Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Mulle siis viisakamad turvad Eesti vene 2-1 lõppenud mängul sattusid.Seletasid ära ilusti,et isegi kui ma selle pudeli vett täis panen ja viskan siis enne adressaati on pudel tühi ja jõud kadunud.Samas saab muidugi mis iganes sinna korgiks või punniks peale panna ja visata kui keegi nii haige on.
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas oku

Ahjaa, turvamehed olid ka väga viisakad eile, see oli üllatus.
      My ass nad viisakad olid.tropid
      tõsised tropid -mul oli kotis jope ,näita mis kotis on näitasin ja ütlesin et ainult jope,nii näita mis seal on ma ju ütlesin et jope,näita siis näitasin ja jäi rahule kurat mis ta arvab et ma mingeid rakette hakkan sinna viima või,ei tänan ei taha staadioni keeldu saada
      Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas Edson

Septembris on üks mäng, kus saab seda sama tunnet kogeda aga siis ehk koos võidurõõmuga (viievarbalised!).
        Ma lugesin oma varbad üle ja sain ka viis... kas ma saan nüüd ka Eesti koondise vastu mängida?

Algselt postitas marcello

Palun ka augustis täismaja!
        Ma söön kõik oma jalgpallisärgid ära (ilma ketšupita), kui Bosnia vastu sõprusmängus täismaja tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Martin
          Turvameeste viimane geniaalne idee on muidugi pudelilt korgi võtmine, kuid pudeliga siiski staadionile lubamine. Tõesti. Kui ma pudelit visata soovin, siis on see kork seal määrava tähtsusega.
          See polegi nii viimane idee,seda ju ammu tehtud.
          Mul pole õnneks olnud au seda varem näha. Küsisin, et milline ajugeenius sellise suurepärase plaani välja mõtles ja põhjendasin enda seisukoha kah kenasti. Vastuseks mökitati.
          Ma ei saa aru, milles sa probleemi näed?
          Täis ja kinnine pudel lendab tunduvalt kaugemale kui lahtine j lennu ajal tühjenev. Ka on täis ja kinnise pudeliga tunduvalt ebamugavam piki kolu saada, kui lennu ajal osaliselt tühjenenud taaraga. Ja kui sa tahad öelda, et lolle, kes pudelitega väljakut pommitavad, ei ole olemas, siis eksid - kolmapäevase mängu ajal lendas neid Elisa tribüünilt ikka omajagu. Aga mitte ükski ei jõudnud üle küljejoone. Minuarust on see süsteem igatahes õigustatud ja täiesti mõistlik. Ja seda ütlen mina, kelle 20eek limonaad veel enne tarbimisse siirdumist tribüüni ujutas ...
          Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas skint

Algselt postitas Edson

Septembris on üks mäng, kus saab seda sama tunnet kogeda aga siis ehk koos võidurõõmuga (viievarbalised!).
            Ma lugesin oma varbad üle ja sain ka viis... kas ma saan nüüd ka Eesti koondise vastu mängida?

Palun ka augustis täismaja!
            Ma söön kõik oma jalgpallisärgid ära (ilma ketšupita), kui Bosnia vastu sõprusmängus täismaja tuleb.
            .. kas ma olen millegi mahamaganud või on tõesti Bosniaga sõpruskohtumine eestlastel kokkulepitud?
            RummaBastards!

Kommentaar

See suur et mängu parimatest ja halvematest ma lugesin lehest et rooba oli väitnud ,et värava löömise aja oli talle päike silma paistnud ja ta ei näinud palli ega c.ronaldot kahtlane vabandus
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas anDi-anDi

See suur et mängu parimatest ja halvematest ma lugesin lehest et rooba oli väitnud ,et värava löömise aja oli talle päike silma paistnud ja ta ei näinud palli ega c.ronaldot kahtlane vabandus
                Tsenderdus tuli jah teiselt poolt .Päike sealt poolt küll kohe ei paistnud.

Loll pidi oleme see kes vabandust ei leia.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

kurat mis ta arvab et ma mingeid rakette hakkan sinna viima või,ei tänan ei taha staadioni keeldu saada
                  aga mõned veavad, selleks meid kõiki läbi otsitakse

Algselt postitas Martin
                  Turvameeste viimane geniaalne idee on muidugi pudelilt korgi võtmine
                  noh klaastaara puhul, mis ka peale tühjakskallamist oluliselt kergemaks ei muutu, see lahtikorkimine efekti ei anna,
                  küll aga plastpudel, mis tühjana midagi ei kaalu, muutub veega täidetult kohe pool kilo raskemaks,

sellepärast ka mõnedel kontsertitel vaadiõlle kõrval pudeliõlut ei müüda,
                  muidu tahab jälle keegi Sallerit sellega visata
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas oku

tõsised tropid -mul oli kotis jope ,näita mis kotis on näitasin ja ütlesin et ainult jope,nii näita mis seal on ma ju ütlesin et jope,näita siis näitasin ja jäi rahule kurat mis ta arvab et ma mingeid rakette hakkan sinna viima või,ei tänan ei taha staadioni keeldu saada
                    Kuule mees, kes see vastutab selle eest, kui mingi intsident staadionil toimub?
                    Kui keegi töll mingi lubamatu juraka käiku laseb, siis saab tema küll koha mustas nimekirjas, aga turvatöötajad saavad selle eest ametialase lohakuse paragraafi. Proovi ikka mõistlik olla. Nemad vastutavad koos saba ja sarvedega. Ja mis sa nii erilist oled siis, et sind läbi otsima ei peaks, aga venefännidel tuleb isegi kehaõõnsustesse sukelduda? asjad käivad ikka võrdse kohtlemise poliitika alusel. Üks fänn keerab korra sita kokku ja edaspidi näitavad kõik, mis neil taskus ja kotis on. Paratamatus.
                    Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas jansa

.. kas ma olen millegi mahamaganud või on tõesti Bosniaga sõpruskohtumine eestlastel kokkulepitud?
                      Endal phmt sama küsimus, kuid tuginedes usaldusväärsele soccernet.ee portaalile, on selline kohtumine plaanis 17-l augustikuu päeval.

Kommentaar

a vot siuksed mehed on ikka küll vähe idikad, kes sind portugali fänniks sõimavad kui sa tahad, et nad sul ees ei tilbendaks. kas perse on nii valus, et ei saa oma kohal istuda ja peab seal \"rõdu\" piirde najal püsti seisma? turvamees nagu ka midagi üritas, aga kui kotenko mingi hea tõrje tegi, siis oli ikka vaja nende affidega patsi lüüa. lõpuks ikka tuli mingi teine falcki pliiats ja viis need 2 lontkõrva sealt minema. et siis turvad olid küll vähe mõttetud. aga see on jah huvitav, et ma automaatselt portugali fänniks muutun, kui tahan mängu normaalselt näha.

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Algselt postitas oku

Kuule mees, kes see vastutab selle eest, kui mingi intsident staadionil toimub?
                          Kui keegi töll mingi lubamatu juraka käiku laseb, siis saab tema küll koha mustas nimekirjas, aga turvatöötajad saavad selle eest ametialase lohakuse paragraafi. Proovi ikka mõistlik olla. Nemad vastutavad koos saba ja sarvedega. Ja mis sa nii erilist oled siis, et sind läbi otsima ei peaks, aga venefännidel tuleb isegi kehaõõnsustesse sukelduda? asjad käivad ikka võrdse kohtlemise poliitika alusel. Üks fänn keerab korra sita kokku ja edaspidi näitavad kõik, mis neil taskus ja kotis on. Paratamatus.
                          ja sellepärast ongi pandud õige karistus staadioni keeld.ta otsis mu küll läbi aga ma ju näitasin oma jopet ja siis ta hakkas veel midagi rääkima et näita jopet.jobukari
                          Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Tegin väikse katse .Võtsin 0,5 l Cappy Ice Fruiti pudeli ja valasin selle vett täis ja viskasin ta 5 korruse rõdult alla.Tuleb mainida,et pudel lendas mingi 13-15 meetri kaugusele ja maha prantsatades polnud ta tühi .Maandumine käis päris suure kolksuga.Samas on Cappy pudeli ava tunduvalt suurem kui tavalistel 0,5 l pudelitel .Seega jookseb ta kiiremini tühjaks.

Järeldused võite ise teha.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Tegin väikse katse .Võtsin 0,5 l Cappy Ice Fruiti pudeli ja valasin selle vett täis ja viskasin ta 5 korruse rõdult alla.Tuleb mainida,et pudel lendas mingi 13-15 meetri kaugusele ja maha prantsatades polnud ta tühi .Maandumine käis päris suure kolksuga.Samas on Cappy pudeli ava tunduvalt suurem kui tavalistel 0,5 l pudelitel .Seega jookseb ta kiiremini tühjaks.

Järeldused võite ise teha.
                              eee... järelikult lendab pudel korgita isegi kaugemale, kuna kolks oli päris kõva?

isoaivo
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

loodus seaduste vastu on, et korgita pudel lennu ajal tühjeneks. sa viskad ju pudeli põhi ees ja lennu ajal see tühjaks ei lähe.
                                FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Working...
                                X