Algselt postitas Martin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEeldan, et see wink-wink diil, et Premm tulevikus ikka ETVs oleks? Ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen samas rohkem turumajanduse usku inimene. Proovimise mõttes poleks üldse halb ära näha, mis sellest välja oleks tulnud.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
liit on alati koondisemängude partnerina rahvusringhäälingut eelistanud ja ma otseselt selles küll midagi halba ei näe. muidugi Saarna võrdlused erakanalitega võtmes "h*i s paltsom" ei ole ka absoluutselt adekvaatsed, olgu need siis tehtud soovist ärbelda või lihtsalt tema tavapärasest suutmatusest ennast normaalselt väljendada - aga sisuliselt on tal õigus küll, et ERRi võimekus ülekandeid teostada on seni olnud vähe kõrgemast klassist kui konkurentidel.
edasine on mõistagi puhtalt minu isiklik arvamus, sest ma ei tea, kust see miljon täpselt tuleb, aga tundub natuke naiivne eeldada, et sellele saaks kohandada lihtsat valemit "üks miljon ülekanneteks = üks miljon kohaliku jalgpalli edendamiseks". isiklikult kalduksin pigem sinnapoole, et see on lüke stiilis "viis miljonit Lilleküla staadionisse", kus alternatiiv ei olnud sugugi "viis miljonit kohalikku jalgpalli", vaid pigem "null raha üleüldse jalgpalli".
mõne mehe oskus kõrgemalt rahasid välja rääkida on võrdlemisi muljetavaldav ja isegi kui (rõhutan, kui) need ei ole alati sajaprotsendiliselt JOKK-skeemid, siis ala arendamise huvides küll. olen nõus, et see teatav loomingulisus rahaasjades tekitab vahel ebaterveid küsimusi, aga elu on näidanud, et koduse jalgpalli mittetoetamine on küll suhtkoht viimane asi, milles liitu süüdistada annab.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmõne mehe oskus kõrgemalt rahasid välja rääkida on võrdlemisi muljetavaldav ja isegi kui (rõhutan, kui) need ei ole alati sajaprotsendiliselt JOKK-skeemid, siis ala arendamise huvides küll. olen nõus, et see teatav loomingulisus rahaasjades tekitab vahel ebaterveid küsimusi, aga elu on näidanud, et koduse jalgpalli mittetoetamine on küll suhtkoht viimane asi, milles liitu süüdistada annab.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOh'really? Tartus on hallid jms olemas? Tore teada.
Ebareaalne, et üks alaliit hakkaks üle riigi halle jagama. Niigi on enamikes projektides liit õla alla pannud.
Suurim probleem ongi omavalitsuste räme pohhuism ja kui see ei muutu on keeruline ka paremar loota.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMingisugune Kanal 2 või muu taoline moodustis suudaks jah ilmselt palli auti minekul või vigastuspausi ajal kiiresti pesukaitsmete reklaami sinna vahele pikkida. Selles mõttes tervitatav.
Jalgpallis jääks siis ilmselt nägemata, kuidas Kristiinal liblikad silma trügivad, keegi maas oigab või krt teab mis veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustVaatasin Belgia- Eesti võrkpalli ülekannet siin vähem, kui nädal tagasi ja nii oligi. Häiriv.
Jalgpallis jääks siis ilmselt nägemata, kuidas Kristiinal liblikad silma trügivad, keegi maas oigab või krt teab mis veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsa tead väga hästi, et nende soov on saada ka omavalitsuse poolset rahastust, mitte kõike ise ehitada. ehk pööra oma (igati põhjendatult) kriitiline pilk pigem sinnapoole.
Tammeka pidi inimestest 150 000 eurot kokku korjama. Tõenäoliselt on nad muidugi ainsad, kes sellist abi vajaks.
Et oleks selge, siis Tammeka projekt maksis 450 00 eurot (http://tartu.postimees.ee/3383639/ta...ks-raha-koguma), praegu ETVle antud raha eest saaks täies mahus kinni plekkida kaks sellist.
Super loogika, et parem on ETVle anda.
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEesti Meedia on siin meil kuidagi jube negatiivslt meelestatud?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar