Algselt postitas grafix
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak
Collapse
X
-
Laenates Pohlaku loogikat, et kuna ta pakkus lõpliku häältearvu ära, siis tal oli kogu aeg õigus. Ma sain ka oma 35:65-ga üsna lähedale. Seega on kõik mu käsitlused valideeritud, ainult Pohlakule vaevalt see meeldiks.
Aga ma ütleks, et kolmandik häältest underdogina saada on tegelikult kõva sõna, isegi kui see täna kõigile nii ei tundu. Ma olen kindel, et tagasi enne seda aega, mis oli 2024 detsember me enam kunagi ei satu. Nii et aitäh, Ragnar! Ja loodetavasti ta jõud ei rauge.
Pohlaku pressikas oli kuld ja vastused Mart Raamatu küsimustele samuti. Seda sirgeksrääkimise ja eitamise kunsti saame veel vähemalt neli aastat nautida. Head vastupidamist meile kõigile
- Likes 6
Kommentaar
-
Ainuke, millest oli kahju, et ei saanud debatti liigasüsteemi atraktiivsemaks muutmiseks a la Slovakkia aga see polnud ka Klavani kambal mingi teema. Nii, et kütame aga veebruarist alates oma Sportlandil jt. plastmassplatsidel 36 voorulist liigat lõpmatuseni edasi.....
Krt ja Soccernet ei saa kunagi oma kalendrit korda
Kommentaar
-
Ongi aeg lõpuks ise õppida palli omaks võtma, söötma ja mõtestatult liikuma. Unustage see AS Pohlak ära ükskord.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Darwizzy Vaata postitustKäige *****. Minu poolt edaspidi Eesti jalgpallile totaalne BOIKOTT. Olen käinud koondise mänge vaatamas alates päevast, kui mängud toimusid veel Kadrioru staadionil. Aastakümneid. Enam ei lähe, kuniks ametis on selline ****.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitust
Sellise avalduse peale tekib küll küsimus, et mis nüüd siis äkitselt muutus? Pohlak on viimased 18 aastat olnud president. Seni oli OK, aga nüüd äkitselt on nii hull, et vaja boikotti teha?
- Likes 5
Kommentaar
-
Selleks, et mudas jätkata on see igati õige valik, selleks, et tuua mingisugustki muudatust Eesti jalgpalli, mitte nii väga.
FORZA ITALIAFORZA ROMA
FORZA CAPITANO
IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustAinuke, millest oli kahju, et ei saanud debatti liigasüsteemi atraktiivsemaks muutmiseks a la Slovakkia aga see polnud ka Klavani kambal mingi teema. Nii, et kütame aga veebruarist alates oma Sportlandil jt. plastmassplatsidel 36 voorulist liigat lõpmatuseni edasi.....
Krt ja Soccernet ei saa kunagi oma kalendrit korda
- Likes 8
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
Delfi pealkiri: "Aivar Pohlak jätkab jalgpalliliidu presidendina, Klavan kaotas selgelt"
Postimehe pealkiri: “Aivar Pohlak võttis Ragnar Klavani üle seljavõidu!“ (Ott Järvela)
Mine p*rse, Järvela!
Valimistest rääkides, siis on üha vähem tahtmist ennast staadionile vedada koondist vaatama minna ausalt öeldes. Kahju.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar