Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Põhja Iirima 31.03.04 18:00

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Eesti-Põhja Iirima 31.03.04 18:00\'

No kuulge. Põhja-Iiris on enamus ikka iirlased, konflikt seal rohkem usulisel pinnal. IRA võib aga täiega perse minna, lisaks pommidele on neil käpp sees ka narkoäris ja salakaubanduses. Tõelised idealistid.
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

mis on ira-l selle mänguga pistmizst?? õiged iirlased toetavad iirimaa koondist, põhja-iiri koondist toetavad protestanlik-unionistlik scum..

Kommentaar

hmm, kas räägib sinus nüüd katoliiklik separatist?
        esiteks leian ma, et kõik püüded kuidagi meie ja põhja-iiri poliitiliste tagamaade vahele paraleele tõmmata ja seoseid otsida on mõtetud.
        teiseks ei saa ma ikka veel aru, millest tingitud siin foorumis ärganud negatiivne meelestatus põhja-iiri koondise ja toetajate suhtes..
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

kink tuleb näeb ja teeb...aga võit? päris raske teostada...noored on kindlasti tahtmist täis ja ma ei põe...kui kaotame, siis vähemalt annavad nad vihase lahingu...
          jalgpallifänniks ei saada, vaid sünnitakse

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

teiseks ei saa ma ikka veel aru, millest tingitud siin foorumis ärganud negatiivne meelestatus põhja-iiri koondise ja toetajate suhtes..
            Põhjuseks see andetu postitus siin, mille oleks võinud vabalt kahe silma vahele jätta:
            Originally posted by korpo

mäng j22b eesti kasuks kuna eesti on liiga k6va et kartulis66jatest terrosristidele kaotada....
            Minugi arust võiks mitte segi ajada jalgpalli ja terrorismi (IRA-d); Põhja-Iirimaal on tore koondis, keda on meil võimalus võita, toredad nalja mõistvad toetajad... minul on ausalt öeldes täiesti savi nende usuline kuuluvus või see, kas nad on \"õiged\" iirlased või mitte.
            Naljakas on aga see, et nii palju kui mina tean, ei ole Britannias homsest Eesti - Põhja-Iiri mängust ülekannet, seevastu Iirimaa - Tšehhi on otseülekandena...

Kommentaar

Originally posted by tembuu

Originally posted by kyps

Originally posted by Amadeus

jajah, annetame aga mängust t6usva tulu IRA-le. Nii armsad ja nunnud oma vabadusv6itlusega. mu arust on ikka iga organistatsioon kelle tegevuse tulemusena tsiviil elanikud surevad terroristlik organistasioon.
              Kui Põhja-Iiri ja Eesti olukorda võrrelda, siis paralleele ei ole raske tõmmata. Põhja-Iiri siis oleks nagu Kirde-Eesti, kus suur idanaaber oma riigi alamaid regiooni saadab ja põliselanikud vähemusse jäävad. Eestil on lihtsalt õnneks läinud, et Ida-Virumaa veel Toompeale, mitte kremlile allub. Seega leian et IRA ja UDA püüdlused iseseisvuse saavutamiseks on õigustatud.
              Mkmm, mitte miski ei õigusta terrorismi.
              Jah t2nap2eval kutsutakse neid terroristideks. Omal ajal kutsuti partisanideks. Meie kutsusime neid metsavendadeks.

Kommentaar

Eesti võit 3:1
                @hytt

Kommentaar

teiste puudumisel on Whitley k6rval tuntumaid nimesid noor wing-back Chris Baird (Watford), kes Soome telest kiita on saanud
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

mina olin täna a. le coq miniarena kuningas. ma passisin seal 4 & pool tundi ja külmetasin ennast parajalt poolsurnuks. aga valmistuge informatiivseks postituseks:

esimese asja põrkasin ma kokku ühe põhja-iirimaa fänniga, kellega sai lõbusalt ka kolm järgnevat tundi veedetud. ta ütles, et põhjaiirlased on sõbralikud ja ei soovi kellelegi kunagi halba. nad tahavad lihtsalt lõbutseda ja naerda, nagu too tüüp ütles. kusjuures, kodanik ise (nimest ei saanud ma suurt aru) on käinud juba pikki aastaid kõikidel välis- ja kodumängudel. kõik mängijad teadsid teda ja surusid tulles kätt. ta ütleb, et mängu tulemus on tema jaoks ükskõik, peaasi, et meeskond oma au ei kaotaks. kusjuures - ta pidi alati ronima staadioni katusele ja sinna panema mälestuseks p-iirimaa lipu mida ta ka sel korral teha lubas. eks näeme

treeningutest. põhjaiirlased harjutasid ainult standardolukordasid. kauglöökidega näis ohtlik whitley ja huvitaval kombel oli peaga terav healy, kes peaksidki olema võtmemängijad homses kohtumises. williams ja baird kaitsjatena olevat kah päris head. too endine manu mees ja praegune norwichi kunn jagab ilusaid passe, samad sõnad noore capaldi kohta.

