Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Portu U 21 täna 07.06.2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti vs. Portu U 21 täna 07.06.2005\'

Minu arust tegid sinisärgid eile päris kõva häält. Kuna tutvustasin eile Kadriorus muuhulgas pisipojale Eesti jalgpalli ja fänluse põhitõdesid ning saladusi, käisin ka peatribüünil ning sinna oli väga hästi kosta laul abitribüünilt. Portugali toetajad istusid peatribüünil ning hüüdsid suurema osa ajast [pu(r)tugal].

pahkmarg, ma võtan su seisukohaavaldust \"Eesti koondise fännid on ikka täielikud pasad!!!\" isikliku solvanguna. Mitmes U-21 mäng see sul staadionil vaadata oli, et sa sellist jura suust välja ajad? Kes sa oled, palun tutvusta ennast \"Eesti koondise fännidele, kes on täielikud pasad\"!

PS. Ebaoluline siinkohal, aga võibolla õpetlik. Käisin hiljuti kokteilikoolitusel ja seal rääkis napsisegamisõpetaja portveini kontekstis, et Portugal tähendab Port du Galles või midagi sellist (värav Galliasse).
    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Kui mingi tegelane nagu \"paskmärg\" väidab, et Eesti koondise fännid on täielikud pasad, siis tekib küsimus kes ta ise on? Kas ta on Portugali fänn, on ta mingi endas pettunud tibla, vaimuhaiglast põgenenud hull vms. Tahaks kuulda ka teiste pakkumisi

Kommentaar

Algselt postitas Karla

kUrat,teaks milline see pahkmark väla näeb,siis annaks talle lillekülas isiklikult jalaga näkku.Kuradi tont tuleb siin fänne sõimama,ise niikuini ei ole ühtegi EeSTI koondise mängu näinudki.
        Tere Karla. Millal ja kus sa siis tahad mulle jalaga näkku andma tulla?

Kommentaar

Algselt postitas pahkmarg

Algselt postitas Karla

kUrat,teaks milline see pahkmark väla näeb,siis annaks talle lillekülas isiklikult jalaga näkku.Kuradi tont tuleb siin fänne sõimama,ise niikuini ei ole ühtegi EeSTI koondise mängu näinudki.
          Äkki 3.septembril Eesti-Läti mängus??
          Seal staadioni juures kuskil

Kommentaar

Algselt postitas Karla

Algselt postitas pahkmarg

Algselt postitas Karla

Äkki 3.septembril Eesti-Läti mängus??
            Seal staadioni juures kuskil
            Oleme kokku leppinud.

Kommentaar

vaata, karla, et sa siis julgelt ja üksi kohale ka lähed... mitte ei poe kuskile suure onu seljataha!!!!

Kommentaar

Algselt postitas taku*

vaata, karla, et sa siis julgelt ja üksi kohale ka lähed... mitte ei poe kuskile suure onu seljataha!!!!
                \'

Ma ikka selline pole

Kommentaar

Oh, Karla, ära mine. Mis sa ikka madistad, tule parem meiega mängu vaatama
                  League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas oku

Oh, Karla, ära mine. Mis sa ikka madistad, tule parem meiega mängu vaatama
                    Nii saab kah, et enne madistan ära ja siis tulen mängu vaatama

Kommentaar

Working...
                    X