Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viikmäe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Viikmäe\'

Algselt postitas mömm

Algselt postitas pillureinger

ei ole sitt.eestil paremat ründepaari praegu pole-opi,viikmäe.niiet ära sõima:P
    opi teever töötaks paremini :P
    teever mängib koondises paremini 7-et kui 9-sat.bosnia vastu võik oma viimase mängu teha zelinski oper - zelinski(vana hea ründepaar)igaljuhul viikmäe on praegalt natukene andetu aga eesti põhikooseisus.kindlasti
    Pilt kus trumm on?

Kommentaar

No Viky saab väravaid vaid siis enda nimele kui keegi palli vastu ta perset lööb või siis riivab.

Usun, et nooremad (Ingemar & herr Kink) teeksid tunduvalt tegusamalt oma tööd.

Tsiteerin järjekordselt herr Martinit, kelle arvamus on ka mulle meelejärele:

Minu jaoks tekitab Viikmäe segadust sellega, et ta pole nagu target striker. Kuid ta pole ka äär. Seetõttu tekitabki tema tegutsemine väljakul minu jaoks arusaamatust. Pidevalt oleks nagu oma positsioonilt väljas ja uitab kuskil äärel jne... Kuid ma ei tea kah, äkki treenerile meeldib.

Kommentaar

ega slava ka midagi head pole paras viikmäe paariline
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas ishmael

Tervist.

Olen küll amatöör siin postitajate seas, aga ma paluks selgitust küsimusele, miks eesti koondise eest ikka pääseb veel väljakule Viikmäe nimeline pallipoiss. Ma ei taha väga mürgine olla, aga kas tõesti on nii, et kui issil on unistus, et väiksest Kristenist peab saama jalgpallur, siis nii ka juhtub, veelgi enam - kas kuskil on olemas statistikat, sest minu tagasihoidlikku arvamust mööda peaks ta olema kõige kehvamea mängud/väravatega ründaja maailmas. Miks ei pääse väljakule mõni mees, kes oskab ja tahab???
          väga õige jutt. teever või kink peaxid seal ees olema. se 1 mäng kui kink koondist esindas, mängis ta paremini kui viikmäe. need on need hollandi treenerid. ei tea asjast midagi ja täitsa pimedad:S meie saame pähe mitte hollandi. reenerid on rahul

Kommentaar

Algselt postitas midasaajad

Algselt postitas ishmael

Tervist.

Olen küll amatöör siin postitajate seas, aga ma paluks selgitust küsimusele, miks eesti koondise eest ikka pääseb veel väljakule Viikmäe nimeline pallipoiss. Ma ei taha väga mürgine olla, aga kas tõesti on nii, et kui issil on unistus, et väiksest Kristenist peab saama jalgpallur, siis nii ka juhtub, veelgi enam - kas kuskil on olemas statistikat, sest minu tagasihoidlikku arvamust mööda peaks ta olema kõige kehvamea mängud/väravatega ründaja maailmas. Miks ei pääse väljakule mõni mees, kes oskab ja tahab???
            väga õige jutt. teever või kink peaxid seal ees olema. se 1 mäng kui kink koondist esindas, mängis ta paremini kui viikmäe. need on need hollandi treenerid. ei tea asjast midagi ja täitsa pimedad:S meie saame pähe mitte hollandi. reenerid on rahul
            mida sa ajad !!!!!

Kommentaar

kurat küll?!
              minig kuradima KINK ei ole Viikmäest parem!
              mõelge nüüd selge mõistusega.
              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

kül kink platsile saab, kui ta nii hea on...aga viimasel ajal pole tast ju midagi kuulda olnud...
                hetkel on viikmäe tast parem.....ja viikmäe hea ründaja saab vägahästi hakama...milles probleem ei saa ma aru...

Kommentaar

Algselt postitas mt013

kül kink platsile saab, kui ta nii hea on...aga viimasel ajal pole tast ju midagi kuulda olnud...
                  hetkel on viikmäe tast parem.....ja viikmäe hea ründaja saab vägahästi hakama...milles probleem ei saa ma aru...
                  jah! jumala õige!
                  Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas mömm

ei ole sitt.eestil paremat ründepaari praegu pole-opi,viikmäe.niiet ära sõima:P
                    opi teever töötaks paremini :P
                    teever mängib koondises paremini 7-et kui 9-sat.bosnia vastu võik oma viimase mängu teha zelinski oper - zelinski(vana hea ründepaar)igaljuhul viikmäe on praegalt natukene andetu aga eesti põhikooseisus.kindlasti
                    zelinski on sul unustatud mängija.... kui ta koondisse toppida ei saaks ta kiirete vastaste vastu hakkamigi....ta ei löö eriti väravaidki eesti liigas...mis siis maailmatasemel teha

Kommentaar

kurat, ega keegi ei mäleta, millal see koolivaheaeg ära lõppeb?
                      no ei jaksa...
                      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas mt013

zelinski on sul unustatud mängija.... kui ta koondisse toppida ei saaks ta kiirete vastaste vastu hakkamigi....ta ei löö eriti väravaidki eesti liigas...mis siis maailmatasemel teha
                        Kaks sõna - Aleksander ja Saharov.
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

see kes selle teema tegi on kõige lollim inimene keda tean sama hästi võiks öelda et Müürsepp on Eesti kõige sitem korvpallur

Kommentaar

viikmäe on norm mängija...ega Eestis paremaid mängijaid eriti ei jagu tema positsioonile...väravaid on ka tulnud

Kommentaar

Mõnus on hommikul lugeda asjatundlikke analüüse nii siin kui ka teistes teemades.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas /Romaldo/

viikmäe on norm mängija...ega Eestis paremaid mängijaid eriti ei jagu tema positsioonile...väravaid on ka tulnud
                                Aga mis on see tema positsioon? Peaga ta ei võida palle, ei lähe võitlusessegi. Värava all ehmatab palli nähes ja lööb metsa tavaliselt. Agressiivselt ees peale ka ei käi, vaid uitab kuskil olukorrast kaugel.

Kommentaar

Working...
                                X