Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Algselt postitas strowik

LauraK, ega sa ei istunud I rea nr. 30 taga? :P
    Eip, hoopis 13. rida, koht 44. Tervitan neid, kes ära tunnevad.

Aru ma ei saa, mis vaiksest staadionist te räägite. Äkki ma olin mõnel teisel mängul? Minu arust ei olnud küll ühtegi hetke, kus vaikne oleks olnud. Vähemalt mina küll ei olnud.

LK

Kommentaar

Algselt postitas Matis
      ja Kruglovi (kuigi viimane tegi ka praaki). Kuigi madalad karistuslöögid tulevad tavaliselt kasuks, siis nurgalöögid mitte.
      õigus! väga kehvad olid dima nurgalöögid eile

aga karistuslööke peab just tema lööma, sest sellised madalad pommid võivad just kogemata väravasse lipsata (nagu peaaegu ka juhtus) ...
      aga ei saanud aru miks ühel korral allas sinna ise \"kerima\" tuli ja hea koha perse keeras...

Kommentaar

Algselt postitas skint
        Njah, mind teadupärast kohal ei olnud, aga niipalju, kui oma tuttavatelt kuulnud olen ja ka teleülekandest kõrva jäi (või siis pigem ei jäänud), oli staadionil küll suht väga vaikne ja isegi tavapärast \"Eesti, Eesti\" polnud eriti kuulda. Fännitribüünil oli puudust olnud tavapäraselt laulnud inimestest ja atmosfäär kordi kehvem kui Slovakkia ja Vene mängudel. Ning need inimesed, kes te tunnete rõõmu selle üle, et suutsite Portugali fännid üle karjuda, teid on küll lihtne rõõmustada sel juhul. Kui oleks tegu olnud paari tuhande Briti saartelt pärit fänniga, siis oleks teine lugu...
        Erinevalt ülalkirjutajast ei pea mina kõva kisa meeldiva atmosfääri näitajaks. Iseasi kui tore lauluviis üles oleks võetud, aga selleni jõudmiseks läheb meil usutavasti veel kümme-kakskümmend aastat aega.
        Aga ega mina skindi tuttavate arvamuse vastu muidugi ei saa. Ütlen ainult, et minul oli seal igatahes hea olla.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Martin

1) Rähn peab õppima nö. mõistusega kaitsma. Ei saa nii, et 20. minutiks on kaitsval poolikul kollane all ja siis lendab mees ikka jalad laiali mingi palli poole. Mitmel korral oli teine kollane väga lähedal. Idiootne tegutsemine on selle asja nimi. Lisaks pole tal minu mäletamist mööda selles tsüklis olnud ühtegi mängu, kus ta poleks kollast kaarti saanud.
          nii oli, äsja mängukeelust vabanenud ja kohe järgmises mängus jälle kollane,
          kusjuures täiesti õigustatud (alati Eesti kaotuses kohtunikku süüdistada nagu korvpallurid jt seda teevad, oleks mõttetu)

2) Palun ärge kasutage koondisemängudes välismaa klubide varumehi. Palun! Rooba. Täielik õudus. Ega need teisedki eriti paremad polnud.
          eks sellepärast Klavan pingile jäetigi algul, varumees temagi,
          või õigemini, viimasel ajal rohkem ründavamas rollis (äkki sellepärast kasutas Jelle teda seegikord varuwingeri, mitte algkoosseisu kaitsja rollis)

4) Eesti vajab endiselt loovat ründava suunitlusega poolkaitsjat. Sellisest mehest on sihukeses mängus selge puudus.
          ma ei usu, et sa unustanud oled, et Eesti mängibki teatavasti sellist 451-e (või 433 mööndustega), mis 442st eristub selle poolest, et ääred on natuke eespool ääreründajate rollis, teine keskpoolik aga samuti all kaitsev, puust ette, eksole:
          Kotenko
          Allas-Stjopa-Jääger-URooba
          .....Reim-Rähn
          Terja..Oper.....Kruglov
          .....Viikmäe
          mis ründava pooliku rolli nr10 peal jätabki \'alumise\' ründaja (Opi) hooleks,
          kui see süsteem on mäda, tuleks ilmselt treenerit vahetada, kes selle hollandi stiili äralõpetaks,

sest sellega tuleb abs-lt nõus olla, et kui Oper rünnakule läks ja kaitsvad poolikud I poolajal surve all kaitseliinile appi alla valgusid, ei jäänud keskväljale Mitte Kedagi

