Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Keda huvitab need 10-20 portugali särgiga väikest Eestlast ?. Sinisärklaseid tuleb kindlasti rohkem, kui Eesti - Vene mängule. Tegelikult tuleb loota, et Eesti teeks ühe supermängu. Endal pilet ostetud ja olen kindlalt kohal Eestit toetamas.
    LiverpoolFC

Kommentaar

Kunn, mul sama lugu - olen ka aastate jooksul toredaid spordikaugeid inimesi huvi pärast koondise mängu vaatama kutsunud ja osa käib siiamaani ning aina haigemaks muutuvad
      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

mis te arvate mis tulemusega siis portugal eestit võidab?ma omalt poolt tean et 1:0 tulemus on paljju halvem sellise koondise vvastu kui 10:1

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000

mis te arvate mis tulemusega siis portugal eestit võidab?ma omalt poolt tean et 1:0 tulemus on paljju halvem sellise koondise vvastu kui 10:1
          väike kirjaviga, eesti võidab portugali mitte portugal eestit

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000

Sinu ennustus kahjuksõnneks ei kukkunud kõige paremini välja, sest Eesti lahkub sellest heitlusest võitjana. Skoor polegi oluline, aga seekord tehakse Portugalile ära, mängides 75-le minutile veel 15 minutit nagu võõrsil ongi EM hõbedameeskond lüüa saanud.

Kuid selle vastasmeeskonna särgi kandmise juurde minnes, võib tõdeda, et valdavalt on nendeks teismete alguspoolele jäävad inimesed. Lähevad mängule, tõmbavad Ronaldo särgi selga ja räägivad, kui väga nad teda jumaldavad, sest tema tehnika on võimas. kindel on aga see, et kui Eesti koondis lööb värava, siis rõõmuhõiked on kordi valjemad, Portugali löödud väravale järgnevast (mida ei tule). Melus sees olles tahes tahtmata elatakse enda omadele häälekamalt kaasa ning unustatakse, mis särk sul seljas on. kuigi jah.. olen ka selle poolt, et selle särgi võiks üldse mõneks muuks päevaks jätta, kuid arvamusi ja arusaamu peabki võimalikult palju olema.

Kommentaar

Kink tagasi koondisse! Portugali vastu ongi huvitav jälgida kuidas ta siis tipptasemega hakkama saab. Kas suudab portugallastele muljet avaldada?

Kommentaar

Soojendan vana teema üles, kuna minu jaoks pole see veel lõppenud. Üldiselt tõi McNamara/Martin tandem mu postituse nõrga koha välja - olin liiga atribuutikakeskne, särk pole tõesti kaugeltki kõige olulisem.

Algselt postitas Martin
                Ja ma ei usu eriti, et täditütar vaid Ronaldo ja särgi pärast Portugali poolt oleks.
                Loodetavasti on kõik portugali särkides Eestlased sama meelt, siis ma suurt probleemi ei näegi. Eesti-Hollandi mängu eel oli paar Kluiverti särgis väikest poissi, kes teles (oli vist) õhinal kinnitasid, et nemad loodavad, et Kluivert lööb 5 väravat. Kumma üle sinu täditütar rohkem rõõmustab - Eesti või Ronaldo värava üle?

Algselt postitas McNamara
                Selle asemel, et rõõmustada fakti üle, et ometi kord hakkavad Eesti elanikud koondise käekäigu vastu MM-võistlustel huvi tundma, nutetakse mingite pseudoprobleemide üle.
                Rõõmustaks täiest südamest kui see nii on. Minu eelmises lauses mainitud väikesed poisid ei ole just minu arusaam Eesti kodanikust, kes Eesti koondise käekäigu vastu huvi tunneb.

Seda, et mõni eestlasest Ronaldo-fänn Portugali toetama hakkab, ei usu nüüd küll mitte keegi.
                Vaata veidi ülespoole. Juhtub kahjuks, usu või ära usu.

