Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallitrammid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jalgpallitrammid.

Tekis mõte ,seoses Eesti koondise mängudega,korraldada järjekordne mõnus trammisõit läbi Tallinna ,lõpppeatusega Arenal. Kuna ilmad peaksid siis juba suviselt soojad olema siis võiks sõidu korraldada lahtiste trammidega. Nagu eelmisel aastal nii ka seekord võiks tramme kaunistada erinevate lippudega. Kindlatest allikatest tean ,et samasugust trammisõitu läbi linna planeerib ka Taani saatkond ja päris lahe oleks ,kui kaks trammi üksteise järel läbi suvise Tallinna vuraksid -meie ees ja taanlased sabas:P .
    Olen juba järelpärimise teinud ja praegu Trammipargi juhtkond otsustab kas saame endale lahtise trammi või mitte. Probleem on selles ,et kuna need liiklusvahendid on unikaalsed siis sinna peale eriti palju inimesi ei mahu ja ülekoormata neid ei tohi. Seega peame enne sõitjatest nimekirja koostama ja kõik sõitjad peavad ka mingi kindla summa maksma ,sest trammi peame rentima.
    Loodetavasti on vastus positiivne ja saame kas siis lahtise trammi või kohviktrammi,seejärel saan juba homme täpsemalt ka sõiduhindade kohta kribada.
    Nüüd aga küsiksin üldiselt kas ja kui palju on huvilisi ja kas minu idee leiab toetust?
    Palun kõigil ,kel vähegi viitsimist ,avaldage siin oma arvamus.
    FCF Forever

Replying to Topic \'Jalgpallitrammid.\'

...olin esimesel korral kaasas olen ka nüüd..+ 5..7 kaaslast...
    RummaBastards!

Kommentaar

Tõstan mõlemad käed nõustumise märgiks!

Kommentaar

olen mooriga käsi ja arvan, et võin sama ka pealiku ja hytty eest kosta.
        ehk et 3+1 matsi juures!
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Käpp! +mõned sõbrad.
          Supplies!

Kommentaar

No ikka IN, kuidas muidu!!
            Tosin sõpra võib kindlasti juurdeliita, ei soovi ju keegi sellest trammist mahajääda!!
            The other line moves faster.

Kommentaar

mina olen kohal.

Kommentaar

Trammis igajuhul, olen 1 Raixi tosinat sõbrast!

Kommentaar

mina olen ka kohal..... . Kui te just kell 7 hommikul sõitma ei hakka

Kommentaar

Kogemus näitab, et alguses on tahtjaid palju, aga kui hiljem piletihind teada saadakse, on vaid mõningad. Sa Kunn teavita rahvast igaks juhuks ka sellest, palju orienteeruvalt per face maksma peab.
                    keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

pole midagi, me oleme tallinnast ja me maksame. see nali on seda raha väärt, olgu või sott per nase.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by vibu

Kogemus näitab, et alguses on tahtjaid palju, aga kui hiljem piletihind teada saadakse, on vaid mõningad. Sa Kunn teavita rahvast igaks juhuks ka sellest, palju orienteeruvalt per face maksma peab.
                        Eelmine ehk esimene kord maksis 15 eeku. See on sama palju kui juhi käest osta ja peatusevahe eest maksta. Meie sõitsime muidugi tsipa rohkem
                        Supplies!

Kommentaar

esimesl korral oli ka jäneseid päris palju. Kõik kel midagi vähegi sinist seljas oli see ka sisse tuli aga no ega keegi vist eriti midagi kontrollida ka ei viitsi ja näpuga järge taga ajada, rahvast oli seal ju siiski päri palju ja vaevalt tänavugi vähem tuleb, sest tegemist siiski megalaheda üritusega

Kommentaar

No nii ,üritus tuleb muidugi megalahe ,selles pole kahtlustki. Vastuse saan juba homme ja siis panen konkreetse pileti hinna samuti ülesse. Seekord on tõesti asi natuke karmim ja piletid tuleb enne sõitu juba välja lunastada. Samas on piletiomanikel ka hulka privileege. Igatahes annan täpsemat infot juba homme peale lõunat.
                            FCF Forever

Kommentaar

Sai eelmine kord kaasa sõidetud ning ei tahaks kuidagi seegi kord maha jääda. Seega count me in.
                              Vaikus

Kommentaar

Working...
                              X