Tahaks et kõik need Pohlaku kummardajad hääletuspäeval saaks üles pildistatud ja nimepidi rahvale päevavalgele toodud, ükskõik kui krdi kummituslikud figuurid nad tegelikult on Eesti jalgpallis. Loodan siin ajakirjanike tugevat tööd. See kõik haiseb nii rõvedalt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - Ragnar Klavani ajastu
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustpole mitte kui midagigi paremat, kui maaka raio arvamus täna. kui sa näed läbi selle selle valimiste kaasuse ja läbi selle vasja teema kes ei suutnud ukraina teemal mitte kui munnigi öelda, millist väärtust teatud endised koondislased endas kannavad. nii jätkata. pole midagigi paremat kui reaalne malts pinna pealt välja tuleb.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Oeh, kõik teame, et Raio oli kõva võitleja, kellele meeldis peamäng - vist ikka oleks pidanud rohkem jalaga mängima, ei jäänud sinna pähe enam midagi alles
Ikka hämmastav, millised puupead on suur osa jalgpalluritest. Aga mulle tundub, et Raio pole väga hästi asjadega kursis ka, nt Pohlaku skandaalid/kriitika tema suunas, või Klavani programm. Tegelt on seal programmis häid ja sisulisi mõtteid. Ja laimamise/poriloopimise asemel tegelt on pigem ikka sisuline arutelu (kuid mitte Pohlaku suust!), aus kriitika ja ideed, avatud arutelud. Vähemalt nii tundub. Ja Betsafe podcastis nt Klavan küll ei laimanud ega teinud maha, pigem oli just tagasihoidlik ja keskendus sisulisele jutule. Niiet suht lamp lahmimine, Raio.
Siit kumab jälle läbi see, et "ma usaldan teda (Pohlakut) 100%" ja et on temaga (hiljuti) suhelnud ehk siis...Pohlak on kaval uss, kes käib meelitamas ja mesijuttu ajamas, nagu ikka. Ja lihtsameelsed, keda, tundub et on palju, räägibki ära. Küllap lubas Raiole head kalasaaki...
Aga suurim pärl oli see, kui tuli juttu kehvast kohast FIFA edetabelis (hetkel 121.) ning Raio vastas „Kui mina mängisin, siis olime me päris kõrgel,“ osutades 2011. aastal saavutatud 47. kohale. Raio kuule...see oli 14 AASTAT tagasi??! Oijahh
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustOeh, kõik teame, et Raio oli kõva võitleja, kellele meeldis peamäng - vist ikka oleks pidanud rohkem jalaga mängima, ei jäänud sinna pähe enam midagi alles
Ja laimamise/poriloopimise asemel tegelt on pigem ikka sisuline arutelu (kuid mitte Pohlaku suust!), aus kriitika ja ideed, avatud arutelud. Niiet suht lamp lahmimine, Raio.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustBalti liiga oleks loomulikult lahe, kaua me omavahel siin sügame ja tõelist konkurentsi pole. Kuigi ega see Läti ja Leedu tippude tase ka midagi erilist ei ole, aga ikkagi, see annaks lisaponnistust olla üle Baltikumi parim + mis nendesse eurosarja kohtadesse puutub, siis küll seegi kuidagi lahendatud saaks, et kuidas ja kes saama hakkaks. Pole ületamatut probleemi, va koopavesti jaoks!
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitust
Ühisliigad toimivad hästi sisesportides kus baltikum arendab noorukeid tihti koos, vahetatakse omavahel treenereid ja mida vaadatakse suuremates numbrites nagu korvpall nt (oli ka võrkpall aga see on langustrendis ning hoki mis on siiski klapsekingades, vaatamata Läti talendile ja arengule). Kui saadaks head sponsorid taha nagu Eesti-Läti kossuliigas siis oleks asja, sinna muidugi pandi palju alla et me lõpuks vabaneksime VTB süsteemist. Käies aga alles kuu aega tagasi Lätis Riga-Auda jalkamängu vaatamas sain aru et baltikumi jalgpall on lihtsalt leige vastuvõtuga igas riigis. Päikselisel päeval oli pealtvaatajaid 500, pealinna "derbis" (Riga vs RFC on peamine, Auda on Riga tütarklubi a la Kure Floraga) ei olnud eriti mingit hinge. Läti kolleeg kellega vaatama läksin seletas et läti jalgpall lubab ikka väga kentsakaid "küprose" sponsore tänu millele Riga FC elab. Ahjaa nende ultratele maksti esimesed pool aastat et nad laulaks staadionil. Balti Liiga muutuks päris kiirelt rich-get-richer vene kukru toetamise projektiks kus meie küll mingit kasu ei saaks kui reisiarved läheks ainult suuremaks (ja kes tahab bussiga leetu loksuda 9 tundi?).
