Tekis mõte ,seoses Eesti koondise mängudega,korraldada järjekordne mõnus trammisõit läbi Tallinna ,lõpppeatusega Arenal. Kuna ilmad peaksid siis juba suviselt soojad olema siis võiks sõidu korraldada lahtiste trammidega. Nagu eelmisel aastal nii ka seekord võiks tramme kaunistada erinevate lippudega. Kindlatest allikatest tean ,et samasugust trammisõitu läbi linna planeerib ka Taani saatkond ja päris lahe oleks ,kui kaks trammi üksteise järel läbi suvise Tallinna vuraksid -meie ees ja taanlased sabas:P .
Olen juba järelpärimise teinud ja praegu Trammipargi juhtkond otsustab kas saame endale lahtise trammi või mitte. Probleem on selles ,et kuna need liiklusvahendid on unikaalsed siis sinna peale eriti palju inimesi ei mahu ja ülekoormata neid ei tohi. Seega peame enne sõitjatest nimekirja koostama ja kõik sõitjad peavad ka mingi kindla summa maksma ,sest trammi peame rentima.
Loodetavasti on vastus positiivne ja saame kas siis lahtise trammi või kohviktrammi,seejärel saan juba homme täpsemalt ka sõiduhindade kohta kribada.
Nüüd aga küsiksin üldiselt kas ja kui palju on huvilisi ja kas minu idee leiab toetust?
Palun kõigil ,kel vähegi viitsimist ,avaldage siin oma arvamus.
Olen juba järelpärimise teinud ja praegu Trammipargi juhtkond otsustab kas saame endale lahtise trammi või mitte. Probleem on selles ,et kuna need liiklusvahendid on unikaalsed siis sinna peale eriti palju inimesi ei mahu ja ülekoormata neid ei tohi. Seega peame enne sõitjatest nimekirja koostama ja kõik sõitjad peavad ka mingi kindla summa maksma ,sest trammi peame rentima.
Loodetavasti on vastus positiivne ja saame kas siis lahtise trammi või kohviktrammi,seejärel saan juba homme täpsemalt ka sõiduhindade kohta kribada.
Nüüd aga küsiksin üldiselt kas ja kui palju on huvilisi ja kas minu idee leiab toetust?
Palun kõigil ,kel vähegi viitsimist ,avaldage siin oma arvamus.
Kommentaar