Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ince avas siis kooseisude pakkumise, kuigi mõne minu jaoks päris veidra valikuga. Kuid ega alati saagi kõigega nõustuda.
Aga kes siis kuhu?
Väravavahid: Martin Kaalma, Artur Kotenko ja Rene Kaas
Minu valik: Igatahes Kotenko, kes on saanud korraliku trenni ja pole mängupraktikata (see Kaalma üks mäng pole mingi argument). Kaalma jääb praegu igas osas alla ja mõistetavalt. Kui mäng oleks kuu aja pärast, võiks ehk juba vaidlema hakata.
Kaitsjad: Teet Allas, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Dmitri Kruglov, Raio Piiroja, Urmas Rooba, Erko Saviauk ja Andrei Stepanov.
Minu valik: seda on küllatki lihtne teha. Vasakule Rooba (igatahes parem, kui Klavan või Saviauk, kellest esimene ei saa mängida ja teine oli katki), keskel kahjuks Jääger, kuid õnneks Stepanov. Paremale tekib väike mõttekoht. Kahjuks pole sellel hooajal näinud Allast ega ka Kruglovi, kuid äärekaitsjalt tahaks ma natuke ründavamat suunitlust ja usun, et Kruglov oleks seetõttu parem valik. Kuigi suht võrdne värk. Oleneb hetkevormist ja nagu ma ütlesin - pole näinud neid.
Poolkaitsjad: Joel Lindpere, Ragnar Klavan, Martin Reim, Aivar Anniste, Kert Haavistu ja Taavi Rähn.
Minu valik: Suht kesine värk. Ikka väga niru. Noh, paneks Lindpere ja Reimi MC kohtadele, ACM oleks Viikmäe, kes on ründajana üles antud. Rähna ei taha ma tõesti väljakul näha, kui keskväljal ja ründes on slaavlased. Klavan keskvälja keskele niikuinii ei sobi, Haavistu samuti ja Anniste jääb tasemelt teistele alla.
Ründajad: Andres Oper, Maksim Smirnov, Ingemar Teever, Sergei Terehhov, Vjatšeslav Zahhovaiko ja Kristen Viikmäe.
Minu valik: Paremale äärele Smirnov, vasakule Terehhov, tippu Oper. Klavani (Ince\'i valik Klavan paremale äärele panna oli minu jaoks eriti imelik -- nagu miks sinna selline mees???) ja Haavistu võib koosseisust kohe ära unustada minu jaoks, õuduste valikud. Smirnovi võiks ehk asendada Teever (mingi valemiga ka Terehhovi), kuid ta on klubis tipuvend ja repositsioneerimine on nõme.
Algselt postitas INCE
1. vahetus Terehhov välja Teever sisse
2. vahetus Klavan välja Smirnov sisse
Ma toon selle eraldi välja, Ince, sest ma palusin sul öelda, kes keskpooliku kohal saaks loovust-ründeindu juurde tuua. Sina pakkusid ääred. Järelikult pole keskel selliseid mehi. Mõttekoht.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Viikmäe pigem kõige tippu ja Oper tema taha,muidu suht nõustun sinu valikutega,tahaks tõesti Kruglovi põhis näha ja miks mitte isegi äärepoolkaitsjana,mees on tundub et päris heas vormis,vähemalt Eesti meistrivõistluste tasemel.
Aga ka äärekaitsjana poleks ta paha variant,teada on et Allas on kergelt vigastatud ja miks mitte eivõiks tema koha sisse võtta Kruglov,kes on kindlasti tervem(pthui-pthui-pthui)
Algselt postitas lennu
Martin, huvitav valik sul Kruglovi suhtes. Ma mõtlen, et vasakkaitsja panna koondisemänguks paremkaitsja kohale on võrdlsemisi tavatu.
No, ma ei ütleks, et huvitavam, kui vasakkaitja parempoolkaitsjaks panemine, mida Jelle teinud on.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
AE-AE-AE. kas kõik on talveunes veel või? Kui rahvas hakkab alles eelmine päev selle üle arutama siis ei tule sest midagi välja (nagu viimastel kodumängudel kombeks).
Seekord suurem rongkäik Hiiu pubist rongiga, kogunemine kella 13-st Hiiu pubis kus 0,5 Alecoqi 20 eeku. Samas saab sealt osta salle Go Estonia Go, fännipusasid ja mängumärke.
Kruglovi kahjuks räägib see,et ta liiga ründav vasakkaitse ja meie läheme Slovakkia ja venemaa vastu ikka kaitsma.Seepärast arvan,et kahjuks Jelle mängitab Allast ikka.
Kommentaar