Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

Kui saab siis palun bronnida mulle kaks kohta selle nädala lõpuni. Krt. tellisin juba ühepäevaseks reisiks 9 kohalise bussi ja buss on isegi peaaegu täis aga ,kui saan kedagi enda asemele siis ühinen teiega.
    FCF Forever

Kommentaar

Keegi selle Bona bussiga ka läheb või ? Ma juba maksin ära..... Et hiljaks ei jääks....

Kommentaar

Algselt postitas FCOperBK

et valikmängudel on keelatud, aga ametlikes sõprusmängudes võib juua ....

Leirias saime küll statkal juua... võib-olla oli see tänu asukohale (Tribuna Prestigio)
        @hytt

Kommentaar

Bonareisidega minekust niipalju, et 100 bronni pidi juba koos olema, seega viimased kohad järel. Ikkagi siis ainult 2 bussi Bonareiside poolt?
          Ja raha 370.- eeku (Jalgpallihaigla liikmetele ja lastele siis odavam nac) tuleb ikkagi korraga ära maksta Bonareiside arvele (reis+mängupilet), mitte nagu eelnevalt oli kirjas käesoleva topicu alguses, et 250.- raha Bonareisile ja hiljem bussis toimub mängupiletite eest tasumine. Vähemalt nii kirjutas mulle Bonareiside tädi.

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Bonareisidega minekust niipalju, et 100 bronni pidi juba koos olema, seega viimased kohad järel. Ikkagi siis ainult 2 bussi Bonareiside poolt?
            Ja raha 370.- eeku (Jalgpallihaigla liikmetele ja lastele siis odavam nac) tuleb ikkagi korraga ära maksta Bonareiside arvele (reis+mängupilet), mitte nagu eelnevalt oli kirjas käesoleva topicu alguses, et 250.- raha Bonareisile ja hiljem bussis toimub mängupiletite eest tasumine. Vähemalt nii kirjutas mulle Bonareiside tädi.
            Ega nad nii lollid ka ei ole,et kolmandat bussi ei oska tellida . Kui vaid sõitjaid oleks aga paistab ,et huvi on ikka väga suur.
            FCF Forever

Kommentaar

Hetkel 2 bussi Bonareisidest, 1 Tartust (äkki isegi 2?), mikrobussid, väikesed seltskonnad oma autodega... Kas võib öelda, et 300 rahvast kuu aega enne mängu on juba kindlad minejad? Tuleb 600 täis? Või on koguni enne mängu staadioni väravate juures näha sinisärklasi mustalt turult kalli raha eest pileteid hankimas?

Kommentaar

Mina peaks ka justkui ühe suuremat sorti bussi peale minema mis ei ole siit ükski variant. Usun et selliseid seltskondi on veel, kusjuures oleks veelgi rohkem kui orgunnijaid oleks.
                memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Jalgpalliliidu kaudu on kolmapäevase seisuga pileti broneerinud 581 inimest

Kommentaar

Algselt postitas asdf

Jalgpalliliidu kaudu on kolmapäevase seisuga pileti broneerinud 581 inimest
                    Täiesti pandav ju! 1000 tuleb täis vabalt meie omi fänne

Kommentaar

IMO eraldas Läti jalkaliit meie vaid nati üle 600 pileti. Või sain ma asjast valesti aru?
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kindlasti saab otse eelmüügist osta ning samamoodi ka kohapealt.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

IMO eraldas Läti jalkaliit meie vaid nati üle 600 pileti. Või sain ma asjast valesti aru?
                          640 kohta on eestlaste sektori suurus, jah. Aga eks staadioni väravas saab ju ka teistesse sektoritesse pileteid osta, kui selleks vajadus tekib.

Kommentaar

Kahtlen väga ,kas neid pileteid seal väravas ikka müüakse . Eks lätlastele ole meie päänahk sama hinnaline ,kui nende oma meile.
                            Aga see ,et 580 kohta juba kuu aega enne mängu on bronnitud,see on isegi mulle üllatus. Ma küll ennustasin ,et kõik meile eraldatud kohad saame täis aga nüüd on ilmne ,et sama palju jääb veel kohti puudu. Super igatahes!!!
                            See tähendab ,et mitte vähem ,kui 640 eestlast on 13.okt. Riia linnas ja see on üsna märkimisväärne hulk. Ilmselt on rahvast isegi rohkem ,sest nagu eelnevast on selgunud üritavad hiljaks jääjad pileteid koha pealt hankida. Orienteeruvalt arvan ,et ligi 800 sinisärki peaks siis kokku meid saama.
                            Estlased on kord juba Riia linna all oma vägedega seisnud ,siis jäi ta vallutamata. Nüüd avaneb meil uus võimalus ja seekord tuleb see pull ära teha.
                            FCF Forever

Kommentaar

Kipub vist võõrsilmängu eestlastest fännide rekord tulema.ja kusjuures eks must turg piletite jaosk on olemas,läti - türgi mängu puhul oli küll müügil värava taga piletid.
                              sigpic

Kommentaar

On tekkinud üks mõte ,et kuidas meie jalgpalliarmee saaks ennast Riias täies hiilguses demonstreerida ja samas ka ühiselt meeleolu luua ja võitlusvaimu tõsta.
                                Tallinnas on meil ikka olnud head traditsioonid : kas trammisõit või rongikäik ja enne seda ühine õllejoomine. Miks mitte korraldada midagi seesugust ka Riias? See oleks ainulaadne kogu Balti regiooni kõikide pallialade fänluses üldse. See selleks aga meie korraldame suure ühismineku ,otse kesklinnas ja staadionile. Midagi taolist ,kui shotlased siin olid ja siis Nimetast Kadriorgu marssisid. Mõtlesin ka trammi üürimisele aga kardan ,et sellest vist asja ei saaks. Kogunemine võiks toimuda kusagil kesklinnas ,mõnes suuremas kõrtsis ,pubis või väljakul.
                                Mida rahvas arvab ? Kas oleks perspektiivi sellisel ettevõtmisel? Pakkuge välja mõni kogunemiskoht ,kes Riiat paremini teab ja kust ei oleks staadionile ka väga pik maa.
                                Igatahes ootan vastukaja .
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X