Mõnele näib paremini sobivat 25% täituvusega staadion, kus kõik on \"fännid\" ehk siis kannavad sinist koondisesärki ja näomaalinguid. See aga, et staadion on täis ja rahvast mitut sorti, ei sobi kohe üldse mitte.
                \"Mõnele\" meeldib väga kui staadion täis on. Arvan, et \"mõni\" ei avaldanud kuskil arvamust, et rahvast vähem võiks olla. \"Mõni\" tegi lihtsalt tagasihoidliku tähelepaneku, et Eesti-Portugali mängul Portugali toetavad eestlased on kummaline nähtus. Vahet pole, mis särgis nad on. Portugali fännid võiks olla Portugali sektoris, ja noh, soovitavalt mitte eesti rahvusest. Rahvuslik globaliseerumine meeldib mulle veel vähem kui ekonoomiline.

Algselt postitas McNamaraTaas üks viis inimesi jalgpallist eemale peletada on sundida neid mingi müütilise toetajaskonnaga end samastama.
                Eesti koondise toetamine eestlase poolt ja müütiline toetajaskond?

Algselt postitas McNamaraToetajaskond on ju müütiline. Mina näen sellel seltskonnal väga vähe ühist. Isegi siin foorumis lähevad eri klannidesse kuuluvad \"fännid\" vahel omavahel kisklema.
                Ja see tähendab loomulikult et me ei toeta sama rahvusmeeskonda, mis? Näed praegu kiskleme sinuga ka - erimeelsused, järelikult üks meist ei ole Eesti koondise toetaja.

Vabandan Off-topicu pärast. Luban, et sama õhinal antud teemat enam ei kommenteeri, kuna olen nüüdseks oma seisukohta juba piisavalt avaldanud.
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Ja see tähendab loomulikult et me ei toeta sama rahvusmeeskonda, mis?
                  Eh - loomulikult toetame. Võib-olla lihtsalt teeme seda pisut erineval viisil. Mis äkki polegi nii halb.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas oku
                    Soojendan vana teema üles, kuna minu jaoks pole see veel lõppenud. Üldiselt tõi McNamara/Martin tandem mu postituse nõrga koha välja - olin liiga atribuutikakeskne, särk pole tõesti kaugeltki kõige olulisem.
                    Algselt postitas Martin
                    Ja ma ei usu eriti, et täditütar vaid Ronaldo ja särgi pärast Portugali poolt oleks.
                    Loodetavasti on kõik portugali särkides Eestlased sama meelt, siis ma suurt probleemi ei näegi. Eesti-Hollandi mängu eel oli paar Kluiverti särgis väikest poissi, kes teles (oli vist) õhinal kinnitasid, et nemad loodavad, et Kluivert lööb 5 väravat. Kumma üle sinu täditütar rohkem rõõmustab - Eesti või Ronaldo värava üle?
                    Ma kardan, et värava pole üldse nii oluline. If you know what I mean Vaadatakse ikka meest. Ja kuigi Elland Roadil on päris lahe olla, kui Leeds 0:4 taga on (nagu ka Arsenali mängul), siis Eestis ei viitsiks vaikuses istuda, seega oleks talle ka meelepärasem 1:0 Eesti ees ja mingis melus.

Selle asemel, et rõõmustada fakti üle, et ometi kord hakkavad Eesti elanikud koondise käekäigu vastu MM-võistlustel huvi tundma, nutetakse mingite pseudoprobleemide üle.
                    Rõõmustaks täiest südamest kui see nii on. Minu eelmises lauses mainitud väikesed poisid ei ole just minu arusaam Eesti kodanikust, kes Eesti koondise käekäigu vastu huvi tunneb.
                    Need sinu mainitud Kluverti fännid on ju puhtalt siiski ühe mängija toetajad, kellele lihtsalt meeldib Kluivert. Siinkohal pole üldse kohatu võrdlus Leeds - Eesti, kus sa rõõmustaksid nii Leedsi kui ka Eesti korralike väravate, trikkide ja muu üle.

