Vastus teemale \'17.11.2004 Venemaa vs Eesti\'
nad peaksid meie poolt olema, meie tüdrukud esindavad eurovisioonil ikkagi nende riiki ju
Algselt postitas melz86
MM-valikkohtumist Venemaa ja Eesti vahel teenindab Šveitsi kohtunikebrigaad, kuhu kuuluvad Massimo Busacca, Rudolf Kaeppeli, Stéphane Cuhat ja Guido Wildhaber.
Algselt postitas clever
Kuulge, ärge keerake end jälle üles suures võiduootuses ja pärast olete kõik pettunud, nagu nt. Portugali või Läti mängu järel.
Ma saan muidugi aru, et võita oleks tore ja kindlasti tahavad seda ka mängijad, aga ärgem unustagem reaalsust. Ega venelased kah mingid peksupoisid pole meie jaoks, see ei näita veel midagi, et Portugalilt 7 saadi. Minu seisukoht on, et Lätit oli reaalsem võita kui Venemaad.
Muide, kes mängu vilistavad?
Kuulge, ärge keerake end jälle üles suures võiduootuses ja pärast olete kõik pettunud, nagu nt. Portugali või Läti mängu järel.
Ma saan muidugi aru, et võita oleks tore ja kindlasti tahavad seda ka mängijad, aga ärgem unustagem reaalsust. Ega venelased kah mingid peksupoisid pole meie jaoks, see ei näita veel midagi, et Portugalilt 7 saadi. Minu seisukoht on, et Lätit oli reaalsem võita kui Venemaad.
Muide, kes mängu vilistavad?
siis katsun iga päev mingi on-line reportaazhi teha. Lihtsalt kas või sellest ,milline meeleolu seal enne mängu valitseb,kuidas eestlastesse suhtutakse jne.
Kommentaar