Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

26.03.2005 Eesti - Slovakkia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slovakkia\'

Hei Karlakas... vähemalt panid nemad võitjaga täppi... niiet ära nuta siin, et sitalt ennustasid jne Aga loodan siiralt, et sa ka Venemaa mängu ajal portaali elus hoiad ja live show\'ga siin rahval olemise mõnusaks teed. Ma mõtsin, et võtan isegi statale läppari kaasa... hea lugeda teinekord asjalike poste nagu: \"ooooopeeerrrr\"ja siis minut hiljem imeline \"raisk\" . Lust lausa. edu

Kommentaar

Algselt postitas runno

Mis kuradi perssekukkund postralli siin toimub???..
      ja ethanile---
      vaheta PALUN avatar ära..
      Postiralli suhtes täitsa nõus, aga mis mu avataril viga on?

edit: Vahetatud. Austan jätkuvalt vastaseid.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees
        võtame suure hurraga anniste ja saviauk ja haavistu koodnisse miks??? mis t*** mõttega? pange mu vanaema pingile see ka kasulik kui need kolm kokku raisk!! pohlakust oli arusaada kuidas ta tegi leavdia mehi maha aga kurat oleks meil vaja tegelt vassit ja malovit koondisse!!
        Ma ei viitsi isegi vaielda enam sellel teemal. Eriti veel sellise düsgraafiga.

Kommentaar

no...hhh ja..hhh.
          krt seda ma küll et uskunud,et Sa vastaste austamisega nii kaugele lähed... vanasti oli ikka Sul mingid vähe demokraatlikumate riikide logod..
          ras tva trii, ethan govorit.., ethan pobetit..,

Bolelejet ethan odinokoi b golubom dumane...

Sry olen lihtsalt tänase mängu pärast Pissed Off

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Hei Karlakas... vähemalt panid nemad võitjaga täppi... niiet ära nuta siin, et sitalt ennustasid jne Aga loodan siiralt, et sa ka Venemaa mängu ajal portaali elus hoiad ja live show\'ga siin rahval olemise mõnusaks teed.
            kahjuks ei saa,kuna lähen ka ise seda mängu vaatama

Kommentaar

fuck off Karla, ära postita enne kooli lõppu kordagi enam

edit: ära üldse postita, mitte kunagi
              www.jalgpall.ee
              http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

kaasaelamine oli eriti kõva, pani lausa muigama ...
                fännitribüünil oli justkui 3 erinevat timezone\'i - üks laul aga iga sektor laulis omamoodi Aint eestieestieestieesti-d ja muud sarnased hõisked tulid korralikult välja - vist sellepärast, et neid rohkem harjutatud.

Üks tähelepanek on veel.
                Sõduripoisid olid tublid - tegid häält ja laineid

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

no ja kus on nüüd see tark mees kes väitis,et reim on viimane koba ja ei oska midagi platsil teha.malagar oli ta nimi vist.äkki nüüd räägid edasi.
                  Aga mida ta siis tegi ? lasi väravaolukorras number üks Slovakkidel endaga koera mängida ilusti .
                  Korra lõi ilusasti peale ja söötis vahelduseks ka ründesuunal - ütleks et täna ta tõesti polnud sõnnik vaid lihtsalt keskpärane

Kommentaar

Algselt postitas lennu

fuck off Karla, ära postita enne kooli lõppu kordagi enam

edit: ära üldse postita, mitte kunagi
                    lennu ära sõimle karla kallal. karla on tubli poiss. just selliseid fänne meil ongi vaja
                    tulevik on tähtis

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas tauri3000
                      Kaspy sinu arvates võib nii mõndagi vaadata...aga Kotenko ja kruglov on eesti halvimad mehed nendel päevadel...
                      Njah, paraku nii oligi - Kotenko ränk eksimus maksis viigipunkti, Kruglov... ehk mõni Kruglovi paduhingeline fänn oskab ümber lükata minu väite, et Venemaa vastu mängides võiks ta olla pingil. Kui sedagi.

Raiomoke - nagu alati vaidleks sinule vastu.Kruglovi suhtes nõustun sinuga 100% poisi füüsiline ettevalmistus on minu arust alla igasugust arvestust.Teisel poolajal pallusin Jumalat ,et ta ta annaks Jellele mõistust ja paneks mind järgmisel mängul vasakpoolikusse.

Kotenko suhtes vaidleksin veidi vastu.Nõustun ,et värav oli Kotenko muna .... aga olgem ausad kõik võivad eksida.Isegi meie kõikide suur iidol eksis Belgia vastu ja lasi haleda kolli sisse.Samas ma arvan,et Kotenko on praegusel hetkel parem valik kui Kaalma.Eksimine on inimlik ja andestamine on samuti inimlik.Mina isiklikult andestan talle selle värava.

Enivei .... koondis näitas ilusat mängu ja Venemaa vastu võetakse vähemalt üks punkt.

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

game good
                        result weak
                        against russia win
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slova

Ega tõesti muud midagi üle ei jää, kui neid russnahkasid nüüd võita.

Kommentaar

Mina tahaks hoopis teha Operile ja tänada teda ülimalt ilusa värava eest. Ahjaa, Kotenko kangi ja mulgipudru dieedile, küll siis temast asja ka saab.
                            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

mis sõimelda, mina pole küll tükk aega näinud, et EEsti koondis korraliku esituse pakub.Vägagi on Jelle mehed mängima pannud.Ja kui põhikoosseisu valiti, pani ta õigustatult Kruglovi äärele.MIDA krt ta valesti tegi-mõned eximused-see on normaalne ja esimese poolaja paarkümmend minti närvilist mängu.poiss on noor ja soovib ennast tõestada-minu jaox ta tõestas ennast kui koondise vääriline mängija.
                              Kotenko eximuse kohta niipalju, minu arust peax kohtunik silmad prsest välja koukima ja siis mängu vilistama.Loodan, et Eesti koondis on kunagi sellisel tasemel, kus kohtunikud sellistes situatsioonides(millest teine värav tuli) ei leia midagi määrustevastast.Muidugi Kotenko liiga pehmelt mängis-pidand minema põlv ees nii et liha lendab.Las stt rögisend seal maas.kui valida kas tibu või kotenko-KOTENKO.Tibu ei saa oma saiasidki maast lahti, lohisevad mööda maad.mine nälgi üx paar kuud-siis vahi värava poole.
                              Hea näha, Viikmäe enesekindluse tagasi saanud.
                              terve koondis mängis hästi ja krt, loputage vatte!!
                              räige tehnika hunt
                              http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Mõned tähelepanekud.
                                Eesti fännide ühtekuuluvustunne paneb imestama- ei suudeta isegi rongkäiku Tammsaare pargist ühiselt alustada. Masendav.
                                Trummimehed tuleks kolme sektori peale ära jaotada. Et kõik ei oleks vaid ühes sektoris ja annavad tempot. Tuleks laul paremini välja...
                                Hümni ajal jääme jätkuvalt orkestrist maha. Müstika.
                                Ükskõik palju me mängu ei kiidaks- slovakid näitasid meile koha kätte. Need kaks vastuseta kiiret väravat on tõestus sellest...
                                Vene mänguks mõtlemisainet kui palju...
                                Ja veel. Meie puurivaht Kotenko. Õhtul sai siis neid väravaid nähtud ka korduses. Teine värav suurelt jaolt tema süü, selles olen nõus aga... Väljalööke nähes- no andke andeks, aga mina ei mäleta, et Tibu oleks sellisel tasemel lööke teinud. Vaatamata sellele, et slovakid olid pikad ja valitsesid õhku läks enamik lööke, mis Kotenko poolt tehtud ikkagi omadele meestele ja tänu sellele tekkis nii mõnigi hea situatsioon, mis meid staadionil rõkkama pani. Ja selle eest olen mina mehele tänulik. Ja panna nüüd Tibu väravasse nagu paljud nõuavad... Selle solgutamisega ei jõua me kuhugi. as olla Kotenko väravas ja saab ka koondise tasemel kindlamaks. Minu arust investeering tulevikku.
                                Reimi olen ammu juba liiga vanaks pidanud, eilne mäng aga üllatas mees mind positiivselt. Küllap pole varem osanud märgata, aga mehel on ikka kogemust sitaks ja tänu sellele ikka väga hea platsi nägemine, otsustus ja reageerimine vastavalt situatsioonile. Kui vaid söödud ka kohale jõuaks tihedamini...
                                keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Working...
                                X