Juhtides tähelepanu ka sinu järgmisele lõigule, siis liigud sa muutkui mängija-riik teljel, mis on umbes sama udune kui särk-riik. Nimelt üleval räägid, et poisid olid Kluiverti poolt, all aga juba, et eestlane toetab Hollandit või siis Portugali kui riiki. Need toetused pole võrreldavad, sest sa võid imetleda mängijat ja rõõmustada tema tehtava üle, kuid ei pea seetõttu veel konkreetsed tema esindusriiki toetama.

Algselt postitas McNamaraToetajaskond on ju müütiline. Mina näen sellel seltskonnal väga vähe ühist. Isegi siin foorumis lähevad eri klannidesse kuuluvad \"fännid\" vahel omavahel kisklema.
                    Ja see tähendab loomulikult et me ei toeta sama rahvusmeeskonda, mis? Näed praegu kiskleme sinuga ka - erimeelsused, järelikult üks meist ei ole Eesti koondise toetaja.
                    Siinkohal tõmbad sa sõnad kontekstist välja, mis siin foorumis muidugi tavaks on. Ma arvan millegi pärast, et McN viitas pigem sellele, et toetajaskonna mõiste on niivõrd lai. Mina ei samasta ennast näiteks Jalgpallihaiglaga. Mina ei taha olla fännitribüünil. Kas seetõttu pole ma toetaja? Kontekstist võiks ju nii rebida. Kas isa, kes toob oma korvpallurist lapse staadionile - kas nemad on toetajad? Miks või siis miks mitte? Staadionil ei pea ju olema vaid JPH liikmed või siis veelgi veidrama definitsiooni (vänn, fänn, jalkahull) alla käivad isikud, vaid ka need, kes tulevad ehk lihtsalt õhtut veetma. Kuid toetajaskonna moodustavad nad ju kõik, mis siis, et käitumine ja olek on staadionil erinev.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                      Juhtides tähelepanu ka sinu järgmisele lõigule, siis liigud sa muutkui mängija-riik teljel, mis on umbes sama udune kui särk-riik. Nimelt üleval räägid, et poisid olid Kluiverti poolt, all aga juba, et eestlane toetab Hollandit või siis Portugali kui riiki. Need toetused pole võrreldavad, sest sa võid imetleda mängijat ja rõõmustada tema tehtava üle, kuid ei pea seetõttu veel konkreetsed tema esindusriiki toetama.
                      Jutt jumala õige tegelikult.

Algselt postitas Martin
                      Mina ei taha olla fännitribüünil. Kas seetõttu pole ma toetaja? Kontekstist võiks ju nii rebida. Kas isa, kes toob oma korvpallurist lapse staadionile - kas nemad on toetajad? Miks või siis miks mitte? Staadionil ei pea ju olema vaid JPH liikmed või siis veelgi veidrama definitsiooni (vänn, fänn, jalkahull) alla käivad isikud, vaid ka need, kes tulevad ehk lihtsalt õhtut veetma. Kuid toetajaskonna moodustavad nad ju kõik, mis siis, et käitumine ja olek on staadionil erinev.
                      Oeh, ärgem hakakem toetajaskonda defineerima jälle Põhiteema on vist juba arutatud - nii et punkt minu poolt ja loodan, et enamus eestlasi siis ikka eestit toetab.
                      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

tere kus tma präegu pileti saaks ja mis hind oleks oleks ka nõus inimeselt kallimalt ostma
                        tahan lihtsalt pileti osta ja kas mingeid ergutus värke müüakse koha peal

Kommentaar

Algselt postitas warleg190
                          mingeid ergutus värke müüakse koha peal
                          jep, diilerid tunned ära selle järgi, et nad kannavad kollaseid veste. pead ainult ise juurde minema ja küsima.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas warleg190

tere kus tma präegu pileti saaks ja mis hind oleks oleks ka nõus inimeselt kallimalt ostma
                            tahan lihtsalt pileti osta ja kas mingeid ergutus värke müüakse koha peal
                            piletid tulevad 2. mai müüki, jälgi uudiseid

Kommentaar

ok aga paljunad maksavad umbes räägiti 250-est

Kommentaar

Umbes täpselt 250 nad maksavadki.

Kommentaar

Working...
                                X