Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Blanpa on labidas on PatrickKane on xxD jne ehk bännitud troll, kes umbrohuna uusi kasutajaid teeb. Nüüd on ka see varikonto bännitud.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
      Blanpa on labidas on PatrickKane on xxD jne ehk bännitud troll, kes umbrohuna uusi kasutajaid teeb. Nüüd on ka see varikonto bännitud.
      Aa, siis isegi normaalselt end üleval pidanud.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust
        Telekavaataja, räägi palun enda motiividest. Oled päris mitu aastat, enam-vähem täistööajaga toimetades, rünnanud Eesti rahvuslikku jalgpalli. Väga-väga osavalt kusjuures. See jutt, et teed seda vabatahtlikuna töö kõrvalt, see ei saa tõsi olla, maht on selleks ebareaalselt suur. Varem kui Sind Telegramis jälgisin, siis aeg-ajalt kasutasid enda postitustena ka teiste kirjutatud tekste (Sinu kirjakeel on hästi eristatav).
        Nagu kirjutasin, ründamine on olnud väga osav. Justkui kaasa mõeldes ja toimetades jne, kuid sõltuvalt kanalist eri viisil rõhutades, et eestlased-eestimaalased seda mängu ei oska. Nagu CIA külvas Vietnamis ülemõõdulisi kondoome, et kohalike meeste enesekindlust nõrgestada. Väga sarnasel ideoloogial on põhinenud ka Sinu tegevus.
        Kokku on see päris suur kulu, kes on seda finantseerinud ja miks ta on seda teinud?
        Ma kaua foorumist eemal olnud, võib-olla ei taju enam biiti nii hästi kui vanasti...

Aga kas siin see argument on, et Eesti ajaloo ühe edukama jalgpalluri kampaania varjus püüab tõelist Eesti patriooti, Aivarit, võimult kangutada KGB? Või seesama CIA? Või sisalikud?
        20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust

Ma kaua foorumist eemal olnud, võib-olla ei taju enam biiti nii hästi kui vanasti...

Aga kas siin see argument on, et Eesti ajaloo ühe edukama jalgpalluri kampaania varjus püüab tõelist Eesti patriooti, Aivarit, võimult kangutada KGB? Või seesama CIA? Või sisalikud?
          Süvariik.

Kommentaar

Algselt postitas Suur Otu Vaata postitust
            Telekavaataja motiive ja rahastamise allikaid ei tea. Tean aga, et Tribüüni teise toimetaja ning siin foorumis Klavanit propageeriva Rakvere mehe Andres Rattassepa tõi eelmine jalgpalli liidu president Indrek Kannik isiklikult jalgpalli liidust mõni aasta tagasi ära tööle Rahvusvahelisse Kaitseuuringute Keskusesse. Seega on asja kaasatud Eesti Vabariigi kaitse-eelarve.
            vähe sellest – ma kuulsin, et Tribüüni kolmas eestvedaja Mario Tromp pani 5. klassis oma kekaõpetaja vetsu luku taha ja ta vana-vanaonu oli vabamüürlane.

Kommentaar

See väidetav leping on mis aastast? Need tüübid tõmbavad kaabust jäneseid välja siis kui neile sobib. Nii head tutvused? FCF ja Nõmme Utd 8.08.2024

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust

Ma ei tea, sellepärast küsisingi. CIA ja KGB jms võib mõistagi välistada. Aga fakt on see, et mingi vend möllab aastaid ja keegi peab seda ju finantseerima. Ma ei ole väitnud, et Telekavaataja on Klavani kampaaniaga kuidagi seotud, a la ta on selleks eeldusi loonud, see oleks sel juhul päris pikk programm. Aga välistada ei saa sedagi.

Imelikke asju on maailmas. Näit kui Gruusia tegi enda kurikuulsa välismõjude seaduse, et organisatsioonid, kelle eelarvest moodustab välisraha enam kui 25%, peavad ennast registreerima, siis see puudutas 2000 (!!!) organisatsiooni. Spordiga seotud organisatsioonidest puudutaks see näit Eestis ilmselt ainult jalkaliitu. Aga number 2000 annab aimu, milline on igasuguse sekkumise ulatus, mida me igapäevaselt ei suuda absoluutselt hoomata.

