Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Norra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Norra\'

Viikmäe - MÕTTETU!
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Thumbs up: Kruglov, Smirnov, Saharov, Teever, Klavan

Thumbs down: Saviauk, Rooba, Sahhovaiko, Sišov

Kommentaar

Mäng selline Eesti-Venemaa vol 2, üks surus, teine kohati ärkas. Kehvas seisus muru tekitas mõlemale võistkonnale palju praaki.
        Mul tekkis aga selline küsimus, et pärast Eesti väravat visati fännisektorist millegiga Norra väravavahti, kes veidi aega isegi pead kinni hoidis, oskab keegi kommenteerida, millega visati?

Kommentaar

Viimastel mängudel on üleüldse nn. fännitribüünile igasugu saekaatrimehi tekkima hakanud, kes poolaja saabudes tribüünilt vastasvõistkonna mängijate pihta üritavad sülitada jms. Värdjad.
          Kuuldavasti oli koolides tasuta pileteid jagatud, selleks, et härradele näidata kui populaarne meil ikka jalgpall on, seetõttu olid ka tribüünid tiineidžereid täis, kes arvatavasti seda prahti Norra värava alla loopisidki.

Kommentaar

Algselt postitas veiko90

Algselt postitas meelis911

Eesti noored võitsid norra noori 7:1 enne koondiste mängu
            Mis vanuse klassi noored?
            FC Flora \'90 vs. Ullern IK G90

Algselt postitas peapall

Mul tekkis aga selline küsimus, et pärast Eesti väravat visati fännisektorist millegiga Norra väravavahti, kes veidi aega isegi pead kinni hoidis, oskab keegi kommenteerida, millega visati?
            Mingi pärdik lennutas paar tikutopsi värava poole + siis veel mingit pisiträni.. Pead ei anna, aga tundus, et puurilukuni see kraam õnneks ei jõudnud.

Seekord oli jah nagu Darren juba ütles, fännisektori pilt veidi teine. Noored putukad kiljusid kõrva, poolajal käis mingi suurem jooksmine ja tagaajamine.

Mäng iseenesest midagi suurt ei pakkunud. Sass oli kunn ja Max samuti harosh.
            Kõige viletsama esituse tegi Savi. Udu ja Rooba olid samuti väga mannetud.
            The other line moves faster.

Kommentaar

Väikesed poisid hiilisid ringi ja silmad kilasid, otsides kohta kus miskit pahandust teha saaks. Terve mäng volditi Päevalehest lennukeid ja pilluti neid platsile.

Aga nagu klassikud on öelnud, et kuskilt tuleb ju alustada.

Kommentaar

Sõprusmäng on sõprusmäng. Sellise areneva (mõni mees ka kuhtub) koosseisu pealt täitsa kick ass mäng. Praaki mõlemalt palju, kuid midagi kellegile ette heita pole mõttet. Parimad Kruglov, Klavan, Reim, Kotenko (võiks küll palli natuke paremini püüda), Sahharov. Neemelot mõttetuks nimetada pole mõttekas. Norrakad vaatasid, et koljat, kohe tekkis neil isu omasugusega võidelda. Sest mida sa ikka väikest Reimi puutub läheb katki. Aga Neemelo mitte.
                Kuid juuni on õnnelik aeg. Eesti võidud Liechtensteini ja seesamuse Portugali vastu.
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Minu arust ka väga ebameeldiv ja matslik intsident peale Eesti väravat, kui mingi sõna otseses mõttes jobu norralaste väravavahti loopis mingi jamaga. Kahju, et liigume vaikselt sama taseme poole, kui viimases MM valikmängus meid kylastanud võistkonna fännid.

Kommentaar

Algselt postitas Aikwaar

Minu arust ka väga ebameeldiv ja matslik intsident peale Eesti väravat, kui mingi sõna otseses mõttes jobu norralaste väravavahti loopis mingi jamaga. Kahju, et liigume vaikselt sama taseme poole, kui viimases MM valikmängus meid kylastanud võistkonna fännid.
                    Ilmselt tuleb mõnele väikesele nublule profülaktika mõttes paar laksu tagumendi pihta anda. Muud moodi enam ei saa
                    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Igas töös leidub alati üks suhkrutükk mis teeb,
                      pipratera magusaks.

Ei usu nüüd, et need suhkrukuubikud, mis kohvileti juurest keegi pätsu oli pannud, norra väravavahi elu roosilisemaks tegid. Selline mulje igatahes jäi, et tegemist oli suhkrukuubikutega. Ise oleks seda meest raputanud väheke, kes sellist sitta platsile loobib. Kuradi oinas

Selline asi veel! Tuleb välja, et trummiga tohib olla ainult fännitribüünil. Mujal härivat see tagumine rahulikke kodanike, kes jalgpalli vaatavad. Falgi turvavana väitis vähemalt sedasi. Kas jalgpallifänn polegi siis kodanik?

