Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'18.08.2004 Liechtenstein - Eesti\'
Originally posted by jansa
.. ise tegelen hetkel lennupaketi kokku panemisega mil lendaks kõigepealt Münchenisse ja sealt rendibussiga edasi... lisainff siitsamast lähitulevikus...
Bytheway EJL charterit ei pidavat sellele lennukle tegema kuna LICHT-l puudub U21 koondis mistõttu Eesti U21 pardale ei tuyle ja mistõttu on lennuki täituvusega on neil kahtlusi.... aga kõik muidugi sõltub hinnast...
räägi kaugel asjad on, mingi poolteist kuud aega vaid, .....olen ise ka siin natuke lennuki pileteid vaadanud ja polegi nii hullud hinnad kui karta võis, kõige lahedam oleks muidugi Zürichist või Münchenist rongiga Vaduzi kihutada ja õlle rüübata
Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
“roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?
kas sa herr silverman arvad tõesti, et Eesti on nüüd mingi odav riik või.............ausalt öeldes võiksid natuke euroopas ringi vaadata ja siis rääkima hakata, loomulikult läheb võõral maal natc rohkem raha kui seda mängu kodus onades vaadata, kuid mina igatahes kavatsen erinevalt sinust kohale minna
Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
“roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?
Originally posted by Abu-Garcia
kas sa herr silverman arvad tõesti, et Eesti on nüüd mingi odav riik või.............ausalt öeldes võiksid natuke euroopas ringi vaadata ja siis rääkima hakata, loomulikult läheb võõral maal natc rohkem raha kui seda mängu kodus onades vaadata, kuid mina igatahes kavatsen erinevalt sinust kohale minna
Vabanda väga, aga julgen väita, et praegu haugud sa küll vale puu all.
eriti tobe vastus teise postitusel mil polnud mingit alatooni või halvustavat viidet või miskit.
ehk stiilis räägin seda mis sülg suhu toob,kusjuures kunagi ei või teada mis seestpoolt välja tuleb
Originally posted by jansa
.. ise tegelen hetkel lennupaketi kokku panemisega mil lendaks kõigepealt Münchenisse ja sealt rendibussiga edasi... lisainff siitsamast lähitulevikus...
Bytheway EJL charterit ei pidavat sellele lennukle tegema kuna LICHT-l puudub U21 koondis mistõttu Eesti U21 pardale ei tuyle ja mistõttu on lennuki täituvusega on neil kahtlusi.... aga kõik muidugi sõltub hinnast...
räägi kaugel asjad on, mingi poolteist kuud aega vaid, .....olen ise ka siin natuke lennuki pileteid vaadanud ja polegi nii hullud hinnad kui karta võis, kõige lahedam oleks muidugi Zürichist või Münchenist rongiga Vaduzi kihutada ja õlle rüübata
saatsin SBB(šveitsi raudtee) hinnapärimise rongihinna kohta sain vastuse sellise(lühidalt):
We can offer you the following: \"TEE-Normalprice\"
Totalprice for your journey: CHF 72.00 (excl. shipping fee)
Tickets: (one way, 2nd class)
\"\"\"\"\"\"\"\"
1 person:
CHF 72.00 / München - Schaan, Post
ehk siis eesti rahas CHF 72.00=~745EEK
see siis üks ots,ehk siis autorent on sama hinnaga kui mitte odavam.
sakslastelt pole hinda teada saanud a ega ta odavam ole ma arvan.
lihtsalt infoks ka kodukas SBB.CH ja siis veel sakslaste oma bahn.de
Kui saab kuidagi juba Saksamaale, on igal juhul odavam auto rentida. Räägin seda oma sellesuvisest reisikogemusest. Sooduspakkumised teatud perioodiks on teretulnud, muidu julgen soovitada budgetit. www.budget.de 39raha ööpäeva rent, 59 kui ei taha, et sind odavas autos nähakse.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
et kes sul kontrollib seda ,piiri ei tohiks olla lichtensteini ja saksa vahel ,või on?
et nagu sõidad piirini ja sealt ntx budget saadab teise auto vastu ?
ikka võib minna mujale ka
Üldjuhul tehakse rendilepingusse vastav märge, et rendiauto võib sõita teise riiki. Seepärast on alati soovitatav enne rendilepingu sõlmimist vastav soov rendifirmale ka ära mainida.
Kommentaar