Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis King\'s Cup\'il

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti koondis King\'s Cup\'il\'

Samas tõestab Kink sellega jälle milline suhtumine tal on kui spartaki omad sellest teada ei tohi,et ta saalihokit mängib.

Ja chiller,siin sitaks näiteid toodud taki üleolevast suhtumisest meeskonna kaaslastesse,nii et ei hakka neid uuesti tooma.sinu jutt a la pole näiteid,tõendeid on pullipask
    M.O.T.T.
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ei ole sitaks näiteid, väga vähe on.
      on välja toodud et andis noortekoondises ühele hambasse (suhteliselt ammu, konkreetselt pole ju teada ega sellele ei eelnenud provokatsiooni või et just Kink esimesena füüsiliselt ründas. jalgpallis tuleb selliseid asju tihti ette. nüüd kus tal on rohkem vanust ei usu et see kordub) ja lõi karistuslöögi mida oleks üks teine mängija pidanud lööma - kas sellest tõesti piisab et elu lõpuni inimest mitte koondisesse kutsuda?

Kommentaar

Ma (ja mitte ainult mina) olen siin foorumis piisavalt toonud näiteid,ma ei tea mingist hambusse andmisest midagi.Mulle on piisanud arusaamiseks sellest,et olen temaga koos turniiridel mänginud ja ka liigas ühte alagruppi kuulunud ja see mismoodi ta väljakul käitub oma meeskonna kaaslaste suhtes on piisav näide mulle olnud.
        Loomulikult võiks ta koondises olla aga mitte veel A koondises.Esialgu U-21.Ise arvan,et Vosko tõuseb enne A koondisesse kui kink.
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Raimo Aasa huumoripreemia läheb täna ertsile järgmise sõnavõtu eest:

Algselt postitas erts
          tehnika? jabur, sellest küll koondisel kasu poleks.
          Jux, oled kindel, et Teeveril on üldse agent?
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas erts
            Jux, oled kindel, et Teeveril on üldse agent?
            Nii et järgmine laureaat teada
            Ise pakun,et Teeveril ei ole veel agenti,miks ta nii väga sinna florasse kipub muidu.Oleks agent,saaks ilma selles klubis mängimata mujale kiigata
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas erts
              mida ma silmas pidasin, oli lühidalt öeldes see, et eesti koondise edu võti ei seisne ühes tehnikavennas vaid meeskonnamängus, mille mõistet aga Taki hetkel küll veel ei tunne (ütlen seda nähtud u21 mängudele tuginedes) ja olgu ta kuitahes tehniline, nii tähtsat puudust see trikitamine küll ei korva..

ps. aga tänud preemie eest. kas saadan sulle oma a/a nr?

Kommentaar

Pole vaja. Sa pääsed kuulsuste halli vast kunagi - see on tasuta.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Pole vaja. Sa pääsed kuulsuste halli vast kunagi - see on tasuta.
                  pähhh, ja mingit preemiat ei saagi?

Kommentaar

Vastus teemale \'Eesti koondis King\'s Cup

Algselt postitas Raul2

mõned aastad tagasi õnnestus meil trummi satsiga eesti mv-telt pronks näpata saalibändys(siis nimetati ala nii,nimevahetus saalihokiks toimus alles hiljuti),aga mäng on kiire ja tehniline ja reeglid on seal võrreldes tavalise hokiga väga pehmed-näit.keppi ei või üle puusa tõsta-toorutsemiste eest järgnevad kohe karistused.ei näe midagi halba,kui jalkamehed sellega tegelevad(meie satsist siiamaani mõned mängivad seda mängu ja päris edukalt),ega ta mingi ekstreemala pole või ega kink krossi ei sõida või lumesaaniga,las aga mängib.ühte tahaks öelda küll,kui siin juba tarmo kingi teemaks on läinud-on õnnestunud temaga koos ja tema vastu mängida ja tahaks raudselt,et selline vend mängiks eestil koguaeg algrivistuses.ta on võimeline sellisteks esitusteks,milledest enamustel eesti koondise hallist massist karp lahti jääb,võimeline üllatama ja särama.mulle ei mahu pähe,kuidas taoline \"maradona\" tihti koondisse ei mahu

mul jäi nyyd veits arusaamatuks mida sa tahad ja kuhu sa oma jutuga pyrigid.:P Kas kink siis sinu arust peaks olema saalibändi koondises?
                    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

ei-ei,sa ei saanud aru(tegelt ilmselt said),saalihoki on talle nagu kõrvalhobi,ütleme nagu mõnele langevarjuhüpped,mõnele partide söötmine vilistades,mõnele joomine.siis lihtsalt ei nüristu põhitöö-jalgpalli-kõrvalt ära.ma mõtlesin ikka jalkakoondist,kuhu ta võiks kuuluda
                      Kapten Trumm

Kommentaar

ikkagi väga kehvad partiid tegi eesti

Kommentaar

Mul on kas see niinimetatud \"Raimo Aasa huumoripreemia\" olemas.

Kommentaar

Algselt postitas Van Nistelrooy

Tegija mees oled siis ju
                            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                            If you're good at something, never do it for free - See above.
                            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666

Tegija mees oled siis ju
                              mitte nii tegija kui sina tshüksellellerkuuskuuskuus!

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas Ch1ller666

Tegija mees oled siis ju
                                mitte nii tegija kui sina tshüksellellerkuuskuuskuus!
                                Loogiline ju.
                                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                                If you're good at something, never do it for free - See above.
                                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Working...
                                X