Zahho polnud pendla ajal platsilgi, vist. Piiroja tõmmati maha.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
koondise pidurid
Collapse
X
-
Noojah. Materdame aga. Slaval ja Viikmäel tekkisid vähemalt võimalused, mida nad said ära raisata, kuid teistel katsetatud Voskodel, Neemelodel etc. ei õnnestu isegi võimalusi raisata, vaid "suruvad niisama" vastaseid.
Ühesõnaga meil lihtsalt POLE sellist mängijat, kes suudaks tipuründajana mängida, sest ka suurklubidel pole alati mehi, kes mängus ühe võimaluse saaksid ja selle kasvõi 80% ära kasutaksid. Kui meie lattidele suudetaks näiteks viis palli mängu jooksul viia, sis nad lööksid ära ka. aga nii head nad lihtsalt pole, et kõik võimalused ära realiseerida.
Võime seejuures sõimata neid ududeks ja värdjateks, aga see ei muuda neid paremaks ega pane ka järgmisi mehi sisse lööma.
Pideva materdamise kaasmõjuks võib olla ka see, et mängijad hakkavad vahetult enne lööki mõtlema, et ma nüüd sisse lööksin, muidu hakkavad härrad jalgpallieksperdid-tugitoolifoorumlased jälle mõnitama ja nii nad läbi põlevadki.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroU21 Koogas ja U19 Veis.
Koogase kohta niipalju, et ma ei usu, et ta Šišovist parem on (Seda ma tahaks öelda sellele, kes tahtis U-21 venda koondisesse.)
Aga niikaua, kui meil on Jääger pole kellelgi sinna paremkaitsesse kohta
Sellised mängud Gruusiaga on head, saab mehi testida ja siis näha, kas ja kes sobivad ja kes mitte, loodetavasti teeb mõni seal koondise eesotsas omad järeldused kas ja kes sobivad...
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustAga kas sa pead positsioonivalikut eimillekski?>>
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustarvestades fakti, et Gruusia eest lõi meile mingi 17 aastane(vist) tont värava ja näiteks ka 18aastane Ben Sahar( juutide koonduses) peksab väravaid...siis jutt, et Ojamaa on liiga noor, ikka ülim pask! Olen üsna kindel, et puujalg Viikmäele ja zahhole teeb ta pika puuga juba praegu!
Kuid ta juba täna oma oskusi näitamas balti turniiril (U21). Eesti vs Läti
Henrik Ojamaa (20.05.1991) – Derby County (ENG)>>
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustarvestades fakti, et Gruusia eest lõi meile mingi 17 aastane(vist) tont värava ja näiteks ka 18aastane Ben Sahar( juutide koonduses) peksab väravaid...siis jutt, et Ojamaa on liiga noor, ikka ülim pask! Olen üsna kindel, et puujalg Viikmäele ja zahhole teeb ta pika puuga juba praegu!
Kui anda Ojamaale hetkel selliseid võimalusi, nähakse seda klubis, et tüüp saab kogemusi - saab klubis mängu. Koondises nähakse, et Ojamaa saab pidevat mängu klubis ja saab mängu koondises. Ärge jätke nn. "tulevikuplaaniks", vaid temaga peaks juba praegu arvestama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustSissov - palun tooge paremasse kaitsesse keegi teine. Andke võimalus mõnele U21 või U19 vennale, kellest oleks pikemas perspektiivis suurem kasu, kui seda on Sissovist.
Sissov on enda koha koondises kuidagi välja teeninud. Kuid jalg tudiseb tal hirmsasti. Ei tea, kas asi on kinni peas, taseme vahes või milleski muus. Aeg näitab mis temast saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustOlgu selle viimase koondisemänguga nagu on, aga Meistriliigas on Šišov väga kindlalt mänginud, mistõttu oli koondisekutse igati õigustatud.
Kes on tegija, näitab tavaliselt juba tema esimene suur mäng. Mäletan kuidas Salumets nooruki Kuusmaa tugeva vastase vastu, vist oli Leningradi ASK, mängu pani ja Kuusmaa uhas 3 kolmest järjest sisse, mille peale ka Salumets ära ehmatas ja Kuusmaa uuesti pingile kutsus. Millega kõik Kuusmaa pärast hakkama sai on kõigile teada. Vabandust paadunud jalkafännide ees, et siin korvpallist näite tõin
Olen seda kogemuste andmise juttu lihtsalt liiga palju kuulnud, juba 1992a saadik. Kahjuks erilist kasu pole olnud, kogu see kogemuste omandajate plejaad on juba karjääri lõpetanud. Asja sai ainult Poomist ja Operist. Ja nemad olid kohe alguses, esimesest mängust alates tegijad.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar