Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on järgmine Eesti peatreener?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on järgmine Eesti peatreener?\'

Algselt postitas Amadeus

Algselt postitas zidane_5

Praegu sai Eesti koondise peatreeneriks igaljuhul Ivo Lehtmets, nii on vähemalt SL Õhtulehes kirjas.
    Seal kirjutas ka , et Goesil ja Kivikal olid mõlemal isiklikud põhjused. seega ei saa seda eriti tõsiselt võtta. tais ei käinud eelmiselt korral ka põhimeeskond ja peatreener.
    Jah, lugesin ennem ainult esikaanelt pealkirja ja alles nüüd hakkasin artiklit lugema. Minu viga.

Kommentaar

Aasta hakab lõpule jõudma. Kas on kellegil ehk uudiseid uue peatreeneri suhtes? Jutud käivad, et Rüütli pidi ootama oma Levadia lepingu pikendamisega ja loodab endiselt et teda koondise lootsiks kutsutakse ... Jelle koha pealt on ka vaikus

Kommentaar

Minu poolt Ruutlile +....temast saaks veel asja!!!:

Kommentaar

Ivo Lehtmetsaga on tegu treeneriga, kes on ajutine nähtus nsgu oli Aivar Lillevere ning Aavo Sarap kokkuvõttes saab vähemalt 2 mängu kirja ning läheb ka ajalukku. Uue treenerina loodaks Bora Milotinovic, kuid see on utoopia. Aga põhjus tegu on mehega kes on harjund sitast saia teha

Kommentaar

Bora palkamine nõuab Eesti eelarvet:P
            Sitast saia oskab see mees küll teha.USA,Costa-Rica,Hiina.Keda ta Mehhiko 86 treenis?Oligi Mehhiko või?
            Mina ja mu vana mälu:P
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Bora palkamine nõuab Eesti eelarvet:P
              Sitast saia oskab see mees küll teha.USA,Costa-Rica,Hiina.Keda ta Mehhiko 86 treenis?Oligi Mehhiko või?
              Mina ja mu vana mälu:P
              Oli jah mehhiko. ja prantsusmaal 98 oli ta Nigeeria treener.

Kommentaar

Tundub,et ikka Jelle,tänases SL Õhtulehes jutt ka.Oleks siiski uusi tuuli tahtnud koondisesse.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tundub,et ikka Jelle,tänases SL Õhtulehes jutt ka.Oleks siiski uusi tuuli tahtnud koondisesse.

SL Õhtulehete lugedes jääb mulje, et EJL poolt ajab eesti asja president Innu (Kannik). Kas Aiku ongi pinsile läinud? Muidugi on ka selline võimalus, et SL Õhtulehe ajakirjanik Andres Vaher on teadlikult Pohlakut säästnud. Pole tal praegu just elu parimad aastad.
                  Kuid, a propos, lepingut kui sellist, hetkel veel ei ole olemas.

Kommentaar

Kannik kui suht hea jalgpalli tundja võiks aru saada,et Jelle jäämisega ei muutu eriti miski aga minu meelest on koondisele siiski midagi uut vaja.Isiklikult kardan,et Sahhiibi küll ei mainitud aga nööre tõmbab ikkagi tema.
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kannik kui suht hea jalgpalli tundja võiks aru saada,et Jelle jäämisega ei muutu eriti miski aga minu meelest on koondisele siiski midagi uut vaja.Isiklikult kardan,et Sahhiibi küll ei mainitud aga nööre tõmbab ikkagi tema.

M.O.T.T.

Kommentaar

Okei, aga kuidas keset hooaega normaalset ja samas mittekallist treenerit võtta on.
                        Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Tarmo Rüütli!
                          Said eelmised treenerid hakkama nii koondisega kui ka klubiga,Rüütli ei saaks või?
                          FY football federation
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tarmo Rüütli!
                            Said eelmised treenerid hakkama nii koondisega kui ka klubiga,Rüütli ei saaks või?
                            FY football federation
                            ei saa mina aru mis te seda Rüütlit haibite?
                            oli ju näha mis ta mõned aastad tagasi koondisega tegi. eesti sisene vutt ja euroopa vutt on ikka kaks eri asja.

Kommentaar

Mis ta siis tegi? Minu mäletamist mööda jäi bilanss positiivseks, võidud võeti nendelt, kellelt vaja, suuri pakke ei saadud ja koondise koosseisus suuri muudatusi ei toimunud. Rüütli sai hästi hakkama, mis küll ei tähenda, et ta minu vaatevinklist parim mees oleks seda tööd jätkama.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Tarmo Rüütli!
                                FY football federation
                                ei saa mina aru mis te seda Rüütlit haibite?
                                oli ju näha mis ta mõned aastad tagasi koondisega tegi. eesti sisene vutt ja euroopa vutt on ikka kaks eri asja.
                                Rüütli päästis mullu Levadiale pronksi,oleks italiaano jäänud oleks krt teab kuhu kukutud,see aasta kuld.Koondise eesotsas oli ok kusjuures siis veel nn flora süsteemi treener.Kuna kõik ohivad,et misk nii vähe meisterklubi mängijaid koondises siis oleks hea olnud vaadata mis saaks.Pole ka minu jaoks parim valik aga parem kui Jelle kindlalt.
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X