Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas tõesti on piletid otsas? Mismoodi neid Bosnia ja Läti mängu pileteid koos saab osta?
No ma ei tea. Mina eile kõmpisin Piletilevi müügipunkti ja palusin ühe Bosnia-Läti-Eesti mängude piletipaketi ja see mulle ka müüdi. Ei midagi erinevat tavalisest piletiostust. Tuleb vaid öelda, et soovid seda paketti. Minu müüja Viru Keskuses teadis seda paketti küll. Isegi kohti sai valida ja puha.
Kas tõesti on piletid otsas? Mismoodi neid Bosnia ja Läti mängu pileteid koos saab osta?
Pileteid saab koos osta AINULT piletilevi müügipunktist. Netist ei saa paketti osta. Saab ainult eraldi bosnia piletit. Läti eraldi piletid tulevad alles 18ndal - need, mis pakettidest järgi jäävad.
Pilet olemas. Suht sitt koht ainult: X sektor, rida 8, koht 580. Plaani pealt vaadates enam-vähem karistusala piiriga ühel joonel. Neh, vähemalt näen väravaesist tegutsemist hästi.
See-eest Bosnia ja Hertsegoviina mängule on mul koht peaaegu-enam-vähem-täpselt keskel. II sektor, rida 3, koht 103.
Pilet olemas. Suht sitt koht ainult: X sektor, rida 8, koht 580. Plaani pealt vaadates enam-vähem karistusala piiriga ühel joonel. Neh, vähemalt näen väravaesist tegutsemist hästi.
See-eest Bosnia ja Hertsegoviina mängule on mul koht peaaegu-enam-vähem-täpselt keskel. II sektor, rida 3, koht 103.
Keegi siit ka kuskil läheduses istub?
LK
ma ütleks et bosnia mängul ei huvita kedagi kus sa istud.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar