Tänane Päevaleht võtab ju ilusti kokku eesti jalgpalli hetke olukorra.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Pole saladus, et Pohlak on alaliidus sisuliselt absoluudi rollis ja teisitimõtlejaid ta eriti ei seedi.
Terve artikkel siin
Ei üllata et ajakirjanik ei tule jalgpalli ringkonnast...breath of fresh air.
Tundsin seda omal nahal mullu, kui juhtisin Delfi portaalis tähelepanu, et Eesti karikasarja tähtsaim mäng peeti mõnesaja inimese silme ees, ning noomisin Flora ja Kalju fänne, kes halva ilma tõttu staadionile ei jõudnud. Pärast viieminutilist telefonivestlust kõlas Pohlaku diagnoos minu kohta: väike tühine inimene, kellel on olematu silmaring. Hiljem kolleegiga vesteldes sain teada, et minuga oli jalgpallijuht veel üsna leebe.
Ühel ajal jalgpalliliidu ja Flora presidenditoolil (viimasest loobus ta alles sel kevadel) istuva Pohlaku huvide konflikt pandi pikkadeks aastateks sisuliselt kalevi alla. Ent mais oli kummaline olukord: liigas neljandat kohta hoidnud Florast kutsuti koondisse üheksa pallurit, rohkem kui teistest Eesti klubidest kokku. Jalgpallis liiguvad suured summad. Kui sinu klubi mängija kuulub koondisse ja saab arenguks vajaliku tõuke, tõuseb ta turuväärtus. Ma ei väida, et seosed Flora mängijatega ongi nii üksühesed, lihtsalt leian, et huvide konflikti ei saa kuidagi eitada ega tolereerida.
Kommentaar
-
Egas Pohlak üritabki endast jätta intelligentsemat muljet, kui ta tegelikult on. Tunnen hästi inimesi, kes temaga koos koolis käisid, oli ta juba siis vähe "teistsugune". Normaalse inimesega tegu ei ole, kuigi jalgpalli alal on ta spets vend. Samas ei kahtle ma hetkeksi, et ta on võimeline ka tööalaselt sahker-mahkerit tegema ja musta-valgeks rääkima.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustTänane Päevaleht võtab ju ilusti kokku eesti jalgpalli hetke olukorra.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustJa ma tahan, et Eesti jalgpallur oleks väärtuste ja ülesande keskne inimene, mitte nädalavahetuseks voodikaaslast otsiv solaariumipäevitusega primitiiv.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAh jätke nüüd, sellele sellile ei anna lihtsalt rahu ühe teise lehe kirjamees ja üritab ka midagi sarnast korda saata. Ta on teiste aladega ka piike murdnud. Millagi vassis vuti publikuga, ausalt öelda ei viitsinud otsida, miks ta tollal üldsegi õiendas.
Kommentaar
-
Algselt postitas atsetoon Vaata postitusttõsiselt??? Kas urmari nime taga peitub EJL ametlik seisukoht?
Kommentaar
-
Keegi võiks neid 90-te aastate Sporditähe artikleid mida kirjutasid Vaher, Shcwede ja Pohlak võimalusel siia postitada ja võrrelda praeguse hetkega.
Ma ise leidsin ainult ühe Shcwede üllitise aastast 2014 Õhtulehest. Sarnases stiilis artikleid ilmus tollal kuhjaga. http://www.ohtuleht.ee/578321/vaapo-...a-hauale-parjaOn ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust....ausalt öelda ei viitsinud otsida, miks ta tollal üldsegi õiendas.
Kommentaar
-
Kuidas kommenteerid tänases Eesti Ekspressis esitatud vihjeid, et kogenud koondislased Konstantin Vassiljev, Aleksandr Dmitrijev ja Dmitri Kruglov tahtsid Magnus Pehrssonist lahti saada, et kätte maksta Sergei Pareiko koondisest välja jätmise eest?
Ma ei tule nende vihjetega kaasa ja juhin pigem tähelepanu, et loo autor oli ehitanud asja üles kui spekulatsiooni. Elu lihtsalt ei ole enamasti nii põnev, kui teatava loogika alusel toimiv ajakirjandus sooviks. Samas möönan, et Magnus Pehrssonil ei õnnestunud päriselt meie koondise venekeelsete mängijatega ühist keelt leida ja see oli üheks põhjuseks, mis mäng lõpuks ei sujunud.
Muidugi mitte-usaldatud ajakirjanik tuleb alati maha võtta...good old Aivar.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustKuidas Dannar vastab?
Muidugi mitte-usaldatud ajakirjanik tuleb alati maha võtta...good old Aivar.
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitustAngelo, maybe it is because of the language, but you totally did not understand this. "Loo autor oli ehitanud asja üles kui spekulatsiooni" - that is not an accusation. Dannar built the story as a "conspiracy theory" - that is what he says himself in the article (read carefully, he said there that the following is "conspiracy theory"). Aivar repetead that saying that the author built it up as a speculation (=conspiracy theory).
Instead I think Dannar reports something he received from sources, so it's not a conspiracy theory
But he can explain better than me I guess.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar