Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa (piletid)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa (piletid)\'

Enne Vene mängu trammid ei sõida ..
    Aga trammisõidu teeme enne UEFA kongressi ajal toimuvat Eesti-Norra maavõistlust. Siis on soojem ja saab lahtise variandi võtta.
    FCF Forever

Kommentaar

Vene mängul peaks tegema nii, et kui Eesti värava lööb siis kõik rahvas teeb nii (noh teeb lennukit) et tuletaks venelastele meelde nende ajalugu (samamoodi tegid inglased sakslastele).
      Ja venelased tulevad suure plaguga, kus kirjas, et peremehed tulid tagasi. Oi oi, märulipolitseil on siis vist jälle palju tegemist. Tegelt ma kardan, et puhvaikad ei saa sellest lihtsalt aru.
      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

las tulevad oma plagudega. meie vastame tartu rahuga ja taasiseseisvumisega (ehk siis et nad ei suutnud oma võimu all hoida rahvast keda on mingi 150 korda vähem ) ja ilmad on kah natuke soojemaks läinud ja näed see 0 kraad kah paistab nii et kõik staadionile ja nad üle nagu lätlaseidki Riias.

Kommentaar

kas EJL-s on mingid ajukääbikud koos või? soovisin täna osta Pärnus erinevatest Piletilevi punktidest korraga 5 piletit Vene mängule ja tädid ütlesid, et korraldus on mitte üle 4 pileti korraga ühele isikule müüa! kuna vaielda ei viitsinud, siis pakkusin välja, et OK- ma ostan 4 piletit ja sõber, kes seisis kõrval, ostab 5. pileti ise. \"Ei! Sõbrale müüme siis teise sektorisse! Järjest üle 4 pileti ühele isikule ei müü! Korraldus on selline!\" WTF??? et nagu kõrvuti ja ühes sektoris ei tohtivat üle 4 tuttava-sõbra teatud KAALUTLUSTEL olla... no tule issand appi! keegi on neile tädidele seda asja EJL-st ikka väga valesti seletanud ma pakun. mis sa nende töökohast-kinnihoidvatest-kõiki-ajuvabasid-käske-täitvatest-tädidest ikka sõimad... Et nagu ajan Pärnust auto rahvast täis, et mängule sõita ja siis staadionivärava taga hakkame teatud KAALUTLUSTEL hargnema või? ma nüüd rahunen maha natuke ja lähen õhtul uuele ringile...

Kommentaar

Ei tea jah, miks nad pabistavad. See ju ammu teada, et eestlased hundikarjana ei tegutse ja igaüks ainult enda eest väljas.

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

kas EJL-s on mingid ajukääbikud koos või? soovisin täna osta Pärnus erinevatest Piletilevi punktidest korraga 5 piletit Vene mängule ja tädid ütlesid, et korraldus on mitte üle 4 pileti korraga ühele isikule müüa! kuna vaielda ei viitsinud, siis pakkusin välja, et OK- ma ostan 4 piletit ja sõber, kes seisis kõrval, ostab 5. pileti ise. \"Ei! Sõbrale müüme siis teise sektorisse! Järjest üle 4 pileti ühele isikule ei müü! Korraldus on selline!\" WTF??? et nagu kõrvuti ja ühes sektoris ei tohtivat üle 4 tuttava-sõbra teatud KAALUTLUSTEL olla... no tule issand appi! keegi on neile tädidele seda asja EJL-st ikka väga valesti seletanud ma pakun. mis sa nende töökohast-kinnihoidvatest-kõiki-ajuvabasid-käske-täitvatest-tädidest ikka sõimad... Et nagu ajan Pärnust auto rahvast täis, et mängule sõita ja siis staadionivärava taga hakkame teatud KAALUTLUSTEL hargnema või? ma nüüd rahunen maha natuke ja lähen õhtul uuele ringile...

tõesti tropid.
              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kuna Venemaa alaliit neile varem eraldatud 748 kohale lisa ei soovinud, otsustas Eesti Jalgpalli Liit täiendavalt müüki panna ka põhjatribüüni ülemise korruse kohad.
                suurepärane võimalus venelastele tõrva ja kust pähe valada..

Kommentaar

Sundance Kid-siiani pole ma ühelgi mängul,millel käinud,istunud piletil kirjas oleval kohal.Seega ei tohiks probleeme olla,et ühte inimest veel punti ei saa kuigi tal koht mujal.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
                    Sundance Kid-siiani pole ma ühelgi mängul,millel käinud,istunud piletil kirjas oleval kohal..
                    siiani ei ole ma ühelgi mängul, millel käinud, istunud.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mina korra olen-pärast Sassi suurepärast võitlust ja Opi teist väravat vantide võrku
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Sundance Kid-siiani pole ma ühelgi mängul,millel käinud,istunud piletil kirjas oleval kohal.Seega ei tohiks probleeme olla,et ühte inimest veel punti ei saa kuigi tal koht mujal.
                        ega mul omal sama asi tglt. alati fännitribüünile, kuigi omal koht mujal jne. aga seekord võtan paar esmakordset koondisemängu külastajat kaasa ja kui sõit Pärnust venima kipub millegipärast () ning viimasel hetkel kohale jõuda, siis võib fännitribüün juba lootusetult täis olla. mingite vaiksete pintsaklipslaste vahel ka nac nadi trügida.

Kommentaar

Hollandi mängul küsiti piletinumbreid ja kõik juhatati oma sektorisse, oma kohale. Just nigu kokakoolaplaasas või Sebe bussis.

Kommentaar

mind ajas mingi kutt ära, et a la see tema koht... imelik oli nagu öelda, et mine otsi teine koht ise kutt oli nii mängus sees ka...
                            How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Eesti-Venemaa mängule 9300 inimest
                              super.
                              loodetavasti tuleb slovakia mängule mingi 4500 iminest,rohkem vaevalt.
                              aga noh,MIDA ROHKEM,SEDA UHKEM.
                              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Umbes 1000 veel minna. Tõenäosus, et täismaja tuleb on päris suur.

Kommentaar

Working...
                                X