Miks Teeverit ei panda algkooseisus platile. Ikka mängitatakse seda Viikmäed seal. See kena mäng Slovakia vastu oli sel aastal tal esimene ja viimane korralik esitus. Mees on oma töö ära teinud, las istub pingil.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Viimastel mängudel on üleüldse nn. fännitribüünile igasugu saekaatrimehi tekkima hakanud, kes poolaja saabudes tribüünilt vastasvõistkonna mängijate pihta üritavad sülitada jms. Värdjad.
                        Kuuldavasti oli koolides tasuta pileteid jagatud, selleks, et härradele näidata kui populaarne meil ikka jalgpall on, seetõttu olid ka tribüünid tiineidžereid täis, kes arvatavasti seda prahti Norra värava alla loopisidki.
                        Kusjuures istusin seal kus Beckenbauer ja veel paarkümend Uefa delegaati, mul ja vist ka neil oli karp päris lahti, kui ümberringi enamus publikust olid beibed? vanuses 12-16?, kes jooksid ringi, rääkisid moblaga ja kisasid niisama. Kui tasuta koolides pileteid jagati siis mõistetav, muidu päris omapärane ja üllatav oli eile sellist asja staadionil näha.
                        p.s. Beckenbaueril oli eile üldse vist päris harjumatu kogemus, ma ei tea kas see oli kellegi apsakas või tahtis ta ise, aga igaljuhul juhatati ta keset tribüüni inimeste keskele ja see, kelle kõrvale ta vistus veidi pärast mängu algust võis päris ehmunud olla. Teiseks poolajaks oli nenede punt igal juhul kadunud.

Kommentaar

Mina jäin rahule. Isegi noorte norrakate seas istudes ei hakanud oma meeskonna pärast häbi. Eks see suurem mure meil kaitsega oli: Bärengrub-Rähn paari niipea keskkaitses enam näha ei tahaks. Ja Urmas Rooba... Vähemalt on selge, miks ta Taani pealinnas platsile ei saa. Kristal oli üllatavalt adekvaatne, aga muidugi Klavan muutis mängupildi palju paremaks.
                          Natuke häiris see, et pikkadeks minutiteks justkui unustati see uus ilus Eesti mängustiil ja pöörduti tagasi vana hea sügaval kaitses istumise ja pikkade pallide ette tagumise juurde. Aga vahest see oli selle koosseisuga ka vältimatu.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Üldiselt ühinen McN-ga ja mida siis ikka nii pikalt kommenteerida, kõigil ju endal silmad peas. Ja ei olnud sellel Neemelol kah häda midagi.... Ühte asja tahaks aga öelda siinkirjutajate kohta. Äkki nagu vähendaks selliste kommentaaride a`la \"mängija X on pask, kuradi.... jne\" hulka. Igalühel on õigus oma arvamusele ja õigus seda ka välja öelda. Lihtsalt, kui seesama mängija teeb mingil põhjusel mõnes teises mängus hea esituse, tuleb samalt seltskonnalt kommentaar \"...ja muidugi x-SUPER!!! .
                            Äkki nagu mõtestaks jalgpalli kui spordiala enda jaoks lahti kõigepealt...

Kommentaar

Arusaamatuks jäi miks alustasid Slava ja Viikmäe. Viikmäe poolt eriti kehv mäng, pikkade norrakate vastu ei võitnud vist mitte ühtegi palli.

Teeveri ja Neemelo sissetulek muutis pildi oluliselt paremaks, ees hakati rohkem palle võitma ja tekkis momente, mida ei suudetud kahjuks ära kasutada. Aga üleplatsimees oli minu arust Smirnov.
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas runno
                                Äkki nagu mõtestaks jalgpalli kui spordiala enda jaoks lahti kõigepealt...
                                Õnneks ma olen enda jaoks lahti mõtestanud, et kunagine Viikmäe kiitmine oli juhus. Samuti olen nüüd tänu metsikule analüüsile arvamusel, et Slava, Rooba ja Saviauk võiks koondisekohast vaid unistada. Lisaks ei taha ma iialgi näha Rähna keskkaitses ning ausalt öeldes eriti ka keskväljakul, arenegu kuskil natuke veel.

Positiivsest jäi silma Smirnov, kes tahtis ja tegutses. Teever sai liiga väga mänguaega ja Tihhon Sishov samuti, võinuks Saviaugu juba poolajal välja võtta.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X