Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Ragnar Klavani ajastu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

ma ei tea miks, aga kõlab sellise "aga kamala harris on..." jutuna.

keegi ei tea mis järgmine juht kunagi toob, õnneks on iga 4 aasta tagant uus hääletus, pohlakule on seda aega antud piisavalt + tema kogutud hääled on labaselt öeldud petmine.

pohlaku arvates ei tohiks keegi tema vastu kandideeridagi - vaata mis pubekalik solvumine see toimus alguses, see juba näitab kaugelt ära, et aeg on möödas.
    Ma isegi nii selgrootu, et panin kuskil viieka (max-panus) koefiga 10 Klavani võidule ja teises kohas 40 eurot koefiga 1,5 Pohlaku võidule. Win-win.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Ma isegi nii selgrootu, et panin kuskil viieka (max-panus) koefiga 10 Klavani võidule ja teises kohas 40 eurot koefiga 1,5 Pohlaku võidule. Win-win.
      mingid eesti saidid tühistavad su beti/betid ära kui siin seda maailmale jagad see vist keelatud praktika

btw kas eesti läti(leedu) ühisliiga reaalselt ei tooks vaatajaid statale? ma käiks küll 10x rohkem mänge vaatamas.
      ühesõnaga kas asi on selles, et reaalselt ei oleks asjal mõtet või siis pohlak kartis, et ta diktatuuri maja hakkab lagunema sellega?
      Dreams cant be buy

Kommentaar

Balti liiga oleks loomulikult lahe, kaua me omavahel siin sügame ja tõelist konkurentsi pole. Kuigi ega see Läti ja Leedu tippude tase ka midagi erilist ei ole, aga ikkagi, see annaks lisaponnistust olla üle Baltikumi parim + mis nendesse eurosarja kohtadesse puutub, siis küll seegi kuidagi lahendatud saaks, et kuidas ja kes saama hakkaks. Pole ületamatut probleemi, va koopavesti jaoks!

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

mingid eesti saidid tühistavad su beti/betid ära kui siin seda maailmale jagad see vist keelatud praktika

btw kas eesti läti(leedu) ühisliiga reaalselt ei tooks vaatajaid statale? ma käiks küll 10x rohkem mänge vaatamas.
          ühesõnaga kas asi on selles, et reaalselt ei oleks asjal mõtet või siis pohlak kartis, et ta diktatuuri maja hakkab lagunema sellega?
          Balti liigaga oleks kindlasti palju suuri küsimärke, aga kuskil taustal ilmselt kummitaks ka see, et osa võimu tuleks käest anda ja lisaks on oht, et meie omad hakkaks lätlastele ja leedukatele alla jääma ning see oleks mõru pill neelata (isegi juhul kui eurokohad meile kõigile säiliks). Oleme siin aastaid harjunud ennast neist paremaks pidama.

Pohlak ja Järvela on muidugi asja eestvedaja kenasti ka viimaseks kaabakaks värvinud, nii et olge mureta, ühisliiga on üks asi, mille pärast muretseda pole tarvis. Kuigi ma usun, et vähemalt meie tabeli tippudel oleks sellest võita rohkem kui kaotada, aga see on vaid üks asja pool.

Kommentaar

raio pani päris haiget juttu delfile... aususe nimel võiks mitte hääletada kui klubis tegevus puudub

Kommentaar

Algselt postitas grafix Vaata postitust
              raio pani päris haiget juttu delfile... aususe nimel võiks mitte hääletada kui on klubis tegevus puudub
              Süüdimõistetud endine maksupettur ja ausus ei käi eriti kokku

May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

veel piinlikum

Kommentaar

pole mitte kui midagigi paremat, kui maaka raio arvamus täna. kui sa näed läbi selle selle valimiste kaasuse ja läbi selle vasja teema kes ei suutnud ukraina teemal mitte kui munnigi öelda, millist väärtust teatud endised koondislased endas kannavad. nii jätkata. pole midagigi paremat kui reaalne malts pinna pealt välja tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                    pole mitte kui midagigi paremat, kui maaka raio arvamus täna. kui sa näed läbi selle selle valimiste kaasuse ja läbi selle vasja teema kes ei suutnud ukraina teemal mitte kui munnigi öelda, millist väärtust teatud endised koondislased endas kannavad. nii jätkata. pole midagigi paremat kui reaalne malts pinna pealt välja tuleb.
                    Vassiljevi teemal Piiroja suutis väljendada, et Ukraina peab võitma ja on temas pettunud ning pigem ei peaks Vassiljev kaptenina jätkama (hetkel ei viitsi kaevata, et kas ta ka liidu suunas midagi öelnud). Eks küllap endisel võistkonnakaaslasel on ka väga raske anda vastust, kus pole sõna pigem kuhugi ette liidetud.

Aga et pidada Pohlakut kuidagi õilsamaks ja eetilisemaks, siis see nõuab minu jaoks ikka päris tubli ajugümnastikat ja väga tugevat annust naiivsust ning paljustki läbi sõrmede vaatamist. Eriti nende fantoomide elustamise valguses, kus ise üheks instrumendiks oled. Mingist aust ega ausast mängust sel juhul kindlasti rääkida ei saa.

Kommentaar

Vist on selge kes aitas norra riigile 100 k trahvi ära maksta....

Kommentaar

Mina ei suutnud leida, mis häälest ta räägib. Ta ei kuulu ju kuhugi juhatusse, et saaks üldse hääletada.

Kommentaar

Oh sa Raio Raio Raiokene.

Kommentaar

Algselt postitas Eranio Vaata postitust
                            Mina ei suutnud leida, mis häälest ta räägib. Ta ei kuulu ju kuhugi juhatusse, et saaks üldse hääletada.
                            Eks ta saab PJK ette volitatud või räägib kellegi teise nimel, kes läheb annab PJK hääle, mis sest, et seda enam põhimõtteliselt ei eksisteeri, aga keha on veel alles.

Valimispäeval saab saalis olema kindlasti huvitavaid nägusid, kelle puhul ei oska tavaline kõrvalseisja ka registrite abil ühendust ära teha, et oot miks ta hääletab või milline on tema seos selle hääleõiguslasega. Samas ma usun ka, et tehakse pingutusi, et natukene vähem piinlik välja paistaks. Kõik sõltub lõpuks sellest, et kui tugevana oma positsiooni tuntakse, aga kui käib siin lõpu eel kübaratest surnud jäneste välja tõmbamine, siis hakka või uskuma, et võib minna põnevamaks kui oskas uskuda.

Kommentaar

VAUUUUU kurb... Never meet your heroes
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Eks ta saab PJK ette volitatud või räägib kellegi teise nimel, kes läheb annab PJK hääle, mis sest, et seda enam põhimõtteliselt ei eksisteeri, aga keha on veel alles.

Valimispäeval saab saalis olema kindlasti huvitavaid nägusid, kelle puhul ei oska tavaline kõrvalseisja ka registrite abil ühendust ära teha, et oot miks ta hääletab või milline on tema seos selle hääleõiguslasega. Samas ma usun ka, et tehakse pingutusi, et natukene vähem piinlik oleks. Kõik sõltub lõpuks sellest, et kui tugevana oma positsiooni tuntakse, aga kui käib siin lõpu eel kübaratest surnud jäneste välja tõmbamine, siis hakka või uskuma, et võib minna põnevamaks kui oskas uskuda.
                                16.05.2025 töövaidluskomisjoni otsusega töövaidluskomisjon otsustas: 1. Rahuldada Gert Oleski töövaidlusavaldus Pärnu Jalgpalliklubi vastu täies ulatuses.
                                2. Mõista Pärnu Jalgpalliklubilt Gert Oleski kasuks välja 2025. aasta märtsikuu töötasu
                                summas 1918,93 eurot (bruto).

Kommentaar

Working...
                                X