Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI-läti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI-läti\'

Algselt postitas priity

Loll küsimus aga kunagi nagu oli kusagil mingit infot selle kohta, et alla 2-aastased saavad LeCoq areenale tasuta? Oskab keegi täpsustada kas see ka nii on või peab ka sülelapsele 250.- kroonise pileti ostma?
    kui viitsid last süles hoida ei pea miskit maksma

Kommentaar

Algselt postitas sitys
      Mine küsi Pillapalu Mati käest, kes oli Krõm.Olen enam, kui kindel et vastus on vaikus.
      Poomi,Operit ja veel mõnda tähtsates mängudes hiilanut, teab aga ka enamus spordivõhikuid.
      Aaa, et mängijaid tuleb koondisse kutsuda kuulsuse järgi? Siis küll. Step up Zidane, Ronaldo ja Beckham!
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Aaa, et mängijaid tuleb koondisse kutsuda kuulsuse järgi? Siis küll. Step up Zidane, Ronaldo ja Beckham!
        Mõlemad Ronaldod!

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas Martin

Mõlemad Ronaldod!
          kes neile eesti kodakondsuse andis

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Miks neil Eesti kodakondus olema peaks?

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas mömm

Mix on viimasel ajal foorumis ainult off topic?

Kommentaar

Enne kui sina siia tulid rääkisime Eesti jalgpallist ja koondisest. Mine tagasi sinna kust tulid.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas sitys
                  Mine küsi Pillapalu Mati käest, kes oli Krõm.Olen enam, kui kindel et vastus on vaikus.
                  Poomi,Operit ja veel mõnda tähtsates mängudes hiilanut, teab aga ka enamus spordivõhikuid.
                  Üldjuhul tuleb kuulsus spordis tegude järgi.Neid väljamaalasi keda sa nimetasi oleks Eesti koondisel hadasti vaja,kahjuks on nad hõivatud oma riigi esindamisega ja minuteada puudub neil ka Eesti kodakondsus.Või on sul äkki salastatud infot?Vaevalt.

Kommentaar

1. kes nimetab Poomi väga vanaks, on ise veel liiga noor, et mõista, mida tähendab vana, ka jalgpallis.
                    2. Poomi ilma trennita ei kutsu keegi koondisesse. Eriprogrammi järgi on ta treeninud viimased 2 kuud, arvestades Läti mängu toimumisaega.
                    3. Poom on kogemuste poolest ikkagi tasemel, ilma mängupraktikata.
                    4. Poom on mängust eemal olnud alla aasta, mitte mitu aastat. Eelneva hooaja mängis ta 99% mängudest kaasa.

Kui usk mängijatesse kaob sellega, et temast SLÕL viimasel jaal palju ei kirjuta, siis ma lihtsalt ei mõista. Poom on mees, kes treenib igal võimalusel ja annab endast kõik, et koondis mängiks hästi. Suurimat patriooti mina ei tea. kotenko on tubli küll, aga ma pole näinud mängu, kus ta platsil seiklema ei kipu ja kogemusi samuti pole. eesti liiga mängupraktika on ka omamoodi arutlusobjekt.

Pealegi, kui Poom pole vormis, siis Jelle teda väravasse ei pane. Otsust aitab teha ka Carter, kes on Sunderlandi ja Eesti koondise vv. treener. Ma arvan, et neil kahel on kahest mängijast parem ülevaade kui meil. Ükskõik, milline otsus ka ei ole, ma toetan seda.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas mömm

räägiti ennem siin Eesti -Läti mängust ja järsku igast ronaldod siia teemasse sokutatud

Kommentaar

Algselt postitas Bobik

kotenko on tubli küll, aga ma pole näinud mängu, kus ta platsil seiklema ei kipu ja kogemusi samuti pole.
                        Kust need kogemused sis peaksid tulema? Ikka mängudelt ma arvan Niet Kotenx puuri ja kõik sujub
                        Money talks BS walks..

Kommentaar

Õige! Platsilt saabki ta kogemusi!

Kommentaar

tohoh,
                            k6ik need, kes kangekaelselt v2itsid, et Mart koondisekarjaari
                            40.eluaastani v2lja venitab, on kuhugi urgu pugenud

Kahjuks on juba järgmiseks mänguks kutsutud Poom koondisesse. See on vist pinnuks silmas sul?
                            ei, mind see ei h2iri absoluutselt, olen Mardi talendi suur austaja,
                            aga suhtun ylimalt skeptiliselt nii inimestesse, kes teda ikka veel Sunderlandi esiv2ravavahiks peavad,
                            kui ka neisse t2iskasvanud lastesse, kes ei taha m2letada, et Poom, Reim ja Kristal vaid 6-7a tagasi meie koondise vaieldamatud tugitalad olid
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

tohoh,
                              No aega ju veel on ...
                              Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

tohoh,

Sa oled tõeline koondise ja Eesti jalgpalli toetaja. Au Sulle!!!

Kahjuks on juba järgmiseks mänguks kutsutud Poom koondisesse. See on vist pinnuks silmas sul? Vaiki, kui midagi öelda pole!

Kommentaar

Working...
                                X