Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

kuskil 16 peaks olema ntx kogunemine,kella 1630 liikumahakkamine et kell 17 olla staadioni juures.turvakontroll vaja ju läbida jne.lauluraamatust ja foorumist olen sõnad ühte kokku korjanud ja läti mineku ajaks välja printinud et saaks nt bussidesse anda.
    igasse bussi 1 koopia on minu võimuses,JH äkki saab paljundada ja fiti teeb sõnadele(osadele mida leiab) plaadi juurde,JH saab äkki seda ka paljundada?.Et saaks bussides harjutada.

Samas sooviks \"Eesti kallis\" laulu sõnu kui kuskil kirjas on(JH kodukal ainult mp3 ja Frontanerose kodukat ma avanema ei saanud)
    ja oleks vaja meloodiat lauludele \"Hommikul kui tõuseb päikene\" ja \"Väikese notsu ....... laul\",neid pole fiti leidnud kusagilt.

sigpic

Kommentaar

EESTI KALLIS

Ons täna vast päev
      Taas vist mängu näen
      Ja kui ei näe
      On kohal mu hääl

Üles lipud, käed
      Las lehvib trikoloor
      ja terve Eesti näeb
      Kuis kajab laulukoor

Eesti kallis, oo kingi meil see Võit
      Ma tahan Võitu. Võitu vajan ma.

Ja mis sest mul
      Et pall ümmargune on
      “Sipsik” ära unusta
      et meile võitu vilistad

Ära platsil vesista
      Armid kaunistavad meest
      Pärast võitu tegija
      Saab kõigi naiste käest

Eesti Kallis,oo kingi meil see Võit.

Täna löömaks ei läe
      Paneb püsti väikse peo
      Ja justkui Nõiaväel
      Täna joon kui loom

Eesti Kallis,oo kingi meil see Võit
      Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Winny Puhh -- 3 väikest põrsast (õrnakõrva versioon)
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas Edson

Kahtlemata on Pijpers meie jalgpallile palju andnud ja on kahju, et lahkumine toimub tüliga. Aga igal tülil on KAKS osapoolt ja usun, et telgitaguseid teadmata pole mõtet lahmida ja sõimata Pohlakut, Kannikut või kedagi teist.
          100% sinuga nõus.

Kommentaar

Algselt postitas rauno

kuskil 16 peaks olema ntx kogunemine,kella 1630 liikumahakkamine et kell 17 olla staadioni juures.turvakontroll vaja ju läbida jne.lauluraamatust ja foorumist olen sõnad ühte kokku korjanud ja läti mineku ajaks välja printinud et saaks nt bussidesse anda.
            igasse bussi 1 koopia on minu võimuses,JH äkki saab paljundada ja fiti teeb sõnadele(osadele mida leiab) plaadi juurde,JH saab äkki seda ka paljundada?.Et saaks bussides harjutada.
            võta ühendust kui asjad valmis..ehk saame aidata..
            ära ainult viimasele minutile jäta

stif
            Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas stiff

Algselt postitas rauno

võta ühendust kui asjad valmis..ehk saame aidata..
              ära ainult viimasele minutile jäta

stif
              Aga võiks mingi kindla kellaaja ära määrata, sest tulemas ju ka inimesi \"omal jalal\" (ehk siis oma sõiduvahenditega) oleks tore ikka teiste fännidega ühiselt väljakule marssida.

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Aga võiks mingi kindla kellaaja ära määrata, sest tulemas ju ka inimesi \"omal jalal\" (ehk siis oma sõiduvahenditega) oleks tore ikka teiste fännidega ühiselt väljakule marssida.
                Sinisärklaste mittenägemine Riia kesklinna piirkonnas võib osutuda võimatuks, seega pole kogunemispaiga ja -aja väljauurimine ka kohapeal suurim kunsttükk, ent varasem kokkulepe oleks ka hea muidugi.
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

pealegi asub vabadussammas nii riia keskel ja seal liigub nii palju eestlasi, et probleeme kokku saamisega ei tohiks kyll olla

Kommentaar

Nii, konkreetsemaks. Kas keegi saab siia panna hea lingi Riia kaardi kohta ning siis kujundamisoskusega inimene joonistaks punasega võimaliku trajektoori, millele järgneks diskussioon?

Kas poole tunniga jalutab staadionile? Mäletan, et trolliga sai ikka omajagu sõidetud, enne kui Skonto staadionile kohale jõudsime.

Kas tegemist on Läti või Riia Vabadussambaga (mõtlen siinkohal nimetust)? Kuidas kõlab see läti keeles?

Ei tohi unustada, et pärast tuleb Riia kesklinna tagasi ka jalutada, sest busse on sinna vist lihtsam jätta, kui staadioni juurde. Või eksin?
                    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Minu meelest on too rongkäigu idee ülikõva aga siiski tahaksin tähelepanu juhtida ühele asjale. Nimelt on vähemasti meie maal kord, et suuremate kogunemiste ja ürituste puhul küsitakse luba ka kohalikult omavalitsuselt ja politseilt. Kas see ei või ka Lätis probleemiks muutuda? Huvitav kas šotlased kah meil mingit luba küsisid või otsustati asi teha täiesti spontaanselt? Selle Vabaduse samba juurest Skonto staadionile toimuks liikumine arvatavalt mööda Kr Valdemara tänavat mis on suht kitsas (mõlemas suunas küll 2 rada aga autod liiguvad nii, et vahest saavad küljepeeglid kannatada) Kui nüüd mõtlema hakata, et sisuliselt tipptunnil liiguks 1000 eestlast mööda seda tänavat siis ei kujutagi ette mis segadus seal võib tekkida ja kuidas policija sellesse suhtuks... Loodetavasti saab see rongkäik siiski toimuma. Mis puutub busside parkimisse siis seal samba juures pole neid küll kuskile jätta, pigem on staadioni juures rohkem parkimisvõimalusi.

Kommentaar

kui ma asjast õieti aru olen saanud, on see mida Poborsky mõtleb Brivibas piemineklis.
                        selle
                        kaardi peal ka ilusti näha.

*joonistab väriseva käega teekonda*

aga seda ma ei saa siia üles riputada sest pole lubatud see ppt

nonii, peale väikest pusimist, tunnen end juba ajuhiiglasena
                        *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Õpetuseks vanale ja noorele

ehk Eesti koondise fännide viimane suurem Riiaskäik
                          Jalgpallihaigla liige
                          Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Soovitan Riias alkoholi tarbimisega ettevaatlik olla. Purjus välismaalastelt raha väljapressimine on Läti miilitsa leivanumber.
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Mina olen seekord kaine, ausõna!
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

... ja mina olen juba teisipäeval kaine...
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X