Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Võiks ju Kodakondsuse ära teha, või on ka suhtumisprobleemid?
ei kui ta noor oli siis peati teda küll eesti tuleviku lootuseks sest asi tegi ilma ju juba noorest peast...aga kas sa siis ei tea et 90ndate algul oli operatsioon eesti koondis venelastest puhtaks???? sama mis usas oli 60ndatel ja 70ndatel neegrite vastu....kindlasti oleks saand ta kodakondsuse kui herr pohlak oleks end liigutanud. aga muidu on vennal olnud päris palju distsiplinaar probleeme, suhtumis probleeme tal pold vastupidi oli ejl juhtidel oli probleem tasse..ta oli ju eesti liiga parim väravakütt juba ennem noorest east mingi 19-20 oli ju alles
Algselt postitas budulojus
ja gruznovil on hall pass
Minu eriliseks eeskujuks on ikka Eesti Poksiliit: SL Õhtuleht: Eesti poksikoondisse toodi EMiks Venemaalt värsket verd .
Mida see Pohlak ja Co jalgpallis ikka kodakondsusega jändavad. On ju selge, et eestlased pole jalgpalli jaoks loodud, kuid võite on vaja. Poksiliidul on aga lahendused varnast võtta.
Viikmäe. Mees ei suuda kuidagi oma positsiooni välja mängida. Tavaliselt ei suuda ta palli omaks võtta, kui see mingil ime kombel õnnestub, meenutab kõik edasine seosetut rapsimist. Kahju, et mingil põhjusel mees kogu aeg põhis on. Neemelol oleks aeg tema koht üle võtta. Tema trumbiks on palli omaks võtmine ja positsiooni valik, kuid viimistlus jätab veel koondise tasemel soovida.
Algselt postitas budulojus
ja gruznovil on hall pass
Minu eriliseks eeskujuks on ikka Eesti Poksiliit: SL Õhtuleht: Eesti poksikoondisse toodi EMiks Venemaalt värsket verd .
Mida see Pohlak ja Co jalgpallis ikka kodakondsusega jändavad. On ju selge, et eestlased pole jalgpalli jaoks loodud, kuid võite on vaja. Poksiliidul on aga lahendused varnast võtta.
Algselt postitas Raimo
See www võiks keeleeksami teha ja samas Eesti koondise mänge ärgu ka vaadaku. Mõjub südamele. Infarkt võib rünnata ka lapsi
P.S. Kas varsti teeb mõni jobu teema, et Goes on mõttetu, et toob koondissesse mõttetuid mängijaid.
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Algselt postitas Raimo
No sa oled ikka täitsa loll.
ehk täpsustad.
Mis mõtte mida nad kodakondsusega jändavad? Riigi koondises peavad ju mängima kodakondsed, mitte nagu klubides kus kodakondsus ei ole oluline. Kui poksikoondisesse toodi Venemaalt värsket verd, siis see on küll täitsa aju vaba. Eestlased pole jalgpalli jaoks loodud??? Eestlasi on Eesti jalgpallis vähe selle pärast, et nõukogude ajal viidi läbi teadlik ja järjekindel venestamine, mis tõrjus välja eestlastest mängijad ja kahandas ala populaarsuse Eestis olematuks. Kõik tuli otsast peale teha, aga kuna venelaste seas oli ala mingil määral oma populaarsuse säilitanud, siis on nende seas häid mängijaid palju. Kui 91. ja 93. sündinud poisid jõuavad mehe ikka, on jalgpalli jaoks sündinud eestlaste osakaal üsna suur. Kas täpsustus oli piisav?
See www võiks keeleeksami teha ja samas Eesti koondise mänge ärgu ka vaadaku. Mõjub südamele. Infarkt võib rünnata ka lapsi
P.S. Kas varsti teeb mõni jobu teema, et Goes on mõttetu, et toob koondissesse mõttetuid mängijaid.
Kiiruga kirjutasin, nii et anna andeks, aga kas ma ütlesin midagi valesti?
www ei saa vist irooniast hästi aru. Lause \"on ju selge, et eestlased pole jalgpalli jaoks loodud, kuid võite on vaja\" tuleneb sellest, kuidas mitmed fännid nimetavad eestlastest mängumehi mõttetuteks ja ihkavad Nahka, Gruznovi ja teisi okupantide (ehk nende, kes hävitasid eestikeelse jalgpalli) järeltulijaid rahvuskoondisesse.
www ei saa vist irooniast hästi aru. Lause \"on ju selge, et eestlased pole jalgpalli jaoks loodud, kuid võite on vaja\" tuleneb sellest, kuidas mitmed fännid nimetavad eestlastest mängumehi mõttetuteks ja ihkavad Nahka, Gruznovi ja teisi okupantide (ehk nende, kes hävitasid eestikeelse jalgpalli) järeltulijaid rahvuskoondisesse.
Ei saanud aru jah, aga ilmselt oli see minu viga. Siiski ei peaks ma kõiki siin elavaid venelasi kohe okupantideks. Nahki kohta nii palju, et tema sellisest suhtumisest polnud mul kahjuks aimu. Gruznovi kohta ei tea ma ka muud midagi, kui ainult seda mida ta väljakul teeb ja see on minu meelest hea.
Kui sul Naha jamast aimu ei olnud siis oled küll õige vend teda koondisse tahtma.Ja Gruznov?
hahaha,kelle asemel ta siis olema peaks?kelle ta üldse sinu arvates üle mängiks?Mõned aastad tagasi võib olla jah aga praegu.
Sa oleks nagu mõned aastad koomas olnud
Kui sul Naha jamast aimu ei olnud siis oled küll õige vend teda koondisse tahtma.Ja Gruznov?
hahaha,kelle asemel ta siis olema peaks?kelle ta üldse sinu arvates üle mängiks?Mõned aastad tagasi võib olla jah aga praegu.
Sa oleks nagu mõned aastad koomas olnud
Mitte Nahast vaid Nahkist, nii on eesti keeles õige. Temast kui mängijast on mul aimu küll, aga tema koondise kohast loobumisest mitte. Nii et ära pauguta seal. Gruznov võiks olla näiteks Saho asemel. Kas on veel mingeid arusaamatusi?
Kommentaar