Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa (piletid)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa (piletid)\'

ära tõin! 5 tk. fännitribüünile kusjuures

Kommentaar

a) See on nonsenss, et kodumeeskonna toetajad pannakse külaliste kohale tribüünile. Venelaste kohale satuvad siiski tavalised jalgpallihuvilised, mitte fännid. Liege\'is Belgia-Eesti mängul oli Eesti fännide tribüün otse Belgia fännide tribüüni ees all - pole mõtet vist küsidagi, kas meile sülitati sõna otseses mõttes pähe ning loobiti nt peldikupaberirullidega ja muu prahiga...

b) Kuna Venemaa mängul on tõenäoliselt täismaja, siis soovitan vähemalt piletil näidatud sektorisse minna, sest teooria järgi on iga pealtvaataja kohta üks seisu-istekoht.
      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

b) Kuna Venemaa mängul on tõenäoliselt täismaja, siis soovitan vähemalt piletil näidatud sektorisse minna, sest teooria järgi on iga pealtvaataja kohta üks seisu-istekoht.
        See on teooria järgi, praktikas on fännisektoris kahe pealtvaataja kohta üks seisukoht.

Kommentaar

kui ma ostsin eelmüügist pileti sis ma\'i saand valida kas fännisektorisse või ei, a juhtugu mis tahes sinna ma lähen, sest tõesti.. pintsaklipslaste seal üksi karjuda on kah veits nõme, eriti et ml seekord venemaa mängul kaasas kaks uustulnukat, kes varem pole mängudel käind ja kellele vaja muljet avaldada (nad väga võimsa häälega lauljad, kuluvad igal juhul ära)
          Esimene mäng, kus ma käisin.. siis olin tavalisel tribüünil ja rohkem sinna ei ole kunagi tahtnud.. kui karjuma hakkad siis keegi kõrvalt vaatab jõle kurja pilguda, et missa loll lärmad vaata mängu:S ja püsti tõusta ei saa, et lippu lehvitada, sest siis tagumises reas inimesed ei näe (ise püsti tõusta oleks ju liiga raske)

Kommentaar

Ma küll ilmselt ei leia õiget kohta üles või olen midagi maha maganud, aga olen sügavalt mures mängu afterparty pärast. Kuskil midagi organiseeritut ka toimub, nagu heaks tavaks on saanud, või laaberdab iga fänn omaette kes Nimetas, kes Nimegas?
            Jube Tige Kala

Kommentaar

Miq, see afterparty sjuke ebatänuväärne asi. Ütleme, orgunnid imevägeva asja, bändid-värgid, söögid-joogid... Siis aga mängib koondis pasalt, kolmapäeva õhtu -- iga roju oma koju ja neljapäeval tööle

Halva tujuga enamusel fännidel asi lõppebki, ei pohmakat ega midagi. Orgunnija aga on pisut kehvemas seisus -- eks katsu öelda, et oih, sorri, näh, ei tulnud jälle midagi välja...

Pigem vist toimub sjuke ekspromt värk. Siin-seal juba sosinaid kuulda, kuidas keegi Eesti võitu tähistada plaanib... Või mis, hundid?
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

oskab keegi öelda kas rongkäik ka mängude eel ikka toimub

Kommentaar

sama küsimus, et kas on rongkäiku ja kus ja kuna.. kaugelt tulijatel oluline teada

Kommentaar

Tore muidugi, et kõik tahavad oma kohalviibimisega sektoreid V ja VI austada, aga mõned korrad on see küünarnukitunne juba liiga tugevaks muutunud. Vaikselt peaks fännid oma kombitsaid ka teistesse sektoritesse sirutama, et pidumeeleolu kogu staadionil valitseks.

Kui ma tahan koledasti trügida siis sõidan trolliga

Kommentaar

Tegelikult ei ole ju vahet kus kohas tribüünil sa oma meeskonda fännad. Ega fännitribüün ole kummist, et kõik sinna mahuksid. Varem või hiljem peab aktiivsem kaasaelamise pisik ka teistele trubüünidele levima hakkama. Mis siis, et alguses vaadatakse imelikult. Iga uus asi on harjumatu

Kommentaar

Pakun, et kodanikud Falckist hakkavad piinliku täpsusega igat nägu ja igat piletit kontrollima, et kas too kuulub ikka V ja VI sektorisse. Kah õige, arvestades inimmassi, kel huvi sinna tulla, ja pinda, kuhu peaksime end mahutama...

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

Pigem vist toimub sjuke ekspromt värk. Siin-seal juba sosinaid kuulda, kuidas keegi Eesti võitu tähistada plaanib... Või mis, hundid?
                          Nagu sa juba mainisid, ei mingit tähistamist, kohe koju tööpäevaks ettevalmistama!

Kui ühist afterparty\'t pole, siis tuleb lihtsalt kõik meeldivad vanalinna puhvetid vallutada. Rahvast enam kui piisavalt selle jaoks.
                          Ise järgnen, sarnanselt oma kallile sõbrale, hundi sosinale!

Ja nagu härrad siin juba mainisid, karta on, et seekord päris lambist oma seisukohta ei saa valida.
                          The other line moves faster.

Kommentaar

kahju, et ei saa valida.. kax sõpra ml esimest korda staadionil, tahax neile ikka näidata tõeliste fännide tribüüni ja meeleolu, aga äkki saaks kudagi nii et tulisemad fännid jaguneksid igale poole üle staadioni rühmadena nii, et laulu võiks kuulda igalt poolt polegi ise veel kunagi täismaja näind (isegi riias plnd)

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

kahju, et ei saa valida.. kax sõpra ml esimest korda staadionil, tahax neile ikka näidata tõeliste fännide tribüüni ja meeleolu, aga äkki saaks kudagi nii et tulisemad fännid jaguneksid igale poole üle staadioni rühmadena nii, et laulu võiks kuulda igalt poolt polegi ise veel kunagi täismaja näind (isegi riias plnd)
                              seisad seal kus tahad ja kogu lugu, ega see teater v6i kino ei ole et istud oma koha peal.
                              kui ma olen eluaeg fannisektoris seisnud, seisan ka edaspidi ja keegi ei kobise!

Kommentaar

27.03 estonia - russia, made by russians
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                                X