Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Norra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eesti-Norra

Mäng toimub 20 aprillil A.Le.Coq Arenal kes võidab mis skooriga?

Vastus teemale \'Eesti-Norra\'

Jääb 0:0, aga muidugi tahaks, et Eesti võidaks, ütleme 2:0.
    name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Minu täringutrikk, mis on juba kahel korral päris täppi läinud.

Eesti võidab 1:0

Kommentaar

parim võidab.
        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kuna mäng ei toimu FIFA ametlikul mängupäeval siis koosneb koondis arvatavasti ainult EMV mängivatest mängijatest ja siis on küll midagi 0:0 viigist enamat patt loota.

Kommentaar

Algselt postitas Van Nistelrooy

ära liiga ekstaasi ka mine ...

USKUGE MIND. ENNUSTASIN TÄRINGUTEGA SEISU.
            Eesti- slovakkia ennustus läks täkke juba mul. Minu ennustus ütles, et Eesti kaotab 1-2 ja see läks nii...

EESTI- Venemaa 2-2

Kommentaar

..EST vs RUS ennustasid siin foorumis Eesti-Venemaa alateemas iseenesest 2-2 ja EST vs SLVK ennustust sinu sulest ei leidnud kusakilt..nii et ära mängi hiromanti takkajärele

...nonäedse - kus tegijaid seal nägijaid SW jõudis juba ette minust...
              RummaBastards!

Kommentaar

Eesti võidab viiendal üleminutil 4:3. Kristal lööb võiduvärava nurgalöögist ... peaga
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

2:1 sain mina Eesti võiduks.

Kommentaar

te kollid veel viite teemat ei taha teha - et lisaks ennustamisele ja piletitele oleks ka teema kohta, kust keegi mängule tuleb, teine, kus saaks rääkida mängueelsetest tundidest ja üheksateistkümnes, kus arutaks, mis särkidega eesti mängida võiks.

muideks. tuli järgmine mõte: prooviks järgmine kord hümni ajal pabereid pea kohal hoida. see tähendab, koguks paarsada krooni kokku, ostaks ühe suure pataka sinist, ühe suure pataka musta ja võtaks printerist suure pataka valget paberit kaasa ja laotaks need enne mängu vastavalt fännisektoris istmetele. a4 ei pruugi kõlbada, a3 aga küll, kui kenasti läbi ajada.

sest et kui mingid jänkitondid saavad sellise asjaga hakkama, saame ka meie midagi tehtud. pealegi, on paberit kahe käega üleval hoides lihtsam orkestrit jälgida ja hümni laulda. üks pilt tollest mängust veel - daaa. mina olen neid mujalgi kohanud, kuigi praeg pildimaterjali ei õnnestu leida.

mõtted, vastukaja?

Kommentaar

sellist asja peaks idee poolest ejl korraldama. inglise koondise mängudel korraldab nende lehtede kohtadele jaotamist näiteks fa

alekokareenal ei tudnuks see tegelt üldse effektne, sest ei ole nii suurt massi.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha
                        sellist asja peaks idee poolest ejl korraldama. inglise koondise mängudel korraldab nende lehtede kohtadele jaotamist näiteks fa
                        tahad, ootame, kuni nad tegutsema hakkavad?
                        alekokareenal ei tudnuks see tegelt üldse effektne, sest ei ole nii suurt massi
                        ääretribüünidel raudselt oleks... aga fännisektori kohapealt olen tasa, panid mõtlema. palju seal inimesi on ja kas tõesti siis veniks lipp liiga pikaks ja mõttetult peeneks?

Kommentaar

ääretribüünil veaks juba välja vast. otsas on aga esimesel korrusel vist ainult 6 või 7 rida. ülemisel pole ka vist eriti rohkem. nii et resolutsioon, kui nii öelda, oleks väga sitt. 20 reaga annab juba mingi effekti. isegi need ameerika omad olid suht könnid. üritan otsida üles ühe pildi mis mul kuskil on, millel sama asja tehakse enne inglismaa mängu

leitud. ära ilusat poissi tähele pane. siin on juba piisavalt rahvast..

enim oleks vist effekti kui kui otsatribüüni iga sektor hoiaks üleval kas siis sinist, musta või valget lapakat

Kommentaar

Idee iseenesest väga hea!
                            Aga kardan, et Norra-mängu ajal ei tuleks sellest midagi välja, sest rahvast lihtsalt ei tule nii palju staadionile, et asi efektne oleks. Proovida võiks näiteks Eesti-Portugali mängu ajal, kuhu tuleb loodetavasti täismaja...

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

muideks. tuli järgmine mõte: prooviks järgmine kord hümni ajal pabereid pea kohal hoida. see tähendab, koguks paarsada krooni kokku, ostaks ühe suure pataka sinist, ühe suure pataka musta ja võtaks printerist suure pataka valget paberit kaasa ja laotaks need enne mängu vastavalt fännisektoris istmetele. a4 ei pruugi kõlbada, a3 aga küll, kui kenasti läbi ajada.

mõtted, vastukaja?
                              Kuna üritan olla keskkonnasõbralik inimene, siis ei meeldi eriti sellised õhupallide ja paberitega aktsioonid. Näeb küll efektne välja, aga toodab ka suht palju prügi.
                              It says so in the scriptures!

Kommentaar

Working...
                              X