Lindpere on seni mänginud kõiki positsioone tipuründaja taga vasakult paremale,
          ja selles (ründavamas rollis) on ta tõesti efektiivsem,
          aga olukorras, kus Rähn on pidevalt mängukeeluga audis, saab veteran Reim jälle regul-lt platsile ning Lindpere istutati (edukalt)keskvälja põhja
          (sest valikut sisuliselt pole, Leetma pole mingi tulevikumees ja Reinumäe, keda üritati vahepeal pushida, läbi ei löönud)

5) Mäng oli hea, kuid oma klubi pingipoisid solkisid parema tulemuse ära.
          ed: mängupilt võinuks ka parem olla (nagu varem öeldud)
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

pettumus on tulemus ,sest 0-1 on seis mis jääbki kripeldama sisse...kui oleks 0-3,0-4 jne jne siis pole miskit ,selge vatsase üleolek...0-1 ikka selline tulemus et tekivad küsimused miks?miks?miks?

teles tundus jah päris vaikne olevat staadion....aga ma paneks selle rohkem etv arvele nagu ka pildi.krt jah ma ei saa aru mida nad seal mõtlevad,mäletan nagu vanasti ikka niisuguseid üldplaane polnud nagu praegu....peale staadionilt tulekut vaatasin videost esimest poolaega(rohkem ei jõudnud kuna koondisele kaasaelamine võttis päris läbi)
            a kui pilt üldplaanis oli ei saanud ma mitte essugi aru mis platsil toimus....pingutasin mis ma pingutasin..ei aidanud lähemale mine ekraanile ka...kohutav pilt
            tv-st oli kuulda ainult meie komentaatorid ja siis kõrvalboksis portugali reporterite hääled ja väga õrnal ka staadionil toimuv.....igatahes on isiklik arvamus et 2 viimase mänguga on etv oma ülekande taseme madalamale tasemele viinud..kahju

rõõmustav on see et on juures jälle inimesed kes hakkavad rohkem staadionil koondist toetamas käima (edaspidi juba meistriliigat jne) ja kunagi aastakümnete pärast on kõik koondisemängud täis staadionitele ning meistriliiga pooltäis staadionile mitte üksikutele pealtvaatajatele....

Kotenkolt hea mäng....Kristina tegi ikka päris mitu ohtlikku pealelööki esimene poolaeg.
            Figos ja Kristinas isiklikult ei pettunud...minu arust tegid nad kõik täpselt nii nagu arvata oligi...st möödajooksva vastase järel tuleva tuulehookese peale käed jalad laiali pikali ja siis kohtuniku poole laiutama kätega...ei mingit pettumust ....tavapärane nagu ikka...booring

meeleolu staadionil oli vägev ja miks ma ei arvanudki et pileteid staadionil kontrollitakse st õiges sektoris olemist jne...millekstänud Falck,sain olla ikka seal kus alati..V-VI sektor....need sektorid mahutavad topelt niipalju kui ette nähtud ja veidi rohkemgi

ootame järgmisi ülesastumisi....ettevalmistused kiluvaraste vastuvõtmiseks käivad ja keskeuroopa turneeks

sigpic

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas skint
              Njah, mind teadupärast kohal ei olnud, aga niipalju, kui oma tuttavatelt kuulnud olen ja ka teleülekandest kõrva jäi (või siis pigem ei jäänud), oli staadionil küll suht väga vaikne ja isegi tavapärast \"Eesti, Eesti\" polnud eriti kuulda. Fännitribüünil oli puudust olnud tavapäraselt laulnud inimestest ja atmosfäär kordi kehvem kui Slovakkia ja Vene mängudel. Ning need inimesed, kes te tunnete rõõmu selle üle, et suutsite Portugali fännid üle karjuda, teid on küll lihtne rõõmustada sel juhul. Kui oleks tegu olnud paari tuhande Briti saartelt pärit fänniga, siis oleks teine lugu...
              Erinevalt ülalkirjutajast ei pea mina kõva kisa meeldiva atmosfääri näitajaks. Iseasi kui tore lauluviis üles oleks võetud, aga selleni jõudmiseks läheb meil usutavasti veel kümme-kakskümmend aastat aega.
              Aga ega mina skindi tuttavate arvamuse vastu muidugi ei saa. Ütlen ainult, et minul oli seal igatahes hea olla.
              Kust on välja lugeda, et mina või minu tuttavad kõva kisa heaks atmosfääriks nimetavad? Teleülekandest oligi kuulda vaid põhimõtteliselt seda suminat ja mingi atribuutika heli/vile/raginat, aga seda, et oleks mingit laulu, ühtlasemat skandeerimist ja koondise toetamist, mina vähamalt suurt ei kuulnud. Aga kui mcnamaral oli staadionil hea, siis mina ju seda oma telekataguse vaatega kuidagi ümber lükata ei saa. Palun.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Viis mõtet.

1) Rähn peab õppima nö. mõistusega kaitsma. Ei saa nii, et 20. minutiks on kaitsval poolikul kollane all ja siis lendab mees ikka jalad laiali mingi palli poole. Mitmel korral oli teine kollane väga lähedal. Idiootne tegutsemine on selle asja nimi. Lisaks pole tal minu mäletamist mööda selles tsüklis olnud ühtegi mängu, kus ta poleks kollast kaarti saanud.

2) Palun ärge kasutage koondisemängudes välismaa klubide varumehi. Palun! Rooba. Täielik õudus. Ega need teisedki eriti paremad polnud.

3) Zahhovaiko oli täna selgelt parem kui Viimäe. Erinevus seisnes peapallide võitmises ja kõrgete söötude surmamises rinnaga. Närvid on tal endiselt korrast ära, kuid target strikeriks sobib sellise kõrge söödu puhul küll tema. Usun, et ka Teever oleks Viikmäest parem.

4) Eesti vajab endiselt loovat ründava suunitlusega poolkaitsjat. Sellisest mehest on sihukeses mängus selge puudus.

5) Mäng oli hea, kuid oma klubi pingipoisid solkisid parema tulemuse ära.
                Täiesti nõus sinuga. Mis loovasse keskvälja puutub, siis Lindpere näol on see täiesti olema.Kuigi - endiselt ootan huviga millal Vassiljev oma võimaluse saab.
                Nõrk koht oli meil täna selgelt äärekaitse,aga eks Ronaldo/Figo vs. Allas/Rooba see nii olema ju pidigi.Lisaks muidugi tegi oma tavalise ära Martin \"valesööt\" Reim.

Kommentaar

Sain minagi oma esimese suure staadioni kogemuse ja oli väga tore igaljuhul Tekitas see ka soovi minna järgmisi mänge vaatama, kindlasti üritan kohal olla Läti mängus Aga minu arust oli kisa küll suur, kuid kui öösel telekast vaatasin, polnud sittagi kuulda
                  Edit: Hääl ka ära karjutud

Kommentaar

Kõik juba suhteliselt ära kommitud... siiski vaid mõned mõtted...

Zahhovaiko oli üllatavalt hea võrreldes oma eelnevate esitlustega koondise eest. Veidi lihtsalt pidevalt küll kukkus, kuid võitles ja selle tulemuselö tekkisid ka olukorrad.

Viikmäe. Olin esimesel poolajal vastastribüünil, ja nägin lähemalt kui nii mõnigi fänn fännisektorist, mida see Viikmäe tegi. MIDAGI ei teinud. Täiesti masendav mees. Ei ta jookse, ei ta võitle. Ennemalt tõesti Zelinski tagasi koondisse- ega toogi võitle, kuid oskab vähemalt mingis kohas palli oodata. (ok, zelinski koha pealt nali, aga tõesti- miks Viikmäe jäärapäiselt platsile lastakse? Kurat, pange sinna mõni mees, kes ennast tõestada tahab ja asi vask. Oleks vähemalt võitlust.) Niisiis- Viikmäe oli mees, kes mind kõige rohkem närvi ajas.

Kotenko. Mul pole sõnu. Iga mänguga järjest kindlam mäng. Kui valikmängude ajal nii edasi paneb on lootust. Ainult üks kartus on- et mees ei saa siit Maarjamaa pinnalt õigel ajal minema... Ka Kruglov võiks minema saada.

Mart Poom- kahju mehest, aga peab tunnistama, et tema ajad on vist möödas...

Oper- Mees võitleb. Minu arust alati üks suurimaid töörügajaid. Lõpuks vajub muidugi alatio ära, aga tema koormuse puhul pole imestatav.

Terja. Üks minu lemmikuid alati olnud, kuid pingipoisi staatus hakkab kahjuks silma. Ei suutnud näidata end oma paremate päevade tasemel...

