Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Põhja Iirima 31.03.04 18:00

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Eesti-Põhja Iirima 31.03.04 18:00\'

Originally posted by jazzjansa

Originally posted by Robinho

Minu arust see 4-3-3 ei too edu ning tasuks lülituda traditsioonilisele 4-4-2 formatsioonile

Aga mina jällegi arvan(\"Kodu keset linna\" Henri häälega), et olgu Arno sinu arvates nii jalgpallivõhik kui tahes, teab ta tunduvalt paremini sinust , milline taktika on Eesti koondisele sobivaim..
    Aga Liis ütles, et Arno on paha ja ei tea jalgpallist mõhkugi.

Kommentaar

Natuke kurb kyll, et sedapuhku jälle niiviisi läks. Ei tea kas keegi ennustusest punkte kah seekord sai
      Samas olen ma veendunud , et eesti sugusel \"suurel\" jalgpallimaal ei ole iialgi v6imalik saada endale professionaalsemat treenerit kui Pijpers. Siin tegutsenud treeneritest on ta kindlasti k6ige suurema kasuteguriga olnud. Kelle kohta v6iks veel ytelda, et nad t6esti systeemi on edasi viinud. Mitte ainult koondise tasemel vaid ka kandepinna, treenerite koolituse, kohtunike ... Terve eesti jalgpall on hoopis teise näo saanud tema siin oleku aastate jooksul.

Kommentaar

Arno enne mängu:\"Võit on tähtis, aga katsetada tahaks ka\".
        Mäng ise minu silme läbi: täpselt sama mängusüsteem ja kaitsest lähtuv taktika.
        Mis häirib:
        See, kui mäng läbi Kaalma käib, et vastasmängijaid võimalikult lahti tõmmata ei toitnud täna mitte üks kord,puhas ajaviit! Keskväli, kus tavaliselt pall väga vähe läbi käib, ei paistnud täna üldse silma, kuigi P-I ei võtnud Reimi-Kristalit üldse ülevalt.Eesti koondis lihtsalt pole harjunud/ei oska läbi keskvälja mängida.Toome Rähni Ukrainast siia ja paneme ta viimaseks 7-ks minutiks ründesse,kas see ongi katsetamine?ok mänguseis nõudis seda, aga siiski äkki oleks võinud ju varem 4-4-2le minna ja näiteks ääred vähe rüdvamaks jätta?
        Ma saan aru, et aasta algus jne., aga Eesti koondis ei tohiks järjest Maltale ja P-I teisele koondisele kaotada.
        Ühesõnaga mina ei näe Arnos perspektiivi, ühe ja sama joonise kinnistamine ja absoluutselt iga vastase vastu kasutamine ei ole õige.

Kommentaar

Mitu korda Tarmo ja Indrek täna rünnakust kaitsele appi tulid? Kas nad paistsid silma kaitsva mängutegevusega rünnakul? (tegemist ei ole väga retooriliste küsimustega) Ründajatest saab alguse kaitsemine ning kui seal piisavalt tööd ei tehta, on tulemus vastav. Nii oli see Hollandis ning arvan, et ka täna. Samas, mida mina ka tean.

Igatahes oli Eesti koondis täna suureks abiks ajaloolise tulemuse saavutamisel, tublid poisid!
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ajalooline tulemus tõesti - isegi soccernet.com viitsis artikli teha sellest kuidas Põhja _ Iiri sai esimese võidu peale 2 aasta ja 5 kuu pikkust võiduta olemist
            http://soccernet.espn.go.com/report?...58&cc=5739

Kommentaar

Mitu korda Tarmo ja Indrek täna rünnakust kaitsele appi tulid? Kas nad paistsid silma kaitsva mängutegevusega rünnakul? (tegemist ei ole väga retooriliste küsimustega) Ründajatest saab alguse kaitsemine ning kui seal piisavalt tööd ei tehta, on tulemus vastav.
              Mina ei tea palju ründajad kaitsele appi peavad tulema,kuid meile löödud värava algas Kristalist.Esiteks tegi ta sita tsenderduse,no see selleks,aga siis lasi vastasel endast lihtsalt mööda mängida.Sellises olukorras peaks tegema taktikalise vea,et ei tekiks kontra võimalust.Kristali kogemuse juures oleks pidanud \"vana hunt\" nägema et,asi on kaitses hõre.

Kommentaar

kahju muidugi eesti koondis on elavam alati viimastel minutitel, siis on nad alati ka kaotusseisus:P aga kui m2ngust kdagi esile t6sta, siis kindlasti tarmo kingi
                samas tegi ka smirnov minu arust hea m2ngu, kuigi luhtas yhe hea v6imaluse.

Kommentaar

Ei tea, üsna kahvatu oli me meeskond täna. Kink oli ok, kui palli sai, tegi mõned päris kenad liigutused. Kahjuks erilist aktiivsust palli saamiseks ta üles ei näidanud, kadudes kauaks üksi äärele. Zelinskist ei tahaks üldse rääkida, tema koht väljakul oli päris maha visatud.
                  Kaalma oli tubli, mõned ilusad tõrjed, Stepanov ja Piiroja oma tavalisel korralikul tasemel. Ülejäänud - mitte eriti. Keskpoolkaitse jääb vist meie mureks pikemaks ajaks,

Arena selles osas kus mina istusin, tegid häält põhilised iirlased. Sooja jooki anti seekord ka ainult VIP-idele. Üsna mittemidagiütlev õhtu.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ärge nüüd üle ka pingutage kaotusevaluga, tegemist siiski sõprusmänguga, kus vähemalt paar noort said algkoosseisus jalga proovida. Kink ja Klavan siis. Lisaks veel muidugi Teever vahetusest. Vast vahetusi oleks võinud julgemalt teha... Rähn muidugi jah, tuli hohollidemaalt kohale ja sai 10 mintsa ees mängida. Oleks võinud proovida Purjet ja Dmittrijevi ka. Sellistes mängudes saabki eksperimenteerida, ega siis valikmängud selle jaoks pole. Omaette küsimus on muidugi taktikaline paindumatus. Iga jumala kord see 4-5-1 (mis väidetavalt pidi 4-3-3 olema) ja kaotusseisus saadetakse üks latt teise värava alla, enamasti kaitsja. Rooba nr. 10 kohal... seal oleks vaja ikka sellist ründavamat tüüpi mängijat, soovitavalt kiiret ja tehnilist.

