Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma arvan et nüüd ehk sai selgeks.
Seni kuni asja juhivad Pohlak ja Kannik, ei ole Eestil edu. Aastad on läinud, asi pole paremaks läinud.
Konkreetses mängus torkas silma võitlusvaimu puudumine. Olete jah andetud, aga võidelda võiks ikkagi. Seni kuni Pohlak tegutseb , ei ole aga võitlusvaimu loota.
Eriti piinlik oli vaadata ülekaalulist Kaalmat.
Kaua see paksmagu veel Eestit esindab?
Mäng oli tõesti nõrk, selle valikgrupi nõrgim...seni
Ja miks pannakse mängu selline tola nagu Viikmäe?! Las situb mänge, kus mängime eeldatavalt nõrgemate vastu, sellists mängudes on see kloun küll suht mõttetu...
Samas ma kaotust väga ei põe, pigem tuleks põdeda haldedat mängupilti, mida polnud ollagi Absoluutselt vastupidine mäng Läti omale...õudne!
Ma arvan et nüüd ehk sai selgeks.
Seni kuni asja juhivad Pohlak ja Kannik, ei ole Eestil edu. Aastad on läinud, asi pole paremaks läinud.
Konkreetses mängus torkas silma võitlusvaimu puudumine. Olete jah andetud, aga võidelda võiks ikkagi. Seni kuni Pohlak tegutseb , ei ole aga võitlusvaimu loota.
Mis see pohlak ja kannik siia puutub? Kui treener ei suuda motiveerida ja mehed ei viitsi keskenduda (v.a. mõned üksikud erandid) siis ei saagi paremini minna.
Leidlikkus ?
Söödumäng ?
Tempo ?
Mänguplats ?
Martin Kaalma ?
Vahetused ?
Eesti koondis võõrsil (Malfoy postitus) ???
Saab näha, kui innukalt härra Goes soovib sinisärkide arendajana jätkata.
Soocernet.ee-s on toimund läbimurre.
Seni Irrw, Mega, eits, teadja jms. teada - tuntud nimedeall ühest teisest \"portaalist\" pärit debiilikud on hakanud julgema oma \"mõtteid\" oma \"hüüdnimede\" all välja ütlema.
Miks lugeja peab koguaeg mingi sopa selekteermisega tegelema.
Püha taevas.... kuna mul ilmselt pole midagi eriti tarka ütelda, siis piirdun vaid sellega, et ..... perse raisk. Kodus teeme naabritele surra-murra & sim-salabim 2-0
Ja nüüd on täielik masendus peal, tehke mis tahate.
Kaalma jaoks ei jätku lihtsalt sõnu ja temast ma ei tahagi rääkida.
Lihtsalt, ühesõnaga, ilusti öeldes..bullshit !!
ega kaalma kõikides värvates süüdi ka pole olnud,esimeses värvas oli ainult süüdi.
Jah, ja viimane penalt oli loomulikult kaitse süü ??
Ongi nuh,naq nurmaalne vv võtaks igas olukorras pendla 2ra,un ju nii.
icc
Njah siiski olgem mõistlikumad ülim naiivne oli loota,et Eesti Venemaalt kah punkti saab,siiski suure Venemaa jalgpallikultuur Eesti omast ligi 2 korda suurem
Kommentaar