Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

siin veel yks ylesv6te
    http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/photos/index.html?i=208&d=1
    name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Algselt postitas MARMOR

Väga hea mäng ja elamus super. Staadion oli võrreldes meie omaga ikka tõsiselt kole. Kodus paneme lätlased kotti.

NB! Tänud kaasfännidele kes piiri ääres meie autole(Punane KIA) eluvaimu sisse puhusid. Kui \"krokodille\" tagasi tahate siis võtke ühendust.
      ˇ

Tjahh... need \"krokodillid\" võtaks tagasi küll. Selle sõiduga neid õnneks vaja endil ei läinud. Küll aga pidime endagi vanarauda pärast lükkama... ( parim koht selleks oli muidugi läti-eesti piir tagasitulles )
      Eks võtke siis ühendust, minu nr . 5099204

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar

siin veel yks ylesv6te
        http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/photos/index.html?i=208&d=1

Ma käisin ka Lidos söömas, palju eestlasid käis..

Kommentaar

Ballack paneb kah oma pildid varsti üles aga see on alles siis kui pilt.ee serveris hooldus lõppeb

Kommentaar

No jah!! Terekest siis kõigile. Eilne päev sai magatud nagu karu nahk põrandal .
            Pean siia mõned selgitused kirjutama ,mis enne mängu toimus ja miks heeliumiga täiedtud pallide asemel tuli nad ise täis puhuda.
            Kolmapäeva hommikul tatas mulle Jugestuspolitsei pealik ,et Läti politsei meid heeliumiga täidetud pallidega sisse ei luba. Mingit selgitust ei öeldud . Ei luba ja kõik.
            Väravas konfiskeeriti üks kott õhupalle ära (150 tk) aga kahe kotiga sain ikka sisse nii ,et lõpuks oli neid tribüünidel 300 tk. Õhupallidega kotid läksid tribüünidele ringi käima ja kes sai see sai ega muud moodi jagada polnud võimalik. Kahju oli muidugi ikkagi sellest ,et heelium ära keelati.
            Aga pole viga vähemalt nii palju öeldi (Eesti politseist),et meie staadionil oleks seda lubatud. Ka kõik 800 säraküünalt jäid alles ,kuna rongikäigu ajal oli liiga valge. Neid saame aga edaspidi kodustes tingimustes mõnel rongikäigul kasutada.
            Igatahes polnud esimese suurema fännideinvasiooni kohta paha tulemus.
            Kui mitte arvestada ,et Suure Lipu Jass viidi esimesel poolajal jaoskonda ,kus alles kell
            22.00 vabanes .ja loomulikult tühjade taskutega.
            Mina järeldan ,et kui me poleks hakanud seda heeliumi luba küsima siis oleks meid ka staadionile lubatud aga nüüd ,kus meie politsei seda ise küsis siis keelati kohe ara. Nii ma ka meie politsejuhi jutust aru sain.
            Aga noh ..... tore oli ikkagi ja ka aftekas oli hästi mõeldud.
            FCF Forever

Kommentaar

III bussi seiklused olid väga toredad. Märkimist väärib see, et mõni eestlane kohe oskab paanikanuppu vajutada. Igas asjas on ju omad pos. küljed. Kuid miks ajada mingit väljasõitmise ja laiba juttu kui lapsed on bussis.

Kommentaar

ok minu pildid on siis siin

Kommentaar

Algselt postitas treims

III bussi seiklused olid väga toredad. Märkimist väärib see, et mõni eestlane kohe oskab paanikanuppu vajutada. Igas asjas on ju omad pos. küljed. Kuid miks ajada mingit väljasõitmise ja laiba juttu kui lapsed on bussis.
                  Miks üldse võtta laps sellisese kohta kaasa?!On ju teada ,et jalgpallireis pole klassiekskursioon.
                  Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

kas kellelgi on videosalvestus LAT-EST mängust?
                    Olin Riias, aga mingitel seletamatutel põhjustel viibisin mängu ajal politseis
                    süüks pandi seda, et kolme õlle asemel jõin neli ja hääl on liiga kõva
                    videosid ostan numbril 56 806 311

Kommentaar

Tervitus kõigile. Mänga ja kogu muu oli super lihtsalt.
                      Minagi viibisin policijas ja ma ei tea miks, sest nad rääkisid mulle kõik ju ilusti ära läti keeles. Vähemalt saime nende autoga ilusti staadionile, kyll pisut hilinesime

Kommentaar

Algselt postitas 13
                        Miks üldse võtta laps sellisese kohta kaasa?!On ju teada ,et jalgpallireis pole klassiekskursioon.
                        Selge, järgmine kord jääd siis koju!

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Algselt postitas 13
                          Selge, järgmine kord jääd siis koju!
                          meie autos ei räägitud laipadest ega muudest sellistest hirmsatest asjadest.kõige jubedam sõna oli SEKS mida ma kuulsin.
                          Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

saldejums(jäätis) ja augu ella(toiduõli) kõigile. elamus oli fantastiline.politseiga kogemus oli huvitav. nimelt kallis sõber viidi liiga hoogse kukerpallitamise eest jaoskonda ja siis mina vana \"ma ju tean kus mis asub lätis\" hakkasin jaoskonda otsima. Hüva, leidsin jaoskonna üles, ja ülla-ülla putkas istuski mu sõber. hea et ennast sinna kõrvale ei pistetud, sest olin joonud ära juba veidi rohkem kui ühe lonksu õlut ja kippusin pisut valju häälega rääkima. igatahes järsku kamandati meid mendiauto kongi ja loomulikult esimene mõte oli oi bljää, nii palju siis mängust. siis võeti veel mängupiletid ka meilt ära, aga järsku vaatas policia kella ja andis täiega gaasi, ning uskuge või mitte aga järsku olime staadionil,politsei tegi meile ilusasti ukse lahti ja sealt kongist ma siis heia eestitades välja lendasin. tore politsei. kurb et jass(suure lipu jack)minema viidi nii umbes 18.15. ütleme nii et sinna võit jäigi.paha politsei.
                            Afterparty oli võimas ja kohalikud preilid lahked tegema suga igast vigureid ja öömaja pakkuma. ütleme siis nii et reis oli super ja meeldejääv. ja siin ma siin nüüd olengi- häält ei ole ja käsi rämedalt valus, sest veel eilegi sai demonstreeritud kuidas oper kääre lõi. korduvalt..Aga siiski täis õnne ja rahulolu, kurb ainult et lätlased 2-2 ära lõid. HEIA EESTI

Kommentaar

Teatan alandlikult, et pohmelus on mu kehas endiselt sees...Varsti on viimasest õllest 48H möödas...

Kommentaar

Me pole siiani pidama saanud oma läti reisiga
                                ja nyyd veel nädalavahetus ka ees

Kommentaar

Working...
                                X