isiklikust vaatest pakuks, et rahva numbrid mängudel mitmekordistuks, aga tegelikult pole õrna aimugi kas see teisi samamoodi mõjutaks.
kas keskmist eestlast kotib kas võidab paide või flora? mõlemad eestlased! aga kui on conference liiga mäng, siis on ikkagi eesti vs teised ja stata ju täis tavaliselt..Dreams cant be buy
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
ma arvan ma olen päris suur jalgpalli FÄNN, aga mind millegi pärast väga ei koti meie liiga mängud, eks ma ikka käin iga hooaeg, aga vähe. oleks mängud eesti vs läti (klubidena) käiksin kohe kindlasti enamustel mängudel. entertainment value oleks 100x praegusega võrreldes.
isiklikust vaatest pakuks, et rahva numbrid mängudel mitmekordistuks, aga tegelikult pole õrna aimugi kas see teisi samamoodi mõjutaks.
kas keskmist eestlast kotib kas võidab paide või flora? mõlemad eestlased! aga kui on conference liiga mäng, siis on ikkagi eesti vs teised ja stata ju täis tavaliselt..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ma olen omal ajal Balti liigat teles kommenteerinud. Kasutades klassikuid, siis "see oli õudne". Parim kild oli Marijumpoles peetud mäng, sisehall. Meie poolt Levadia, kes oli kohale saatnud noortetiimi ja "kodumeeskond" Panevežys vms, mis tegelikult asus Marijumpoles 300 kilomeetri kaugusel.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ma olen omal ajal Balti liigat teles kommenteerinud. Kasutades klassikuid, siis "see oli õudne". Parim kild oli Marijumpoles peetud mäng, sisehall. Meie poolt Levadia, kes oli kohale saatnud noortetiimi ja "kodumeeskond" Panevežys vms, mis tegelikult asus Marijumpoles 300 kilomeetri kaugusel.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Using erinevaid AI models, võimalusi jne, siin siis lühike kokkuvõte (no surprises)!
Conclusion
The evidence suggests that Estonian football under Aivar Pohlak's leadership suffers from serious governance deficits, conflicts of interest, and potentially illegal practices. While Ragnar Klavan faces an uphill battle given the entrenched power structures, the June 19 election represents the first real opportunity for change in decades.
The combination of ongoing criminal investigations, serious ethical questions, and growing international scrutiny suggests that the current system is unsustainable. Whether through electoral change or external intervention, Estonian football appears to be at a critical juncture where reform is both necessary and increasingly likely.
Reminder: FIFA Ethics Committee – Pohlak was a member (often termed an “Ethics Committee judge”) in 2017–2018 and has been referred to as a FIFA Ethics Committee judge as recently as 2023. The FIFA Ethics Committee is FIFA’s judicial body that enforces the FIFA Code of Ethics: it investigates and adjudicates breaches of ethics (such as bribery, corruption, conflicts of interest, and match‑fixing) in global football!
samal ajal kui vest oli Ethics Committee judge: 2012, Pohlak was investigated by Norwegian police as a suspect in a tax evasion case involving Estonian player Raio Piiroja!
UEFA’s stated values include integrity, fairness and respect. Its Statutes and regulations emphasize that all member associations, clubs, officials and players “must … comply with the principles of ethical conduct, loyalty, integrity and sportsmanship!
UEFA has a zero-tolerance stance on corruption or unethical behavior!
Good Luck stupid Raio, Sõrve Küla Kapell and Pallikotiklubid! FK U
- Likes 3
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust
Omaaegsest balti liigast oli parim ikkagi see Sportlandil toimunud Narva mäng ühe Läti tiimi vastu, mis lõpuks kihlveopettuste tõttu maha võeti. Rahvas irvitas tribüünil, sest ei saanud aru mis toimub - üks ei tahtnud ja teine ei suutnud. Lõpuks hakkas läti väravavaht suures meeleheites otse narvakate jalale palle viskama. Ja lõpuks Narvakatel õnnestus ka värav saada. Kahju, et mängu videos pole, korralik klounietendus oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas ilikemuru Vaata postitustPohlak was a member (often termed an “Ethics Committee judge”) in 2017–2018 and has been referred to as a FIFA Ethics Committee judge as recently as 2023.Praegused uefa ja fifa juhid on kindlasti sama puhtad ja head inimesed nagu endised juhid ja AP ise. Ühesugused hoiavad ikka ühte.
sigpicJALGPALL on üle kõige!
- Likes 3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar