Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Portu U 21 täna 07.06.2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti vs. Portu U 21 täna 07.06.2005\'

Algselt postitas jansa

Algselt postitas pahkmarg

Algselt postitas Karla

Eesti koondise fännid on ikka täielikud pasad!!! Vinguvad, et kõik kes pileteid müüvad on hangeldajad, AGA TÄNA OLI KADRIORUS TRIBÜÜN TÜHI. Milles asi??? Sitakotid olete!!! Tahate ainult staare näha. Oma koondis on tei tegelikult täiesti pohui!!! TE pole mingid fännid vaid kamp tolguseid, kes ennast moe pärast fännideks nimetate. Kui te oleksite tõelised fännid, siis te käiksite KÕIGIL EESTI KOONDISE KODUMÄNGUDEL. KAASA ARVATUD U21 MÄNGUD!!!
    Sa ise üldse käisid vaatamas mängu

Kui ma oileks käinud, kas ma siis saaksin rääkida???
    Portugali fänne oli Kadriorus kolm neli korda rohkem kui jalgpallihaigla omasid...

..ei tea küll kus kohapeal neid niipalju nägid..hea kui neid mingi 30 tki. oli + sina kes ilmselt olid Kadakaturu Ronaldo särgiga nende juures kiibitsemas.
    Neid oli 100 vähemalt ja seljas oli mul eesti koondise särk, nii et pane oma suu kinni. Kiibitsemas käid võibolla sina, kui sulle pruunid poisid meeldivad.

Kommentaar

kadakaturu särkidega ja üritasid ikka portugaalaste moodi rääkida ka ja hüüdsid ainultutukas,putukas,putukas
      Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas Karla

Eesti koondise fännid on ikka täielikud pasad!!! Vinguvad, et kõik kes pileteid müüvad on hangeldajad, AGA TÄNA OLI KADRIORUS TRIBÜÜN TÜHI. Milles asi??? Sitakotid olete!!! Tahate ainult staare näha. Oma koondis on tei tegelikult täiesti pohui!!! TE pole mingid fännid vaid kamp tolguseid, kes ennast moe pärast fännideks nimetate. Kui te oleksite tõelised fännid, siis te käiksite KÕIGIL EESTI KOONDISE KODUMÄNGUDEL. KAASA ARVATUD U21 MÄNGUD!!!
        Sa ise üldse käisid vaatamas mängu

Kui ma oileks käinud, kas ma siis saaksin rääkida???
        Portugali fänne oli Kadriorus kolm neli korda rohkem kui jalgpallihaigla omasid...

..ei tea küll kus kohapeal neid niipalju nägid..hea kui neid mingi 30 tki. oli + sina kes ilmselt olid Kadakaturu Ronaldo särgiga nende juures kiibitsemas.
        Neid oli 100 vähemalt ja seljas oli mul eesti koondise särk, nii et pane oma suu kinni. Kiibitsemas käid võibolla sina, kui sulle pruunid poisid meeldivad.
        100 --my ass , poisul on silmanägemisega veidi kehvasti aga muidu paistad kõva kutt olema, kael juba kannab ja...
        RummaBastards!

Kommentaar

jah.
          putukas!putukas!putukas!
          plaks,plaks plaks.

mine häbene!
          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kahju jah, et te aru ei saa, et võiks mängudel kohal käia, selle asemel, et siin targutada. Isegi Est-LIE mängul oli staadion pool tühi.

Kommentaar

Kahju jah, et te aru ei saa, et võiks mängudel kohal käia, selle asemel, et siin targutada. Isegi Est-LIE mängul oli staadion pool tühi.
              .. räägi enda mitte teiste eest eks.
              RummaBastards!

Kommentaar

pahkmarg-mida sa hüppad kurat!
                see et sina kohal käid ei tee sinust mingit bossi siin!
                naguinii sügad ainult mune ja vahid lollilt mängu!

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

mnjaaa...
                  vähemalt seltskond oli väga \"bro\"
                  Tegelikult oli mängu kõrval päeva tipuks need 5 väikest pässi Operi jalgpallikoolist, kes minu ja Devili ees tegid huumorit ja ajasid mõnusat ila ka suust välja
                  308

Kommentaar

Algselt postitas jansa

.. räägi enda mitte teiste eest eks.
                    Kuidas seda siis nüüd mõista? KAs nii, et sul ongi meie vutikoondisest suht suva, tahaks ainult nendel mängudel kohal olla, mis on väga palju kõneainet pakkunud? Kas sa väidad, et see on normaalne, kui U21 mängus Portugali vastu on staadion tühi?

Kommentaar

Algselt postitas Markko

Algselt postitas Nuutu

mnjaaa...
                      vähemalt seltskond oli väga \"bro\"
                      Tegelikult oli mängu kõrval päeva tipuks need 5 väikest pässi Operi jalgpallikoolist, kes minu ja Devili ees tegid huumorit ja ajasid mõnusat ila ka suust välja
                      jah..need kellel pall suhu ei mahtunud

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

pahkmarg-mida sa hüppad kurat!
                        see et sina kohal käid ei tee sinust mingit bossi siin!
                        naguinii sügad ainult mune ja vahid lollilt mängu!
                        Bosss pole ma tahtnudki olla. Imelik on see, et siin kõik targutavad, aga 75.- mängu eest maksta on kahju!

Kommentaar

tuleb rahul olla nendega,kes tulid ja mitte teisi taga kiruda.

Kommentaar

Mina olin kohal ja täitsa tore oli, va mängupilt. Rongkäik oli ka lahe Aga keegi minu selja taga pani mönusa nalja maha, öeldes, et kõik muu on hea, peale meie väravavahi, kaitse, keskvälja, ründe, vahetusmeeste ja treeneri. Ainult fännid olid head ja seda nad muidugi olidki

Kommentaar

kuule pahkmarg sa võid nüüd vait jääda ,meil oli lõbus olla (koos õigete fännidega)(JALGPALLIHAIGLAGA)sina olid kuskil päraperses oma tagasihoidliku häälega.
                              homme on tähtis mängi ja sa tule homme siis sõimama jalgpallihaiglat(10 300 on sulle ka onju vähe)
                              Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Bosss pole ma tahtnudki olla. Imelik on see, et siin kõik targutavad, aga 75.- mängu eest maksta on kahju!
                                .
                                Minu meelest hüppasid oma eelnevates potitustes (jajah just nimelt potitustes) kõikidele koondise toetajatele peale..
                                ka neile kes täna olid ja homme on staadionil. Kaasa arvatud oma viimases postituses.
                                Kõik targutavad aga bla-bla-bla...
                                Loomulikult ajab selline asi tigedaks... Võib-olla Sul mõte oligi õige aga katsu KÕIKI mitte selles süüdistada..
                                Poiss kurat..

Kommentaar

Working...
                                X