi oma kalendrit korda

Kommentaar

Käige *****. Minu poolt edaspidi Eesti jalgpallile totaalne BOIKOTT. Olen käinud koondise mänge vaatamas alates päevast, kui mängud toimusid veel Kadrioru staadionil. Aastakümneid. Enam ei lähe, kuniks ametis on selline ****.

Kommentaar

Otsus on langetatud – austame seda. Aeg on lõpetada süüdistused ja keskenduda ühisele tulevikule. Parim võitis, nüüd soovin edu ja tasakaalu meile kõigile.

Kommentaar

Ongi aeg lõpuks ise õppida palli omaks võtma, söötma ja mõtestatult liikuma. Unustage see AS Pohlak ära ükskord.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Darwizzy Vaata postitust
                Käige *****. Minu poolt edaspidi Eesti jalgpallile totaalne BOIKOTT. Olen käinud koondise mänge vaatamas alates päevast, kui mängud toimusid veel Kadrioru staadionil. Aastakümneid. Enam ei lähe, kuniks ametis on selline ****.
                Sellise avalduse peale tekib küll küsimus, et mis nüüd siis äkitselt muutus? Pohlak on viimased 18 aastat olnud president. Seni oli OK, aga nüüd äkitselt on nii hull, et vaja boikotti teha?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust

Sellise avalduse peale tekib küll küsimus, et mis nüüd siis äkitselt muutus? Pohlak on viimased 18 aastat olnud president. Seni oli OK, aga nüüd äkitselt on nii hull, et vaja boikotti teha?
                  muutus see, et esimest korda pakuti alternatiivi. Aga asjapulgad ei soovinud. Olgu siis rahul sellega mis on ja sõtkugu mudas edasi.

Kommentaar

Muu on kõik loogiline, aga pirni ei saanudki siis keegi v

Kommentaar

Selleks, et mudas jätkata on see igati õige valik, selleks, et tuua mingisugustki muudatust Eesti jalgpalli, mitte nii väga.
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                      FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                        Ainuke, millest oli kahju, et ei saanud debatti liigasüsteemi atraktiivsemaks muutmiseks a la Slovakkia aga see polnud ka Klavani kambal mingi teema. Nii, et kütame aga veebruarist alates oma Sportlandil jt. plastmassplatsidel 36 voorulist liigat lõpmatuseni edasi.....
                        Krt ja Soccernet ei saa kunagi oma kalendrit korda
                        Kesa, kas te mitte ei toeta seda? Praeguseks hetkeks peaks olema kohale jõudnud, et praeguse juhtimisega meie liigasüsteem, Premium liiga atraktiivsus, publikule mõtlemine jne, ei muutu tõesti ehk jah, jätkame samamoodi. Pakuti alternatiivi, aga seda naeruvääristame. Klavan tõi korduvalt välja, et sellised reformid vajavad läbirääkimist erinevate osapooltega ehk ei ole ühe mehe looming ja teise mehe "statistika", et vajame kindlasti arenguks 36 vooru vahet pole mis tingimustes. Kas oleks läinud paremaks? Ei tea, aga vähemalt oleks lootus. Hetkel ei ole sedagi, aga valikute küsimus, nagu alati, lihtsalt ei tasu enam viriseda kui praegust süsteemi toetada.

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust

Delfi pealkiri: "Aivar Pohlak jätkab jalgpalliliidu presidendina, Klavan kaotas selgelt​"

Postimehe pealkiri: “Aivar Pohlak võttis Ragnar Klavani üle seljavõidu!​“ (Ott Järvela)

Mine p*rse, Järvela!
                          Minu jaoks on Järvela alla käinud. Seda juba ammu valimiste eel, kui FB-s kommentaariumi kinni keeras. Ajab mingit hipsteri jalgpalli filosoofiat ning usub pimesi enda tõekspidamisi.

Valimistest rääkides, siis on üha vähem tahtmist ennast staadionile vedada koondist vaatama minna ausalt öeldes. Kahju.

Kommentaar

Need häälteks vajalikud jüngrid keda vest nurka mikromanageerinud küll mingid mudahaisu ei tunne. Pigem raha ja ego paitus. Aga neid inimesi Eesti jalgpall ei koti ka!
                            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Eks tglt saab ka sellest 68-st neid familia tiime maha kriipsutada, a ikkagi tahtnuks näha Klavanile kuskil 40 hääle ringis (võit nkn v optimistlik). A tahaks, et selle nii-nimetatud opositsiooni hääl kõlab vähe kõvemalt ka edasiselt, alustaks premium liigast.

Kommentaar

65 persevesti, laduge need nimed tahvlile rsk

Kommentaar

Working...
                                X