Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

17.11.2004 Venemaa vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'17.11.2004 Venemaa vs Eesti\'

Ei noh selge see ,et kolm punkti on tähtsam aga Vene vastu oleks see ikka ,,õite magus,,. Ma oleksin nõus kõikide ülejäänud mängude kaotustega ,kui vaid venkareid kaks korda võita saaks.
    FCF Forever

Kommentaar

Olgu, teeme siis nii.

Kommentaar

No mis seal siis kirjutati? Niipalju kui mina tean, pole ei presidendi ametimärki tagastatud, piirilepingut ratifitseeritud ning osavad sulesepad Vene ametiasutustes treivad ikka veel iganädalasi vemmalvärsse diskrimineerimisest. Am I wrong?
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

eesti võit tooks hoopis juurde igasuguseid lisa probleeme on minu optimistlik ennustus... aga ma siiski loodan 100-ga, et eesti korjab need 3 punkti ära mis on meite omad! vähemalt peaxid olema:P
          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

ei maksa nüüd ühest sõnapaarist kinni hakata ning poliitikast jahuma

siin on ikka jalgpalli foorum

Kommentaar

Algselt postitas Raul

ei maksa nüüd ühest sõnapaarist kinni hakata ning poliitikast jahuma

siin on ikka jalgpalli foorum

äitahh, et meelde tuletasid
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Seda küll kuid jalgpall ja poliitika on paljudes maades liigagi palju seotud. Putingi just kanqutas ühe venna suts aega tagasi lahti. Samas Eesti võit süvendaks veelgi russide jalgpalli identiteedi kriisi ning pead hakkaksid lendama mis viiks läbi suurpuhastuse sealpool piiri. Kindlasti mõjutaks see jällegi sealseid poliitikuid veelgi enam Eesti vastu noote välja saatma ja sel teemal sõna võtma... Kokkuvõttes III MS

Kommentaar

Omamoodi irooniline oleks, kui Eesti väravad lööksid näiteks Terja ja Slava. Ja U21 eest Vosko. Siis Venemaa näeks, kuidas venelasi Eestis diskrimineeritakse - saadetakse Venemaa vastu väravaid lööma.

Kommentaar

Algselt postitas Jux

Omamoodi irooniline oleks, kui Eesti väravad lööksid näiteks Terja ja Slava. Ja U21 eest Vosko. Siis Venemaa näeks, kuidas venelasi Eestis diskrimineeritakse - saadetakse Venemaa vastu väravaid lööma.
                    Siis oleks lõpuks venelastest kasu ka ikka. Lätakad käisid nende najal portugalis ära rsk.
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Sport ja poliitika on teatavasti omavahel vägagi tihedalt seotud ,kuigi väidetakse vastupidist. Ma arvan ,et Eesti võidu korral on meie poliitikutel palju parem positsioon Venemaaga läbirääkimisteks. Venemaa teatavasti tunnistab vaid selgeid lüüasaamisi ja jõumeetodeid . Tuletame meelde kas või Tartu rahu .
                      Olgu ,kuidas on aga minu jaoks on Venemaa võitmine erilise tähtsusega ,sest väga paljud minu perekonnast on represseeritud ja hukatud venelaste poolt. Ja seda ei saa kunagi unustada.
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN
                        Ma arvan ,et Eesti võidu korral on meie poliitikutel palju parem positsioon Venemaaga läbirääkimisteks.
                        Palun selgita seda täpsemalt. Ja kuna Venemaad on varemgi võidetud (teiste riikide poolt), siis oskad ehk tuua mõne näite, kuidas see neid riike läbirääkimistel on aidanud. Lätit näiteks, kes neid ju hokis tümitas. Või on jalgpall eriline?
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ei maksa minna liiga isiklikuks siin, saan aru nii kunnist kui ka vastasleerist, kõigile on selge, et võit Venemaa üle on omamoodi maiguga, võrreldes mõnest Venemaast tugevama vastase üle. See naabrite värk ja sinna juurde killukest ajalugu...

Kommentaar

Algselt postitas dreyd
                            kõigile on selge, et võit Venemaa üle on omamoodi maiguga, võrreldes mõnest Venemaast tugevama vastase üle. See naabrite värk ja sinna juurde killukest ajalugu...
                            WORD! Täiesti nõus. Läti näide ju kõigil selgelt meeles. Tulevikuks tahaks Soomet kah enda gruppi. Selline naabrite omavaheline madistamine on üldse kuidagi erilisem, olgu need maad omavahel sõbrad või vaenlased, sest keda ikka kotib niivõrd mingi Rumeenia, kes saab näiteks aint Draculaga kekutada.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuulge, ärge keerake end jälle üles suures võiduootuses ja pärast olete kõik pettunud, nagu nt. Portugali või Läti mängu järel.
                              Ma saan muidugi aru, et võita oleks tore ja kindlasti tahavad seda ka mängijad, aga ärgem unustagem reaalsust. Ega venelased kah mingid peksupoisid pole meie jaoks, see ei näita veel midagi, et Portugalilt 7 saadi. Minu seisukoht on, et Lätit oli reaalsem võita kui Venemaad.
                              Muide, kes mängu vilistavad?

Kommentaar

Algselt postitas clever

Kuulge, ärge keerake end jälle üles suures võiduootuses ja pärast olete kõik pettunud, nagu nt. Portugali või Läti mängu järel.
                                Ma saan muidugi aru, et võita oleks tore ja kindlasti tahavad seda ka mängijad, aga ärgem unustagem reaalsust. Ega venelased kah mingid peksupoisid pole meie jaoks, see ei näita veel midagi, et Portugalilt 7 saadi. Minu seisukoht on, et Lätit oli reaalsem võita kui Venemaad.
                                Muide, kes mängu vilistavad?
                                MM-valikkohtumist Venemaa ja Eesti vahel teenindab Šveitsi kohtunikebrigaad, kuhu kuuluvad Massimo Busacca, Rudolf Kaeppeli, Stéphane Cuhat ja Guido Wildhaber.

Kommentaar

Working...
                                X