Kohtunik. Müstika. Eriti kaardi andmised ja nurgalöök, mis selgelt Opist välja läks. Meie kasuks küll ja kurta ei tohiks, kuid ikkagi...

Portugal- selge pettumus. Ootasin ikka ilusamat jalgpalli nende poolt. Olin kujutelma kütkes, et meeskond on tugevam. Pole absoluutselt nõus nendega, kes siin väidavad, et kaks klassi kõvemad mehed, kui eesti koondis. Individuaalsete oskuste koha pealt küll jah, aga meeskondlikult võttes ei olnud teine poolaeg mitte niivõrd rahulikult võtmises asi, kuivõrd ikke paanikas minu arust. Neeger oleks ennast vist ise ära tapnud vahepeal. Oli ju selgelt enne mängu kuulda nende leerist, et arvestatakse sellega, et Eesti mängib vaid kontrate peale. Eks see paanika tekkimise põhjus oligi selles, et ootusi peteti.

Selleks korraks lõpetan...
                    keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas vibuViikmäe. Olin esimesel poolajal vastastribüünil, ja nägin lähemalt kui nii mõnigi fänn fännisektorist, mida see Viikmäe tegi. MIDAGI ei teinud. Täiesti masendav mees. Ei ta jookse, ei ta võitle.
                      Minu jaoks tekitab Viikmäe segadust sellega, et ta pole nagu target striker. Kuid ta pole ka äär. Seetõttu tekitabki tema tegutsemine väljakul minu jaoks arusaamatust. Pidevalt oleks nagu oma positsioonilt väljas ja uitab kuskil äärel jne... Kuid ma ei tea kah, äkki treenerile meeldib.

Zahho puhul oli asi lihtne. Töllerdas viimase kaitsjaga koos ja võitis peapalle ning suunas neid Opi poole. Lihtne ja loogiline värk. Viikmäe teeb aga nagu kõike natuke ja seetõttu ei tule miski eriti hästi välja. Või siis ainult tundub mulle nii.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vjatshkoga on alati nii , et kui keegi suudab ta närvi ajada siis ta võitleb kohe himuga. (Ja portud seda suutsid) Niipea kui mäng on endast nõrgematega siis ta aga suhtub üleolevalt ja ei suuda millegagi silma paista.

Viikmäel sõltub ka mäng mingitest müstilistest asjadest. Vahel on ta meeskonna parim ja siis jälle (nagu ka eile) jõlgub terve mängu niisama sihitult platsil ringi.

Kruglov muide viimaste teadete kohaselt ongi juuli algusest Lokos.

Kommentaar

üks asi tuli veel meelde. nimet anti karistuslöögid valdavalt väravavahi kasti joonele, kus seda ootasid opi ja teine ründaja. need siis üritasid seda peaga tagasi lükata, et keegi lüüa saaks. rähn seisis samal ajal karistusala joonel ja nii iga kord. mõtlesin ja vaatasin aga aru ei saanud, et kas lihtsalt lähevad rähnile mõeldud löögid persse ja kukuvad liiga kaugele või ongi need ründajatele mõeldud. igatahes on minu jaoks müstika, kui standardolukorras pannakse keegi peale rähni või stjopa target mani rolli täitma.
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Jelle veel ütles enne mängu ju, et õnneks vilistab mängu Inglise kohtunik, laseb jõuliselt mängida. - TÜHJAGI, ja kui lasi siis rohkem portugallastel.
                            Oper sai kollase selle eest, et teda lükati selga?!?!
                            Figo ja Ronaldo oleks pidanud päris kindlasti ome teesklemiste eest saama kaarti siis.
                            Aga midagi teha ei ole, õnn ei olnud meie poolel.

Kommentaar

Telekast vaadates hakkas mulle tribüünilt silma üks prominentne härrasmees ja lapsepõlveiidol - Michel Platini. Küsin, mis teda tõi Tallinnasse kevadilma nautima
                              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis

Telekast vaadates hakkas mulle tribüünilt silma üks prominentne härrasmees ja lapsepõlveiidol - Michel Platini. Küsin, mis teda tõi Tallinnasse kevadilma nautima
                                Niipalju kui mäletan, ta ju lubas UEFA kohtumise ajal kevadel, et tuleb seda mängu vaatama. Sõnapidaja mees seega.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X