Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on järgmine Eesti peatreener?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on järgmine Eesti peatreener?\'

Kivisild on siiski Flora tüüris.Kuigi klubidele saadetud pressikast ei loe välja , kes on koondise peatreener on siiski ilmne, et selleks on Jelle.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Nokuulge, unustage see Rüütli ära. Eestis ei ole ühtegi pädevat treenerit ( eestlast) kes suudaks rahvuskoondist edasi viia. Minagi olen rahast üht-teist kuulnud, kuid Jelle kohta ei oska öelda midagi. Välisturul on treenerid küll, kel soovi rahvuskoondise pukki saada.

Elame-näeme.
      Võimalik, et välisriikides neid treenereid on, aga kas Eestis on raha. Muideks ma soovitaks Rudi Völlerit Eesti tüüri etteotsa
      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis

Algselt postitas amority

Nokuulge, unustage see Rüütli ära. Eestis ei ole ühtegi pädevat treenerit ( eestlast) kes suudaks rahvuskoondist edasi viia. Minagi olen rahast üht-teist kuulnud, kuid Jelle kohta ei oska öelda midagi. Välisturul on treenerid küll, kel soovi rahvuskoondise pukki saada.

Elame-näeme.
        Võimalik, et välisriikides neid treenereid on, aga kas Eestis on raha. Muideks ma soovitaks Rudi Völlerit Eesti tüüri etteotsa
        Preagu oleks ideaalne aeg kusjuures AS Roma\'ga jättis hüvasti äkki AS EJL huvitab teda:P

Kommentaar

Kivisild ilmselt ikka koondist ei juhenda. Aga ma ei tahaks ka uskuda et Goes selleks palgatakse. Teda taheti siia jätta ikka just noorte ja treenerite süsteemi arendamiseks, mitte koondise juhtimiseks. Loodaks, et tekitatakse see välistreener võimalikult kiiresti. Ei meeldi need vaakumi ajad. Oleks see vaakum siis vähemalt keset talve aga sedapuhku sattus just keset kvalifikatsiooni mänge.

Kommentaar

mina ise pakuksin Tarmo Rüütlit :ü ka....sest Levadia on ta päris ässte tööle pannud ja miks mitte?
            Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

100000 euro maksmist on raske uskuda, kuid osad märgid viitavad sellele küll. Arno lasi suhteliselt lihtsalt ja suurema kärata lepingu kahepoolselt ja tagasiulatuvalt 30.09.-st ära lõpetada. Muide, ta lubas tegelike lahkumise põhjuste osas suu lahti teha, kui EJL ei selgita. Siiani pole kummaltki poolelt ei kippu ega kõppu tulnud. Kui teadmatus jääbki püsima, siis võib kinnimätsimine vägagi tõenäoliseks osutuda.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

100000 euro maksmist on raske uskuda, kuid osad märgid viitavad sellele küll. Arno lasi suhteliselt lihtsalt ja suurema kärata lepingu kahepoolselt ja tagasiulatuvalt 30.09.-st ära lõpetada. Muide, ta lubas tegelike lahkumise põhjuste osas suu lahti teha, kui EJL ei selgita. Siiani pole kummaltki poolelt ei kippu ega kõppu tulnud. Kui teadmatus jääbki püsima, siis võib kinnimätsimine vägagi tõenäoliseks osutuda.
                Ei tea, sama hästi oleks nad võinud kokku leppida põhjusel, et EJL või Pohlak oleks Pijpersi jutustamise puhul ka midagi vastu jutustanud mis Arnole võibolla kõige mugavam poleks olnud. Või ( mis vähem tõenäoline) võtsid mõlemad pooled lihtsalt aru pähe ja otsustasid, et vastastikkusest poriloopimisest ei tõuse kummalegi kasu. Ühel poolel on vaja uus treener leida ja teisel uus töökoht.

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus
                  Või ( mis vähem tõenäoline) võtsid mõlemad pooled lihtsalt aru pähe ja otsustasid, et vastastikkusest poriloopimisest ei tõuse kummalegi kasu. Ühel poolel on vaja uus treener leida ja teisel uus töökoht.
                  Ma ei arva, et see on vähetõenäoline. Mõtlemisvõimelised on parimatel hetkedel ilmselt mõlemad osapooled.

Kommentaar

Algselt postitas Matis
                    Kust küll meie vaene EJL need miljonid peaks võtma? Ise ei saa staadionitki valmis.
                    Maailmakuulsast treenerist pole meil küll mõtet unistada.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Olgu, kuidas on, aga üldsust, k.a. minu tagasihoidlikku isikut huvitaks tagamaad väga. Kui asi kord juba nii suureks puhutud sai, helpigu supp ausalt lõpuni . Renomee pärast on juba hilja muretseda, suurem kahju juba tehtud eelnevate väljaütlemistega.
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

jube kuidas pohlak hämab,hämas ta spordifookuses ja ka nüüd etv uudistes,küsiti kes saab uueks treeneriks, tema hakkas aga maast ja ilmast rääkima, nagu kunagi küsiti Arnold rüütli käaest mis on performance

Kommentaar

Algselt postitas pastor

jube kuidas pohlak hämab,hämas ta spordifookuses ja ka nüüd etv uudistes,küsiti kes saab uueks treeneriks, tema hakkas aga maast ja ilmast rääkima, nagu kunagi küsiti Arnold rüütli käaest mis on performance
                          Millist vastust sa kuulda tahaksid? Uut peatreenerit ju antud hetkel pole, järelikult pole ka seal midagi kommenteerida ja pole võimalik nimedest rääkida. Usun, et seda eeldas ka ajakirjanik enne selle küsimuse esitamist.

Kommentaar

Algselt postitas asdf

Algselt postitas pastor

Millist vastust sa kuulda tahaksid? Uut peatreenerit ju antud hetkel pole, järelikult pole ka seal midagi kommenteerida ja pole võimalik nimedest rääkida. Usun, et seda eeldas ka ajakirjanik enne selle küsimuse esitamist.
                            Otsest vastust, et ei tea ja kõik äkki ?

Kommentaar

Algselt postitas Ono

Algselt postitas asdf

Algselt postitas pastor

Otsest vastust, et ei tea ja kõik äkki ?
                              Aga ehk ta teab?
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Järgmise nädala algul teatakse uus peatreener, ning peetakse juba ka pressikonverents. Jelle jätkab ilmselt kaheaastase lepingu alusel treenerite koolitajana, kuid igasugused vihjed igasuguste nimedega A-koondise peatreeneri ametikohal on ümber lükatud või jäetud kommenteerimata, seega igasugustel oletustel pole enam alust, ning kõik saab selgeks järgmise nädala hakul.

Seega, pühapäeval kõik mehed ja naised KADRIORGU!

Kommentaar

Working...
                                X