mis aga kõige selle juures muljet avaldas, oli meeste hea tuju. pidevalt tehti nalja, kuigi treeningut tehti tõsiselt. naerul näod peas ja kohe parem vaadata. mulle igatahes meeldis. teine asi - p-iirlased (fännid siis) vihkavad oma treenerit. ta on pool inglane-pool uruguailane ja kohe üldse ei sallita tema inglise aktsenti. põhjaiirlane my ass, ütles too danny või danry või mis iganes ta nimi oli. ta on homme fännimängul kesktormaja muideks...

meie poisid tegi treeningmängu. 2-2 jäi vist. zelinski oli lihtsalt lodev, kink kahvatu, aga lõi kena kolli. hullusti tormas ringi aga purje ja pijpersi pilk oli pidevalt temal. värav ja sööt kui ma õigesti mäletan.

rohkem ma ei suuda kirjutada. magama. pilte sai ka tehtud ja eelvaadegi kirjutatud - eelvaade + p-iirimaa treeningu pildid ja meite meeste treening piltides.

homme siis fännimäng ja õhtul kohtumine. loodame parimat. ja ärge siis keegi arvake, et nood rohesärgid on terroristid. toredad on, nii palju kui mina nendega kokku olen puutunud.

head ööd

Kommentaar

Estonil on õigus ja ei ole ka. Tegelikult on ju nii, et nendel meestel, kes näiteks Celtic´us või mõnes teises katoliiklikus klubis mängivad, õigupoolest enam P.-Iirimaa koondisesse asja ei ole... Nii kurb kui see ka ei ole, on usuline kuuluvus sealkandis ikka rohkem kui oluline.
                      Samas kohtasin eile Tallinna linna sees iirlasi, kes pärit Wexfordi kandist (ehk siis puhta vabariigi mehed) ja nemad hoiavad pöialt ikkagi P.-Iirimaale!
                      Võib ju väita, et jalgpall on kõigest mäng, aga tegelikult on see midagi palju enamat!
                      Ilusat kolmapäeva!

Kommentaar

Replying to Topic \'Eesti-Põhja Iirima 31

Uurisin huvi pärast, kui palju siis Briti kvaliteetlehtedel tänase mängu vastu huvi. Guardian ja Independent pole nähtavasti oma meest mängule saatnud - eelvaated Walesi ja Iirimaa kohta on olemas, meie mängule aga mitte. The Times siiski lühidalt mängust räägib, andes ka P-Iiri tõenäolise algkoosseisu:
                        Maik Taylor (Birmingham City) — C Baird (Watford), S Craigan (Motherwell), M Williams (Wimbledon), A Capaldi (Plymouth Argyle) — S Jones (Crewe Alexandra), J Whitley (Sunderland), D Sonner (Nottingham Forest), P Mulryne (Norwich City) — D Healy (Preston North End), A Smith (Glentoran).
                        Kohalik Belfast Telegraph aga on siin kohal ja raporteerib.

PS. Thanx Magpie suurepärase treeninguülevaate eest.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by Magpie

kusjuures - ta pidi alati ronima staadioni katusele ja sinna panema mälestuseks p-iirimaa lipu mida ta ka sel korral teha lubas. eks näeme
                          Ülesid talle, et A Le Coqil pole katust?

Kommentaar

Ega tal katust otseselt polegi ju tarvis , peaasi et postid ja raamistik pysti on. Saab sinna kuskile prozhede juurde ikka midagi sokutada

Kommentaar

Originally posted by Red Devil

Originally posted by Jaak

Spartaki koduleht väidab, et Tarmo Kink on saanud kutse Põhja-Iirimaa mängule!
                              Palju õnne!!
                              Tore et tüüp koondisekutse sai. Loodame, et ta siis ikka debüüt mängus kohe värava ka lööb
                              kui sa mitte ei n2inud U-19 valikturniiri siis v6id arvata jah et ta on hea, aga turniiril sittus ta nii 2ra et v2he pole...isetses....sai punase ka..

Kommentaar

Kas soccernet live-ülekande ka teeb?

Kommentaar

Working...
                                X