Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas budulojus
ja jelle oleks pidanud need vahetused varem tegema.
Järjekordne pilk postitaja sünniaastale ja peavangutus. Mis vahetused? Kes meil seal pingil istusid siis eile, kes oleksid mängu otsustava pöörde toonud?
Kritiseerida tuleks ikka meeskonda tervikuna, kui seda just tegema peab. Oma värava kaitsmisel osales meil sisuliselt kümme mängijat - miks see sedamoodi välja ei paistnud, on teine lugu.
Kaitse ei saa väravavahi peale kindel olla, väravavaht näeb, kuidas vastased jäetakse võtmepositsioonidel vabaks, poolkaitsjad jooksevad rünnakule nagu peata kanad ja kaotavad palli, ründajad ei otsi endale õiget positsiooni, ei saa söötu kätte.
Nii see eile oli. Järgmine kord ehk paremini.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas mcnamara
Nii see eile oli. Järgmine kord ehk paremini.
mitte konkreetselt midagi mcn vastu aga.. kaua see veel nii kestab? järgmine kord paremini my ass, iga kord ootan koondise mängu suure õhinaga et siis 95% juhtudest kapitaalselt pettuda... oleme ausad, meie jalgpalli areng on ju mikroskoopiline viimase 10 aasta jooksul olnud, millest siin rääkida? et enam ei kaotata tugevamatele 0-6 vaid 0-4? edasiminek on sel juhul tõepoolest ilmne!
üksikud võidud suuremate üle sõprusmängudes on ju tähtsusetud! valikturniirides me pole läbi aastate peale paari 0-0 viigi ju essugi saavutanud.. ahjah oleme võitnud ka Leedut, Andorrat, Fääri saari, Valgevenet jne
mina isiklikult ootan küll rohkem. ja jäängi vist ootama.
Algselt postitas erts
üksikud võidud suuremate üle sõprusmängudes on ju tähtsusetud! valikturniirides me pole läbi aastate peale paari 0-0 viigi ju essugi saavutanud.. ahjah oleme võitnud ka Leedut, Andorrat, Fääri saari, Valgevenet jne
Vabandage väga, aga see on puhas laim. Mitte essugi ei ole saavutanud...
Mida sa konkreetselt saavutada tahad? Ühte suurt ja uhket võitu? Ja siis? Selle võidunaeratuse najal me elame järgmised kümme aastat?
Jalgpalli üldtaseme areng Eestis on ainus, mis midagi maksab. Ainus, millel on mingi tähendus. Üks võit ei maksa mitte midagi. Isegi ühekordne pääs suurturniirile ei maksa midagi.
Vaata korra Eesti koondise mängu Itaaliaga 1993 ja vaata siis mängu Lätiga 2004. Ütled veel, et mitte essugi ei ole saavutatud? Sinu koht on Delfi kommentaarilehekülgedel, mu sõber. Muud nagu polegi öelda.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas erts
Vabandage väga, aga see on puhas laim. Mitte essugi ei ole saavutanud...
Mida sa konkreetselt saavutada tahad? Ühte suurt ja uhket võitu? Ja siis? Selle võidunaeratuse najal me elame järgmised kümme aastat?
Jalgpalli üldtaseme areng Eestis on ainus, mis midagi maksab. Ainus, millel on mingi tähendus. Üks võit ei maksa mitte midagi. Isegi ühekordne pääs suurturniirile ei maksa midagi.
Vaata korra Eesti koondise mängu Itaaliaga 1993 ja vaata siis mängu Lätiga 2004. Ütled veel, et mitte essugi ei ole saavutatud? Sinu koht on Delfi kommentaarilehekülgedel, mu sõber. Muud nagu polegi öelda.
sa võrdled Itaaliat Lätiga? võrdle parem Portugaliga näiteks!
Lõpuks toodi siis fännid ja ajakirjanikud maa peale tagasi.
Olgem ausad: euroopa tugevatelt saame järjekindlalt saunu(HOL,POR,RUS),euroopa keskmikelt (HOR,BUL,LAT) saame hea õnne ja nende kehva mängu juures mõnikord mõne punkti ja euroopa nõrgematest(AND,LIE,LUX) oleme tugevamad. Hakata Venemaalt Venemaa üle võitu nõudma...... .Selle tulemusena on siin nüüd mängukommentaarides 200 vihast kommentaari a`la \"häbi on olla eestlane\". Ma saan aru, et sõpruskohtumises(nende jaoks vast treeningmängul), kui venemaa poolajal 9 meest vahetas tuli tookord võit, aga no kuulge.
Mul on äärmiselt kahju oma isiklikest sõpradest-tuttavatest, kes minu arust seal küll korralikult vastavalt võimetele mängisid, lihtsalt taseme/kiiruse/tehnika vahe oli liiga suur ja nüüd peavad sellist solki siit hiljem lugema ja kuulma.
Olgem ikka optmistlikud, kuid jäägem realistideks.
Muide, FC Flora mängijaid käis Venemaaga mängus platsil 5 (Kaalma, Allas, Jääger, Lindpere, Viikmäe (tema laen sai läbi)).
Ja varumeeste pingil istusid veel: Bärengrub, Reim, Reinumäe, Zahovaiko vs Dmitrijev, Kotenko. Ja see U-21 võrdlus on jama. Kui Flora 18 aastane poiss (paljud kes olnud, talent my ass) mängib A-koondises, sygab Levadia või TVMK samal tasemel poiss heal juhul U-21 varumeeste pingil mune.
Keegi peab lõpuks aru saama, et rahvuskoondis ei ole koht kus mehi reklaamida, et nad hiljem maha myya!! Koondises peavad mängima mehed, kes on hetkel parimad. Hoolimata sellest millisesse klubisse ta kuulub.
Meenuvad Kaalma sõnad Etv spordiuudistest: \"Ma olen eluvormis hetkel\". Fantastiline vorm tõesti
Krdi Jelle,pärast esimest poolaega oleks pidanud juba vahetusi tegema.Eriti vajalik oli muidugi see lisaminuti vahetus.Tra kui Jellega leping tehakse siis ei muutu küll miskit.Krt mu koer oleks ka aru saanud,et tuleb vahetusi teha kui juba 0-3 taga oldi
Tere,
mis siin ikka pikalt arutada. ise lõin vihast televusseri kinni peale 2 väravat nii et 3 õlle läks raisku ja muud stuffi! esitasin Pohlakule arve et ta selle kinni maksaks. Kuna mulle tekitati moraalne kahju.
Eks eesti meestel jalg värises ja nii mõnelgi oli ehk püks märg. Mis kaalmasse puutus siis jah sitt päev, juhtub ka parimatel, seaman vs ronaldinho. Eesti kaitse üldse üllatas et muutusid läbi sõidu hooviks. üldine esitus oli pask ja ka kergelt öeldud. ega kaotus ei häirigi nii väg akui see kuidas me mängisime. oleks kaotanud vähemalt stiilselt ja väärikalt. aga ei lasime endile peksa anda nagu koerale. jellet ei süüdista sest ta ei mänginud ja taktikaliselt ei teinud vigu.
Mõelge kui zelinski ja sahharov oleks koondises! Vapsjee putsis oleks me...aga nüüd pean lõpetame sest lähen liiga vihaseks kui jutt tuleb koondise koostamisele
aeg oleks sitad välja visata j avaadata ka levadia leeri....
Kommentaar