Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 EM Talinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'U-19 EM Talinnas\'

Algselt postitas kk17

mnjaaaa, nii palju kui mina tean siis nii neid väravaid nüüd ka ei löödud aga noh las ta siis olla. Arvake mida tahate!
    Mingi eriline asjapulk
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Olenemata suurest kaotusest tegid tüdrukud eila tunduvalt parema ja eelkõige kindlama esituse võrreldes Iiri mänguga. Puudus kaos ja paanika. Kuigi jah, rünnakutest suurt midagi ei saa rääkida, sest norrakad hoidsid liiga hästi palli ja surusid suurem osa ajast, nii et võtmesõna oli meil ikka kaitse.
      Vahepeal tegid mõned tüdrukud platsil päris häid liigutusi. Siinkohal mõtlen eelkõige Aljona Sasovat. Maarit Sarjas oli ka igati ok. Ja meie kapten Kethy Õunpuu tegi ka korralikult tööd.
      Puurilukk Pille tegi seegi kord hiilgava partii. Vahukooreks maasika peal oli penalti tõrjumine. Hüpped, särgid-värgid, tõrjed - igati bueno esitus.
      Lätiga peaks üsna võrdne mäng tulema. Aga eks see võit jääb ikka koju, kuidas muidu.
      The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Raix

Puudus kaos ja paanika.
        Maarit Sarjas oli ka igati ok.
        Lätiga peaks üsna võrdne mäng tulema. Aga eks see võit jääb ikka koju, kuidas muidu.
        Kaos ja paanika puudus, lõpus lihtsalt hakkasime 8-1-1 skeemi mängima
        Maarit Sarjas vahetati esimesena välja.... sry, maariti fännid
        Läti kaotas Iirimaale 0:4, meie 0:7... norraga tulemused siis vastavalt 0:10 ja 0:9... ilmselt mängis ka läti teise voorus mängu kindlamalt (nagu eestigi) , seega tuleb põnev lahing laupäeval
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Eesti v6itis L2tit 3:1
          v2ga ilus m2ng

eesti domineeris selgelt
          vastaste v2ravavaht puterdas palju

igati teenitud v6it !!!!:P
          jalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!

Kommentaar

Ma olen praegu katki, aga võit oli ilus

(ärge oange täehele, ma kirjutasin seda lauset 4 minutit oma purjus peaga)
            308

Kommentaar

Working...
            X