Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

Algselt postitas silver014

Läti - Eesti mäng oli tõeline elamus , aga kas Bona reisid korraldab ka Venemaale Krasnodari reisi?

püüa nüüd olla, sa kaardi peale oled vaadanud või, sellise reisikorraldusega oleksid kohale jõudes arvatavasti surnud
    Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
    Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
    ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
    võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
    ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
    ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
    Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
    Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
    “roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
    roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
    väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?

Kommentaar

Algselt postitas ullenn
      rohkem pilte pole kellelgi?
      Veel mõni pilt...
      Vaikus

Kommentaar

tundeid praegu ja kahel riias veedetud päeval pole vaja kirjeldadagi. kaasfoorumlased on seda piisavalt hästi suutnud teha. et aga tegime ajalugu päris mitmes mõttes, tasub siiski paar asja oma sule(või jah, klaviatuuri) abiga sõnadesse panna.

esiteks muidugi suurimad tänud meie väikebussi kirevale seltskonnale - oli tõesti vahva. mina läheks teinekordki, ausalt. teiseks, kui see, mida me kolmapäeval ja tegelikult ka teisipäeval eesti koondis(t)elt nägime, ei ole ilus jalgpall, siis mis on. rohkem staadionile inimesed! loodan kogu südamest, et vähemalt kõik need, kes kolmapäeval skonto staadionil on häälepaelu käristasid, kevade ja suve alguses meie armsal kukesel kohal on. ja rohkem selliseid ja selliseid vaateid tallinnas mängupäevadel. rongkäik on vahva.

fännidest staadionil. olgu ajalooraamatutesse kirjutatud, et esmakordselt võtsid üles laulud \'nanananaa...hei.... eesti\' ja \'aitšihaitšah....sinisärgid\' staadionil üles kodanikud jürjens ja kass. u21 mängul oli toetajaskond vägev minu arvates, lauldi ja neid juba öökimiseni kasutatud \'eesti, eesti, eesti\' ja \'heia eesti\' kasutati vähe. kolmapäeval, arusaadavalt aga siiski, lauldi ääretult vähe. ega vist muud samas üle ei jää, kui tuleb kannatust varuda. pahandada ju ei tohi, ikkagi tulid staadionile kohale. lihtsalt et kõik seal keskmises sektoris suure trummiga alustatud laulud lõppesid pärast viite sekundit, jäädes alla marulisele \'eesti, eesti\'-le. see selleks. küll asi paraneb.

kui eestlased hakkavadki nii mängima, nagu kolmapäeval, näen ma meie tuleviku küll kõvasti eredamana kui varem. tublid poisid. ehkki antzul oli siinkohal õigus, need kaunikesed viigid hakkavad ära tüütama.

lätist nii palju, et provotseerimine on vahva. ja riia on kole linn. vähemalt see osa tsentrist, kus meie liikusime suuremal osal ajast. ja venemaa on ka. vuh. vuh. ja fitti on mulle kummipalli võlgu. ja lennart ühe lati sees. mehed-mehed.

eesti!
        ees rasked mängud venemaa ja slovakkiaga.
        paremat.

Kommentaar

Algselt postitas Magpie

fännidest staadionil. olgu ajalooraamatutesse kirjutatud, et esmakordselt võtsid üles laulud \'nanananaa...hei.... eesti\' ja \'aitšihaitšah....sinisärgid\' staadionil üles kodanikud jürjens ja kass. u21 mängul oli toetajaskond vägev minu arvates, lauldi ja neid juba öökimiseni kasutatud \'eesti, eesti, eesti\' ja \'heia eesti\' kasutati vähe. kolmapäeval, arusaadavalt aga siiski, lauldi ääretult vähe. ega vist muud samas üle ei jää, kui tuleb kannatust varuda. pahandada ju ei tohi, ikkagi tulid staadionile kohale. lihtsalt et kõik seal keskmises sektoris suure trummiga alustatud laulud lõppesid pärast viite sekundit, jäädes alla marulisele \'eesti, eesti\'-le. see selleks. küll asi paraneb.
          kui sa l2hemal ajal lemmikkoondist ei vaheta ja pikki aastaid veel tervise juures oled, saad sa s6na \'Eesti\' t6esti tydimuseni kuulda,
          arusaadavalt t6esti, sest \'maruline Eesti, Eesti\' k6lab lihtsalt palju kaugemale
          ja 2ra ei tohiks unustada ka vanu hyydlauseid,
          kuidagi ei tahaks, et Eesti \'muutuks L2tiks, kellel on vaid 2 laulu\', \"aitšihaitšah..\" ja \"m6isad p6levad\" n2it
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

