Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

17.11.2004 Venemaa vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'17.11.2004 Venemaa vs Ee

Algselt postitas Martin

Algselt postitas mcnamara
    Avaldan tagasihoidlikult arvamust, et pärast uskumatut mängu Läti vastu ei tohiks härra Lindperet küll pingile jätta.
    Kotenko oleks väravavahiks loogilisem valik.
    Üldiselt tahaks mina näha muidugi Lindpere-Reim duot, kus Reim oleks DMC, mis praegu on Rähna roll. Kuid see on vist veelgi enam loodetud

ma arvan, et reim jääb pingile ja rähn pääseb platsile ja selles suhtes on kyll õigus, et lindpere peax/võix vähemalt kyll mängida ta paneb ikka päris päris hästi, tundub, et kutil vorm täitsa olemas praegu:P ta võix olla rohkem rynnakule mõtlev poolik kes samas täidax kaitse ylessandeid tavapärasest enam; reimi ma ei tea, rähn minu arvates saab sellel positsioonil ideaalselt hakkama ei hakkax toppima vanameistrit sisse.a no see otsus ple minu teha, mitte, et ma selles suhtes väga kompetente ka olex!
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Vastus teemale \'17.11.2004 Venemaa vs Eesti\'

Algselt postitas Martin

Algselt postitas mcnamara
      Avaldan tagasihoidlikult arvamust, et pärast uskumatut mängu Läti vastu ei tohiks härra Lindperet küll pingile jätta.
      Kotenko oleks väravavahiks loogilisem valik.
      Üldiselt tahaks mina näha muidugi Lindpere-Reim duot, kus Reim oleks DMC, mis praegu on Rähna roll. Kuid see on vist veelgi enam loodetud
      Lindpere võib ka Terehhovi asemel olla. Miks mitte. Võimalusi igaljuhul on.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Zelinski ja Saharov on naljameestena kaasas.
        vapsjee hästi öeldud! keegi peab nalja kah tegema meestele.

Kommentaar

Viikmäe ja Oper skoorivad eesti võidab 2-1. Tglt võib ka Teever poiss skoori teha nii et 3-1 eestile
          The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
          If you're good at something, never do it for free - See above.
          I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

vot ei usu.kui eesti võidaks, jääks seis 1-0 näiteks, kui venemaa, siis võidaks venemaa 2-0
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

vot ei usu.kui eesti võidaks, jääks seis 1-0 näiteks, kui venemaa, siis võidaks venemaa 2-0
              Ära usu ma jään siiski oma arvamuse juurde. Kuigi tunnistan et mäng saab väga raske olema

Kommentaar

eesti võidab kindalt 2-0 värvad teeverilt ja operilt.

Kommentaar

noo nii, stardini siis jäänud veel vaid loetud 114 tundi

värisege vandid
                  Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
                  Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
                  ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
                  võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
                  ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
                  ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
                  Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
                  Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
                  “roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
                  roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
                  väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Martin

Zelinski ja Saharov on naljameestena kaasas.
                    vapsjee hästi öeldud! keegi peab nalja kah tegema meestele.
                    Eesti meeskonna klounid

A popular guy who is calm and upright.
                    Has xxx experience and solid leadership abilities.

Kommentaar

kuidagi kurjax olete läinud..:P
                      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Estfootballis on väga huvitav artikkel sellest ,kuidas Krasnodaris valmistutakse ajalooliseks mänguks. Muide ajalooliseks nimetavad seda ka venelased ise. Lühidalt öeldes luuakse mõlemale meeskonnale kohapeal head tingimused treeninguks ja elamiseks. Ka fännide peale on mõeldud. Venelased on natuke imestunud ,et eestlasi sinna nii vähe sõidab. Ise on nad optimistlikud ja loodavad ,et 28 800 kohta mahutav staadion tuleb täis. Pileti hinnad on tähelepanu väärt: alates 100 rublast ,kuni 600 rublani !!! See tähendab ,et paremates sektorites on piletid kallimad isegi ,kui meil Arenal. 600 rbl= 300 eek laias laastus. Odavaim pilet 100 rbl= 50 eeki.
                        Vene koondis pole Krasnodaris veel kunagi ühtegi tiitlimängu pidanud ja sellepärast valitseb kohapeal suur huvi.
                        Igatahes on selge see ,et Eesti võidu korral oleksime paugupealt kogu Venemaa pressi esikülgedel ja absoluutselt igas mõttes(poliitilises jne,) oleks see meile tohutult kasulik.
                        Välisministeerium, ,Riigikogu jne. võivad ennast kas või põlema panna aga sellist edu ei saavutaks nad kunagi ,sest jalgpall on Venemaale niivõrd tähtis ja kasu lõikab kogu Eesti Vabariik.
                        FCF Forever

Kommentaar

Nii et kui võidame, siis on oht, et meid vallutatakse ära ja kaasatakse suur osa Eesti koondisest Vene koondisse?

Kommentaar

Rootsi Kunn, ehk selgitaksid lähemalt seda tohutut poliitilist kasu, mida kogu Eesti Vabariik selle mängu võitmisest saaks. Jäi mu talupojamõistusele veidi selgusetuks, võinii.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Rootsi Kunn, ehk selgitaksid lähemalt seda tohutut poliitilist kasu, mida kogu Eesti Vabariik selle mängu võitmisest saaks. Jäi mu talupojamõistusele veidi selgusetuks, võinii.
                              Kui nupp ei noki siis sirvi natuke vanu ajalehti ja loe mida kirjutati peale seda ,kui Tallinnas 2-1 võitsime .
                              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Darren

poliitilisest kasust suht suva põhiline et kolm punni saaks

Kommentaar

Working...
                                X