Aga järgmistes sõprusmängudes võiksid oma shansi saada nüüd Vassiljev ja Kruglov.

Amadeusile küsimus - kuidas hr. Pijpers kohtunike taset tõstab? Nende peale lõugamisega või?
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Njah...kolm punkti ennustusmängus kulus hädasti ära!!!! Tra kui teise liiga mängusid õieti ei ennusta siis vähemalt nii palju jagan ikka asja et ei paku Eesti võitu Põhja-Iirimaa üle...eks oli ikka ka selge, et klassivahe tuli kohe välja!!!! Las teevad paar aastat veel trenni siis ei veni seal väljakul enam nii aeglaselt ja võib-olla siis tehakse mõni läbimõeldum rünnak ka!!!!
                      Sae pekki!!!

Kommentaar

Originally posted by Amadeus

Natuke kurb kyll, et sedapuhku jälle niiviisi läks. Ei tea kas keegi ennustusest punkte kah seekord sai
                        Samas olen ma veendunud , et eesti sugusel \"suurel\" jalgpallimaal ei ole iialgi v6imalik saada endale professionaalsemat treenerit kui Pijpers. Siin tegutsenud treeneritest on ta kindlasti k6ige suurema kasuteguriga olnud. Kelle kohta v6iks veel ytelda, et nad t6esti systeemi on edasi viinud. Mitte ainult koondise tasemel vaid ka kandepinna, treenerite koolituse, kohtunike ... Terve eesti jalgpall on hoopis teise näo saanud tema siin oleku aastate jooksul.
                        Kolm punkti nagu laua alt leitud!!!!
                        Sae pekki!!!

Kommentaar

Mina pakun, et Kink teeb peagi meile suure suure kingituse. Pange see kõrva taha Ta annab Zelinskile kinga, võtab Tibu, venitab pingil tiba pikemaks ning paneb kaitse Roobasid täis jne.. einu lahe oli see mäng, muud midagi.. ärge põdege, MM ei ole ju veel peal

Kommentaar

Originally posted by Bossman

Njah...kolm punkti ennustusmängus kulus hädasti ära!!!! Tra kui teise liiga mängusid õieti ei ennusta siis vähemalt nii palju jagan ikka asja et ei paku Eesti võitu Põhja-Iirimaa üle...eks oli ikka ka selge, et klassivahe tuli kohe välja!!!! Las teevad paar aastat veel trenni siis ei veni seal väljakul enam nii aeglaselt ja võib-olla siis tehakse mõni läbimõeldum rünnak ka!!!!

Mul on selline tunne, et see on ainus koondise mäng mida sa näinud oled

olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                              Kink oli ok ...
                              Kahjuks erilist aktiivsust palli saamiseks ta üles ei näidanud, kadudes kauaks üksi äärele.

Aga kus siis ääreründaja oleks pidanud palli ootama kui mitte ääres vaba olles arvestades et Eesti mängis 3 ründajaga ja meie poolikud niikuinii ei jõua piisavalt kiiresti vastast edestades äärtele vabaks joosta et rünnakut alustada?

Kommentaar

Smirnov, Stepanov, Kink - parimad mehed täna.
                                Zelinski - crap !

Siinses poll-is hääletasin P-Iirimaa võitu ning nii krt läkski. Tulemus seekord tegelikult üldse ei kõiguta, kuna lohutan end sellega, et selline test-mäng tegelikku taset ei peegelda. Meeldiv, et Arno vähemalt ühe uue mehe algkooseisu oli valinud. Kink kiusas vastaste äärekaitsaid päris ilusti omal äärel. Igati väärt noor, kui nüüd edaspidi araneb veel ka kokkumäng teiste koondislastega, siis meie tulevik koos Tarmoga ilus hehee. Smirnovi kiidaksin samuti, kes vasakul väga tihti palli ning seda ka hästi hoidis. Meeldivalt palju tegi mees tööd, ka väravalöömise võimalus oli täiesti olemas ühes olukorras. Zellu oli aga lausa kohutav, mina lugesin kokku kogu selle tema raistatud mänguminutite juures ainult 2-3 täpset söötu. Ei usu, et siin kõike tema halva mänguvormi süüks saaks ajada. 100 mängu mängitud - \"Arno. lase nüüd teistel kaa !\" Lindpere, Teever, Kink, Viikmäe -- kõik nad on minujaoks palju lootustandvamad ründetuusad.
                                Meie koondisele hakkab selline viimase kümne minuti ründehoo stiil üsna omaks saama. Võib-olla ma ei jaga asja, aga võiks nagu varem alustada tungivamalt mitme mehega vastase karistualasse sisenemist. Kaitse kannataks ?...mmmaybe, aga kaotuseisu jäädes on risk ju seda väärt !
                                Egas midagi, jääme ootama tõsisemaid mänge.

Kommentaar

Working...
                                X