lõpuks kodus, oma armsa klaviatuuri taga. 13-mäng.13õht-afterparty.14 afterparty eestis.15 sünnipäev.16-18 afterparty minu sünnipäeval. ja ma ei taha hommikul ärgata, sest siis vist tuleb viimane AP, aga siis pääseb õnneks mõneks päevaks tööle ära. ilus oli...ja hommikul kui tõuseb päikene

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

kuidagi ei tahaks, et Eesti \'muutuks L2tiks, kellel on vaid 2 laulu\', \"aitšihaitšah..\" ja \"m6isad p6levad\" n2it
              see oleks isegi hästi, \'eesti-plaks-plaks-plaks\' ja \'võitle-eesti-võitle\' on palju tõenäolisem.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Magpie

ja lennart ühe lati sees. mehed-mehed.
                OT küll, aga see rida tuletas meelde, et ka härra Raix on mulle ühe lati sees . Märksõnad: Polkovnik, õlu, lätlane, riided.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

OT küll, aga see rida tuletas meelde, et ka härra Raix on mulle ühe lati sees . Märksõnad: Polkovnik, õlu, lätlane, riided.
                  Järgmine kord Hundis klaarime ära selle!

Aga jah.. Riia-reis oli tore, tagasihoidlik, samas kultuurirohke. Tutvusime kohaliku eluga põgusalt, küll mitte päevase asjaajamisega..

Ning otseloomulikult tänu rohkele kultuurisüstile olin juba reedel virgas.
                  The other line moves faster.

Kommentaar

Magpie, sulle kui padukarsklasele ostan ma limpsi ja kompvekke. :P
                    www.jalgpall.ee
                    http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

heiki, miks sa oma reisupilte ei ole presenteerinud?

Kommentaar

Ma loodan, et Heiki ei pahanda, kui ma tema eest räägin. Piltidega juhtus selline kahetsusväärne lugu, et ilmutamisel selgus laboris, et filmirullid olid praagid ja pildimasin ise lasi valgust läbi, mistõttu kvaliteet tuli kahjuks ülemõistuse halb.
                        www.jalgpall.ee
                        http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas lennu

Ma loodan, et Heiki ei pahanda, kui ma tema eest räägin. Piltidega juhtus selline kahetsusväärne lugu, et ilmutamisel selgus laboris, et filmirullid olid praagid ja pildimasin ise lasi valgust läbi, mistõttu kvaliteet tuli kahjuks ülemõistuse halb.
                          vaatamata sellele tundsin mina end piltidelt ära.fiti messengeri kudu saadan sulle
                          sigpic

Kommentaar

ohjah... poisidpoisid, meil on tehnikaajastu ju. ütleme nüüd kõik koos:
                            di-gi-taalne, di-di-gi-taaaalne.....
                            ja ärge hakake fotograafid ja \'fotograafid\' mulle ajama, et sellega ikka õiget pilti ei tee.

Kommentaar

Vibu siin korra juba küsis aga tundus et keegi ei vastanud, küsin siis veelkord, et mis sellest ennustusvõistlusest sai?

Kommentaar

ma ei olegi väitnud, et sellega õiget pilti ei tee, lihtsalt ebaõnnestunud kord. digiseebi ka jah ei jõua kuhugi, kuid digipeeglid kuhu üritan praegu välja jõuda on tsipa kallid, kõikse odavam neist 14,5 kilo maksev 300d. oma zeniidiga olen näinud paremaid päevai ja loodan seda ka lähitulevikus nii kaua, kui miskit ettemat ple saand ka R. Pajulale, M.Hiisile, T.Huigile, nii Peeglile, kui ka paljudele teistele sel alal konkurentsi pakkuda. Kuid tõesti siinkohal ei osand ka mina uskuda, et nii s**ta kvaliteeti suudan valmistada. Parem näide on RockRace üritusest.
                                "The more we sweat in training, the less we bleed in battle"

http://runplus.wordpress.com

"Fitness is a battle, welcome to the front line"

Kommentaar

Working...
                                X