Kommentaar

Konkurentsipiirangu kokkuleppe kohaselt ei tohi töötaja asuda ametisse tööandja konkurendi juures ega tegutseda tööandjaga samas tegevusvaldkonnas. Tööandja ei saa töötajal takistada töötamist sektoris, kus ta ise ei tegutse. Töötajale ei saa olla keelatud igasugune töö konkurendi juures, vaid üksnes tegevused teisel töökohal, mis võib töötaja endise tööandja majandustegevust mõjutada (Riigikohtu otsus nr 2-15-16682/73).

Kommentaar

Aga fakt on see, et mingi vend möllab aastaid ja keegi peab seda ju finantseerima.
                    Suva see telekavaataja.

Mõtle, aastast 2007 kuni (võin siin aastaga eksida, aga suurusjärk on oluline) aastani 2022 möllas Aivar minna presidendina tasuta. Miski tegevus pidi seda ju finantseerima.
                    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Telekavaataja, räägi palun enda motiividest. Oled päris mitu aastat, enam-vähem täistööajaga toimetades, rünnanud Eesti rahvuslikku jalgpalli. Väga-väga osavalt kusjuures. See jutt, et teed seda vabatahtlikuna töö kõrvalt, see ei saa tõsi olla, maht on selleks ebareaalselt suur. Varem kui Sind Telegramis jälgisin, siis aeg-ajalt kasutasid enda postitustena ka teiste kirjutatud tekste (Sinu kirjakeel on hästi eristatav).
                      Nagu kirjutasin, ründamine on olnud väga osav. Justkui kaasa mõeldes ja toimetades jne, kuid sõltuvalt kanalist eri viisil rõhutades, et eestlased-eestimaalased seda mängu ei oska. Nagu CIA külvas Vietnamis ülemõõdulisi kondoome, et kohalike meeste enesekindlust nõrgestada. Väga sarnasel ideoloogial on põhinenud ka Sinu tegevus.
                      Kokku on see päris suur kulu, kes on seda finantseerinud ja miks ta on seda teinud?
                      Keegi on esmaspäeva hommikul juba seeni teinud!

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Keegi on esmaspäeva hommikul juba seeni teinud!
                        Tore, et sul on internet, JuriM – paljudel su kaasmaalastel on veel välipeldik.

Kommentaar

Kui siin fantaasia maailma jõuti ... Klavan on Pohlaku hästi valitud käpiknukk ja kõik on näitemäng. Klavan võidab, aga jalgpalli juhib AP ikka edasi

Kas nii ongi, et AP jääb Klavani võidu korral aupresidendina EJLis musta varjuna ringi käima?

sigpicJALGPALL on üle kõige!

Kommentaar

Algselt postitas Eranio Vaata postitust

Tore, et sul on internet, JuriM – paljudel su kaasmaalastel on veel välipeldik.
                            Huh? Ma suht alles ärkasin, aga WTF ?

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Huh? Ma suht alles ärkasin, aga WTF ?
                              Ajavöönd uus, peldik puust.

Kommentaar

Ma ei tea, sellepärast küsisingi. CIA ja KGB jms võib mõistagi välistada. Aga fakt on see, et mingi vend möllab aastaid ja keegi peab seda ju finantseerima. Ma ei ole väitnud, et Telekavaataja on Klavani kampaaniaga kuidagi seotud, a la ta on selleks eeldusi loonud, see oleks sel juhul päris pikk programm. Aga välistada ei saa sedagi.
                                Ma ise pigem täheldanud, et sellistes olukordades kehtib "kus suitsu, seal tuld". St kui keegi on mingit kanalit kaudu köögipoolt näinud ja kipub selle suunas järjepidevalt sapine olema, siis reeglina ongi asi mäda. Lihtsalt 99% inimestest ei taha oma nime asjasse segada, kardavad oma rahuliku pereelu pärast vms. Mulle endale meeldivad need 1%, kes jamad ausalt välja laovad.
                                20 LEGEND

Kommentaar

Working...
                                X