Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viikmäe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Viikmäe\'

Algselt postitas gamer

Algselt postitas /Romaldo/

viikmäe on norm mängija...ega Eestis paremaid mängijaid eriti ei jagu tema positsioonile...väravaid on ka tulnud
    Aga mis on see tema positsioon? Peaga ta ei võida palle, ei lähe võitlusessegi. Värava all ehmatab palli nähes ja lööb metsa tavaliselt. Agressiivselt ees peale ka ei käi, vaid uitab kuskil olukorrast kaugel.
    oled sa mõnda tipuründajat näind kes käib kaitsjatele agressiivselt peale?
    kui nii ka ründaja tegutseks siis oleks antud mängija peale veerandtunnist mängu läbi kui läti raha.

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Algselt postitas gamer

Algselt postitas /Romaldo/

viikmäe on norm mängija...ega Eestis paremaid mängijaid eriti ei jagu tema positsioonile...väravaid on ka tulnud
      Aga mis on see tema positsioon? Peaga ta ei võida palle, ei lähe võitlusessegi. Värava all ehmatab palli nähes ja lööb metsa tavaliselt. Agressiivselt ees peale ka ei käi, vaid uitab kuskil olukorrast kaugel.
      kui nii ka ründaja tegutseks siis oleks antud mängija peale veerandtunnist mängu läbi kui läti raha.
      sir Rooney aga kahjuks selliseid tööloomasid on suht vähe

Kommentaar

ei tea kas viikmäe ja piiroja mängivad hetkel..?
        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

Kindlasti mängivad. Publiku seas telefoni võibolla, sest meeskonnas neid ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

Ei mängi.

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Algselt postitas PraS

sir Rooney aga kahjuks selliseid tööloomasid on suht vähe
              Rooney pakkumise osas lubage naerda. Kuid nüüd, kui ma olen endale meelde tuletanud mõnd möödunud hooaja mängu, siis julgeksin mainida, et selline \"target man\", kes käib kaitsjatele agressiivselt peale ja ei ole sugugi mitte veerand tunni pärast läbi, on täiesti olemas. Tema nimi on Adam Virgo.

Üks üldine mõte oleks aga ka: kas mitte see teema ei ole pisut ebavajalik? Eriti või vähemalt tema mängude üle arvestuse pidamise vms jaoks... minu arust on Kristenile pühendatud teemasid juba kolm vist, justkui paljuks läheks. Ja mis siis, kui mina tahaks teha näiteks teema \"Meet - andetuim Eesti jalgpallur\" ja Martini sümpaatia kuuluks teemale \"Neemelo - andetuim Eesti jalgpallur\"? Pakun, et teie vastus on, et palun, laske aga käia, kuid jah...

Kommentaar

Algselt postitas skint
                Rooney pakkumise osas lubage naerda. Kuid nüüd, kui ma olen endale meelde tuletanud mõnd möödunud hooaja mängu, siis julgeksin mainida, et selline \"target man\", kes käib kaitsjatele agressiivselt peale ja ei ole sugugi mitte veerand tunni pärast läbi, on täiesti olemas. Tema nimi on Adam Virgo.

Kommentaar

vähem vingumist, rohkem õlut ja koondise toetamist siis mängivad ka puujalgsed nagu peled või zidaned või maradonad jne.

Kommentaar

Viikmäe on kõige haledam mängija!!!

lüüa ei oska, laksib värava eest üle, joosta ei jõua,ei viitsi, teeb paar sammu ja siis loobub, peamäng on ümmargune 0. ainuke mida mees oskab on söötmine.

Teever on 100korda parem

Kommentaar

Eelmise kommijaga enam-vähem nõus. Vaistu võib tal ju mõnikord olla, aga töölooma tast pole- ootab, ootab, ootab... Ja oskaks siis vähemalt ära lüüa (räägin koondise mängudest)- Teever- Pole samuti eriline tööhobune, aga kui palli saab siis oskab sellega ka midagi teha. Loomulikult ei löö kõiki võimalusi ära, mis talle ette söödetakse aga siiski rohkem kui Viikmäe. Neemelo- hull tööhobune- käib ka kaitsjatele peale. Viimane mäng HyPa vastu oli mees omalt planeedilt- peamängus andis vist vaid paar palli ära. Samas tänu oma tööjõudlusele väsib ära- mis ka loogiline. Mehel võiks olla julgust rohkem ka ise surada väravale )räägin sellesama viimase mängu põhjal). niisiis, minu arvamus-

Kink tõestagu end kõigepealt, siis alles koondisse kutsuda. Praegusel hetkel jääb isegi pingi jaoks nõrgaks. Randa mängima mitte. Seal võiks eesti koondise eest mängida.

Operit ei hakanud pikaemalt lahkama. Tema meie ründajatest kui Matin Müürsepp kossus. Võrdlus Viikmäe-Müürsepp on kohatu ja mitte tõsiseltvõetav. Kindel mees koheselt väljakule.

Operi kõrvale Teever. Oper oma töövõimega, Teever löögiga-mõnus. Neemelo 65ndal minutil siis Operi asemele- ka Opi tänu töövüimele väsimas tihti. Või siis teeveri asemel.

Viikmäe jääks siis pingile...
                      Mõttetu mees...
                      keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas vibu
                        Viikmäe jääks siis pingile...
                        Mõttetu mees...
                        Konkreetse ütlemisega. Taaskord näha, kui põikpäine võib üks inimene olla. Juhtub..

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Konkreetse ütlemisega. Taaskord näha, kui põikpäine võib üks inimene olla. Juhtub..
                          Suhteliselt konkreetse ütlemisega jah. Eesti-Portugali mängul olin ma sunnitud veetma esimese poolaja vastastribüünil ja jälgima sealt mängu. Olen oma arust suht eelarvamuste vaba, aga see esimene poolaeg nägin ilusti lähedalt kuidas mees tegutses. ja tegutses mõttetult. Tegelikult peab ütlema, et ei tegutsenudki. Kui jalgpallur ei võitle oma meeskonna, fännide ja oma riigi eest, siis on sellest vähe kasu, kui sa platsil oled. Ennem istu pingil. Minu arvamus, mille juurde ma vähemalt esialgu kavatsen jääda...
                          keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Need kes toetavad Viikmäed,tahate öelda,et ta on siis ründaja kes võitleb kõik olukorrad lõpuni ja võitleb alati palli eest? shit ! , just see näitaja teebki temast mehe keda võiks vahest ainult vahetusest sisse tuua,et ehk sähvatab mingil hetkel..Parem olgu siis ees kasvõi Zaho,Oper või Teever,variant on muidugi ka Neemelo.Üks hea asi Zaho tegutsemise juures on see,et ta tuleb alati pallile vastu ja oskab seda ka hoida ja seejärel oma mehele tagasi mängida kui vaja on,seda asja kohtab aga Operi ja Viikmäe puhul haruharva

Kommentaar

Kui Viikmäe on sitt, miks ta siis on koguaeg Eesti koondises algkoosseisus ?

Kommentaar

Algselt postitas Karla

Kui Viikmäe on sitt, miks ta siis on koguaeg Eesti koondises algkoosseisus ?
                                Pigem siis vanade teenete eest,mõned väravad on ta ju minevikus nõrgemate vastu sisse kobistanud,nooremaid mehi aga hetkel ei usaldata (Kink,Teever,Neemelo-kuigi ta eriti noor enam pole,uus mees siiski)

Kommentaar

Working...
                                X