Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis King\'s Cup\'il

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti koondis King\'s Cup\'il\'

eestimees sellise hüsteerilise posti järel võib vaid tuimalt nentida, et sa ei ole oma nime vääriline. Tegusi tehakse palliplatsil ja seni kuniks sa seal oma paremust maksvusele ei suuda panna, siis nagu ei olegi millestki rääkida. Ma oskan ka sefilt kõhulained teha, kuid tsirkusesse ma tööle ei pääseks sellegipoolest< see on muidugi metafoor.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

eestimees sellise hüsteerilise posti järel võib vaid tuimalt nentida, et sa ei ole oma nime vääriline. Tegusi tehakse palliplatsil ja seni kuniks sa seal oma paremust maksvusele ei suuda panna, siis nagu ei olegi millestki rääkida. Ma oskan ka sefilt kõhulained teha, kuid tsirkusesse ma tööle ei pääseks sellegipoolest< see on muidugi metafoor.
      mida ajad! ma küll su jutust aru ei saa! segane jutt naljask oled. anna andeks kosemets ahjupera sahharov ja teised krutski vennad (floora vennad vä jääger allas) on tõesti tõetanud et peavad kuuluma koondisse ennem kui kink................tsjort

Kommentaar

võtsin jutuks just Tarmo, eks see jutt sobib ka mõnede teiste tüüpide pihta hästi.
        Ja pole hullu ega ma ise ka alati endast aru ei saa

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

võtsin jutuks just Tarmo, eks see jutt sobib ka mõnede teiste tüüpide pihta hästi.
          Ja pole hullu ega ma ise ka alati endast aru ei saa
          ei taha sind solvata aga asi selles et kink väärib kohta koondises rohke kui keegi teine, vä arvatud loogilised mängijad kes peavad koondises olema. Aga kuradi pühapäeval pallurid on koondises ennem kui kink, siis kurat parem hakkan vaatama saalibändit nüüd

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas dreyd

mida ajad! ma küll su jutust aru ei saa! segane jutt naljask oled. anna andeks kosemets ahjupera sahharov ja teised krutski vennad (floora vennad vä jääger allas) on tõesti tõetanud et peavad kuuluma koondisse ennem kui kink................tsjort
            kallis eestimees, loomulikult anname me sulle andeks. samamoodi olen sinuga nõus et koondisesse peaksid kuuluma ennem kosemets ahjupera sahharov ja teised krutski vennad florast kes on ennast tõestanud

aga dreydi postitus ja eriti sõna metafoor jäid sulle vist tõesti natuke kaugeks, aga pole hullu see pole ka jalgpalliga otseselt seotud

ja kuna mul enam midagi tarka lisada ei ole, siis lõpetaksin selle koondisekandidaatitehetkevõimetest paremaülevaatesaamiseksettevõetudturniiri kohta arvamuse avaldamise
            peace

Kommentaar

...kurat parem hakkan vaatama saalibändit nüüd
              Kuule ära hakka, ma ei viitsiks su hala ka sellel teemal kuulata

Säästa inimesi.

ps saalihoki, mitte saalibändi

Kommentaar

juba teine kes must aru ei saanud, see tähendab pilku kalendrisse heitmata, et käes on reede ja pikk ning väsitav töönädal on selja taha jäämas

Kommentaar

kallis eestimees, loomulikult anname me sulle andeks. samamoodi olen sinuga nõus et koondisesse peaksid kuuluma ennem kosemets ahjupera sahharov ja teised krutski vennad florast kes on ennast tõestanud
                  sa oled segi mees laksu all raudselt, võta sõnad tagasi......need vennad on end tõestanud aasta nali! millega nad tõestanud on? tahad öelda et kink on neist sitem? Ajad paska jõhkrat paska .Oled kindel et pole fääri saarte fänn äkki

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas Ch1ller666

Algselt postitas erts

Kui ta koondises mängidagi ei saa kuida moodi ta siis seda musta töö tegemist õppida saab. ja selle suhtumise koha pealt ütlen ma nii palju et suhtugu kuidas tahab peasi, et mängida oskab.
                    DAAAAA! KLUBIS õppigu musta tööd tegema!!! Ja tõestagu ka klubis et mängida oskab! Mille põhjal sa ütled et mängida oskab??? Selle põhjal et ta Spartakis isegi pingile ei saa?
                    Selle põhjal et ta lööb/lõi spartaki duublite eest reguaalrselt väravaid. 13 kolli duublite eest on ikka parem kui Opi hädised 3-4 kolli Torpeedo eest. Pluss mängijal on tehnikat mis on eesti koondises haruldane kui mitte unikaalne omadus.
                    .. just-just ja meie koduses V liigas lõi mingid 50 väravat, see on ka ju parem kui Opi hädised 3-4 mingi Venemaa kõrgliiga 5 klubi põhi eest mängides
                    No duubel on duubel jah seda ei saa eitada et duubli eest löödud väravad on väiksema kaaluga kui põhi meeskonna eest löödud väravad. Aga ikkagi arvestades löödud väravate vahet ja ka vanuse vahet on Kingi saavutus minu meelest suurem.
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas erts

Kui ta koondises mängidagi ei saa kuida moodi ta siis seda musta töö tegemist õppida saab. ja selle suhtumise koha pealt ütlen ma nii palju et suhtugu kuidas tahab peasi, et mängida oskab.
                      DAAAAA! KLUBIS õppigu musta tööd tegema!!! Ja tõestagu ka klubis et mängida oskab! Mille põhjal sa ütled et mängida oskab??? Selle põhjal et ta Spartakis isegi pingile ei saa?
                      Reinumäe oskab mängida vist selle põhjal, et ta esiliigas Tervise eest mängides omaenda mängijatele otsa jookseb.
                      jutt käis Kinkist. polegi väitnud et Reinuott oma kohta vääriks.

Kommentaar

No duubel on duubel jah seda ei saa eitada et duubli eest löödud väravad on väiksema kaaluga kui põhi meeskonna eest löödud väravad. Aga ikkagi arvestades löödud väravate vahet ja ka vanuse vahet on Kingi saavutus minu meelest suurem.
                        tas on kahtlemata koondise materjali. aga duubli eest laotud kollid ei anna põhjust meest veel koondisesse kutsuda! kui ta saaks kasvõi regulaarseks vahetusmeheks Spartakis, kus mängib hästi ja lööb ka mõned kollid, siis oleks aeg mehele võimalus anda, hoolimata suhtumisest. aga hetkel ei näe küll mingit põhjust miks teda kutsuda. tehnika? jabur, sellest küll koondisel kasu poleks.

Kommentaar

sahharov ahjupera kosemets zahha post pole iial kohta koondises ära teeninud ehk zahhavaiko enam-vähem aga need teised pühapäeva kargajad mängivad ei tea kus ning kink on hulha mitmeid kordi kõvemal tasemel kui nemad. venemaa reservide võistluse tase ülatab mäe kõrguselt eest meistri võistlusete tase ning kui kink on seal parimad värava lööjad siis jah ta ei tohkis kuuluda eesti koondisse. ennem mõtleks kah kui siia kirjutama hakkad, võtaks aja maha ja mõtleks, nüüd mõtle selle asja järele!

Kommentaar

Algselt postitas erts

tehnika? jabur, sellest küll koondisel kasu poleks.

Noh kui sa just nii aravad

Kommentaar

sahharov ahjupera kosemets zahha post pole iial kohta koondises ära teeninud ehk zahhavaiko enam-vähem aga need teised pühapäeva kargajad mängivad ei tea kus ning kink on hulha mitmeid kordi kõvemal tasemel kui nemad. venemaa reservide võistluse tase ülatab mäe kõrguselt eest meistri võistlusete tase ning kui kink on seal parimad värava lööjad siis jah ta ei tohkis kuuluda eesti koondisse. ennem mõtleks kah kui siia kirjutama hakkad, võtaks aja maha ja mõtleks, nüüd mõtle selle asja järele!
                              Käid sa Eesti meistriliiga mänge vaatamas? Tundub, et mitte, sest sa ei tea, kus need \"pühapäevakargajad\" mängivad. Oled sa käinud Venemaa reservide mänge vaatamas? Kust võtad info, et Vene reservide võistluse tase ületab lausa mäekõrguselt Eesti ML taset? Loetle allikad ning siis usun võib-olla. Mingisuguste netikommentaaride ülistamised ei lähe arvesse.

Mingi mõttetu tühikargamine käib siin Kinki ümber. Tüüp mängib ju hetkel saalibändit ja siis räägitakse veel suhtumisest (sic!).Teever teeb samamoodi oma tõsise saalibändi harrastusega enda mainele karuteene. Ja Teeverilt oleks küll Tais vähemalt kolli oodanud, aga essugi. Kas saalibändi on väsitanud?? Teeveri agent oleks vist küll lõbus olla, tuleb välismaalt huvi ja siis pead vastama: \"Sry, Teever ei saa testimisele tulla, tal saalibändi meistrivõistlused käsil\".

Ehk siis jah, eestimees, võtame aja maha ning mõtleme asja järele!

Kommentaar

Las mängivad oma saalibändit mingit moodi peab ju vormis püsima

Kommentaar

Working...
                                X