Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

26.03.2005 Eesti - Slovakkia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slovakkia\'

AE-AE-AE. kas kõik on talveunes veel või? Kui rahvas hakkab alles eelmine päev selle üle arutama siis ei tule sest midagi välja (nagu viimastel kodumängudel kombeks).
    ilmad soojemad ( juba oli +4) ja võiks isegi tammsaares teha. aga paneks mingi kellaaja paika siis nii et täpselt see kell hakkame minema mis tähendab et kes hiljaks jääb see ilma jääb. laupäevane päev kah millest võib järeldada et tööd inimestel pole. mina pakuks välja kell 16:15. siis saaks rahulikult minna ja jõuab hümni ajaks kohale. hiljem pole mõtet minna kuna rahvast sissepääsusabas siiski suht palju ja lisaks mõnedel on saada veel mängupiletid kuid see fänn kes neid jaotab pidavat minema 17:30 juba sisse.

Kommentaar

Algselt postitas INCE
      Martinile ja eestimehele:
      mitte et ma vastusest kõrvale hiiliks, aga pigem laseks ma Jellel teha rahulikult oma valikuid. Kindlasti on olulisi detaile, mis tavafännile märkamatuks jäävad, peatreeneril aga kindlasti teada.
      Kahjuks, INCE, sa just hiilid vastusest kõrvale. Jalgpallinautleja ja klubijuhina on sul kindlasti nii oma arvamus praeguse koondise mängijatest kui ka võimalikest vahetustest. Kahjuks aga seda arvamust sa ei avalda, vaid peitud retoorilisse sõnademängu. Mis pole ka teab mis üllatus, põhjusele viitasin niigi - saan sellest ka aru ja austan.

Kuid küsiks siiski veel üks korda, uuesti ning otseselt: kes on need kaks meest, kelle seast saab Jelle kaotusseisu jäädes valida, et keskvälja keskosa (MC postisioon siis) ründavamaks ja loovamaks muuta? Palun valik teha praeguse koosseisu seast. Kui kahte pole, siis ütle nii ja vali üks. Kui pole ka ühte, siis ka ütle seda.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mis tähtsust sellel on? Eesti koondisesse kvalifitseeruvate mängijate seas ei leidu kedagi, kes tuleks ja suudaks mängu käiku tugevama vastase vastu tuntavalt mõjutada. Või oled sa seda näinud kunagi? Mul küll ei tule ette. Kui selline mees leiduks, oleks ta kogu aeg valikus ja põhikoosseisus. Need, kes on süsteemiga seestpoolt tuttavad, teavad treenereid ja kogu set-upi seal ümber, on loogiliselt kindlam ja mis seal salata, ka mugavam valik. Ka minul tekib küsimusi osade kaasatud seltsimeeste otstarbekus kohalt, kuid loota, et kuskil on peidus mingi imerohi ja näiteks Vassiljevi vahetusest sissetoomisega toimub mängus suur pööre, oleks naiivne.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas INCE
          Martinile ja eestimehele:
          mitte et ma vastusest kõrvale hiiliks, aga pigem laseks ma Jellel teha rahulikult oma valikuid. Kindlasti on olulisi detaile, mis tavafännile märkamatuks jäävad, peatreeneril aga kindlasti teada.
          Kahjuks, INCE, sa just hiilid vastusest kõrvale. Jalgpallinautleja ja klubijuhina on sul kindlasti nii oma arvamus praeguse koondise mängijatest kui ka võimalikest vahetustest. Kahjuks aga seda arvamust sa ei avalda, vaid peitud retoorilisse sõnademängu. Mis pole ka teab mis üllatus, põhjusele viitasin niigi - saan sellest ka aru ja austan.

Kuid küsiks siiski veel üks korda, uuesti ning otseselt: kes on need kaks meest, kelle seast saab Jelle kaotusseisu jäädes valida, et keskvälja keskosa (MC postisioon siis) ründavamaks ja loovamaks muuta? Palun valik teha praeguse koosseisu seast. Kui kahte pole, siis ütle nii ja vali üks. Kui pole ka ühte, siis ka ütle seda.
          OK, teen siis oma viimase postituse siia foorumisse ja kuna diskussioon on läinud liiga isiklikuks, pean erapoolikuse huvidest lähtuvalt vajalikuks rohkem jalgpalli teemadel mitte sõna võtta

Aga et mitte jääda võlglaseks, vastaksin siiski Martin su küsimusele.

Kõigepealt kandidaatide nimekiri, mis igal pool avalikustatud:

Väravavahid:
          Martin Kaalma (FC Flora, 33/-), Artur Kotenko (FC Levadia, 3/-) ja Mart Poom (Sunderland AFC, 101/-).

Kaitsjad:
          Teet Allas (60/2), Alo Bärengrub (mõlemad FC Flora, 2/-), Enar Jääger (Moskva Torpedo, 23/-), Dmitri Kruglov (FC Levadia, 5/-), Raio Piiroja (Fredrikstad FK, 54/4), Urmas Rooba (FC Copenhagen, 59/1) ja Andrei Stepanov (Moskva Torpedo, 47/-).

Poolkaitsjad:
          Joel Lindpere (Sofia CSKA, 35/3), Ragnar Klavan (Oslo Valerenga IF, 18/-), Martin Reim (FC Flora, 138/14) ja Taavi Rähn (Lutski FC Volõn, 20/-).

Ründajad:
          Andres Oper (Moskva Torpedo, 90/25), Maksim Smirnov (31/1), Ingemar Teever (mõlemad FC TVMK, 12/3), Sergei Terehhov (Jaroslavli Šinnik, 73/4), Vjatšeslav Zahhovaiko (24/4) ja Kristen Viikmäe (mõlemad FC Flora, 90/13).

Varus on:

Aivar Anniste (Tartu Tammeka, 33/3), Kert Haavistu (44/0), Rene Kaas (mõlemad FC Flora, -/-), Liivo Leetma (Kotka FC KooTeePee, 31/-), Erko Saviauk (FC TVMK, 58/1) ja Indrek Zelinski (FC Levadia, 101/26).

Tänahommikuse uudise põhjal on selge et Mart Poomi ei näe me ei Slovakkia ega Venemaa (ega tõenäoliselt ka Norra) vastu. Samuti on 99% selge, et Piiroja ei mängi.

Pakuks siis ka välja eeldatava algkoosseisu ja need kaks vahetust, mis hädaolukorras tuleks teha. valikut ju on ja seda isegi ilma varuta

Kaalma
          Allas, Stepanov, Jääger, Rooba
          Klavan, Rähn, Lindpere, Terehhov
          Oper
          Viikmäe

1. vahetus Terehhov välja Teever sisse
          2. vahetus Klavan välja Smirnov sisse

Arvan, et suutsin oma mõtte piisavalt selgelt edasi anda. Rõhutan siiski, et tegemist on minu kui jalgpalli taktikalisi nüansse mittejagava inimese sügavalt subjektiivse arvamusega.

Ühtlasi soovin kõigile foorumlastele jätkuvalt elavat arutelu eesti jalgpalli ümber, mis kindlasti aitab areneda meil kõigil. Vabandan nende ees, keda oma sarkastiliste (et mitte öelda sapiste ) väljaütlemistega olen provotseerinud, mõnikord solvanud või vihastanud ja loodan, et keegi ei ole seda võtnud liiga isiklikult.
          Lõppude lõpuks on foorum üks tore koht kus aegajalt saab emotsioone laadida ja mahalaadida ja sõpradega asjadest arutada ja kõvasti targemaks saab siin ka

Edu ja õnne teile kõigile.

INCE
          299195

Kommentaar

Aitähh vastuse eest. Avasid päris huvitava ukse, seega rahule ma sind (ja teisigi) vist veel ei jäta Kuid kogun natuke mõtteid. Aga taas - tänud vastuse eest!
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eks siit tuleb tegelt karm mäng, kuigi suuremat rõhku pööratakse venemaaga mängule, tahaks loota et me võidame 26ndal, kui usun millegi pärast et saame hoopis pügada, kuid kohal vaatamas kindlasti

Kommentaar

paar tundi tagasi tegid 2 koondise dressis meest igal juhul Viimsi SPA juures suitsu
                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Kui Eesti mõlemat mängu ei kaota oleks tegemist sulaselge imega.
                  Ma loodan vähemalt, et nad lähevad sinna väljakule jalgpalli mängima.

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney
                    paar tundi tagasi tegid 2 koondise dressis meest igal juhul Viimsi SPA juures suitsu
                    A või U-21?

Kommentaar

arst ja masöör või massöör ja arst ntx
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno

arst ja masöör või massöör ja arst ntx
                        ma ka arvan ,et pigem neist keegi tegi suitsu.
                        vaevalt keegi mängijatest seda tegi

Kommentaar

Suvalisel Eesti kodanikul võib ka koondise dress seljas olla
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

ei seletanud nägusid nii kaugelt, aga must koondise dress oli seljas. Ma ei tea, kas abipersonalil on samasugune või mitte... samuti ei julge pakkuda, kas tegu võis olla A või U-21 mängijatega... Igathaes \"suitsunurk\" oli hotelli uksest umbes 100 m eemal ja nn mitte-avalik

kes tahab võib Viimsi SPA juurde luureposti üles panna homme
                            eriti oleks oodatud õhtulehe piltnikud:P
                            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Täna kell 16 tegi silmnähtavalt noorem kui 18 aastane noormees Al Mare bowlingus suitsu.

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

laupäeval võtan oma noorema venna (kes ei tee suitsu, vähemalt mitte avalikult) esimest korda staadionile kaasa. muidu jääbki elu lõpuni telekast ekstreemspordikanalit vaatama..

ma arvasingi, et tahtsite teada.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X