Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Mina isiklikult loodan, et jääb alles. Palju vähem olen järjekordades seisma pidanud.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    See teine pileti kontroll ei kuluta kellegi aega, sest kompimine kestab kauem. Milles probleem ma ei jaga vælja.
    Aga miks mitte viis kontrolli, kümme kontrolli...mis see sekund sinna-tänna siis näidata on
    Ja, et ikka läbiotsimine, et turva oleks ülikõva...haigelt masohhistlik unistus vutifännilt....

Igatahes loodan, et peale seda va UEFA superkuppi kaob nn. festarialasse pääsuks pileti ja igasugune kontroll üldse ära, ressurss tuuakse treppide mademetele, üks kontroll per kärss ja asi vask.

Mõtelgu parem, kuidas nn. festarialasse järgmiste aastate ossinovskiliku kiiksuga UEFA mängudel õige õlu ja toitlustus lubada, halva ilmaga suured telgid orgunnida ja piisavalt müügipunkte luua, mitte nagu Belgia mängul, kus janused sinisärgid ning punased kuradid seisid päid nördimusest võidu vangutades tund aega märjukese järtsis.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Midagi pole imestada, et Bosnia fännid püroga sisse said, kui sääri ei katsutud.

Kristiine värav oli kõige rohkem umbes, Marta ja Pärnu mnt poolt ei tulnud peaaegu üldse rahvast.

Ideaalis võiks piirduda ühe piletikontrolliga enne festivaliala, kuid enne trepist üles minekut tuleks kindlasti inimesed uuesti läbi kompida, sest üle aia annab igasugu asju visata. Teine piletikontroll enne treppidest üleminekut tundub ebamõistlik. Kui on hirm, et inimesed ronivad üle aedade, siis võiks tõhustadada aedade jälgimist ning kontrolli nende ääres.
    See teine pileti kontroll ei kuluta kellegi aega, sest kompimine kestab kauem. Milles probleem ma ei jaga vælja.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Midagi pole imestada, et Bosnia fännid püroga sisse said, kui sääri ei katsutud.

Kristiine värav oli kõige rohkem umbes, Marta ja Pärnu mnt poolt ei tulnud peaaegu üldse rahvast.

Ideaalis võiks piirduda ühe piletikontrolliga enne festivaliala, kuid enne trepist üles minekut tuleks kindlasti inimesed uuesti läbi kompida, sest üle aia annab igasugu asju visata. Teine piletikontroll enne treppidest üleminekut tundub ebamõistlik. Kui on hirm, et inimesed ronivad üle aedade, siis võiks tõhustadada aedade jälgimist ning kontrolli nende ääres.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ma tulin kusjuures Kristiine poolt, ei saa väga pika järjekorra üle nuriseda aga veidi seda oli. Kui aga oma teise trepi juurde liikusin, siis nägin, et Pärnu mnt värav oli täiesti tühi. Ilmselgelt tuleks tulevikus seda poolt eelistama hakata. aga asi võis ka ajastuses olla.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ise jäin vähe hiljapeale, kartsin pikkasid jarjekordasid. Jõudsin umb 21.20 festari värava juurde Pärnu mnt poolt. Tribkal olin 35 ja joudsin kerge piraka ja joogi ka osta. Ehk siis oli vagagi sujuv, ulepika aja sain niikiirelt sisse. Ma ei tea mis ma valesti tegin aga mind otsiti upris pohjalikult labi, kapuuts, jalad, jope ja mitte patsutades vaid korralikult kompas ikka labi. Kuigi panin ka sellist asja tahele, et inimesed kes olid ilmaerilise fanni atribuutikata, said kergema katsumise osaliseks. Vähemalt 3. varavas oli nii, tol hetkel kui mina sisenesin.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Eks see nii kippus olema jah. Ilmselt kui on ette teada BosniaH fänne, siis oleks kohe kindlasti pidanud see natukene parem ehk olema.

BosniaH fännid jäid spetsiaalselt alguses külje poole, et sealt siis enda jobuasjad alla visata ja siis roniti ilusti värava taha. Targemad oleks vist läbiotsimise korraldanud kui oleks seda tähele pannud.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Jah, otsiti küll kaks korda läbi ning piletit kontrolliti kolm korda aga nii kehva läbiotsimist pole enam pikka aega olnud. Toimus pigem selline kerge jope patsutamine külgede pealt.
    Sekundeerin (3. värav). Mulle tehti paar patsu külje peale, taskud pudi-padi täis ja varasemalt olen ikka pidanud näitama, mis kaasa olen toonud. Küsisin veel üle, kas ta tõesti ei taha põhjalikumalt uurida. Ei tahtnud.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Jah, otsiti küll kaks korda läbi ning piletit kontrolliti kolm korda aga nii kehva läbiotsimist pole enam pikka aega olnud. Toimus pigem selline kerge jope patsutamine külgede pealt.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kus ta siis sujuvamaks teeb kui kaks korda pikas järjekorras seisad.
    Piisaks kui trepi mademel 4-5 töömurdjat mehi kabistaks, üks naisi ja asi tehtud.
    Ligi tund aega varem olin Kristiine poolse festivali ala sissepääsu järjekorras, pool tundi enne avavilet sain Arenale sisse.
    Sisuliselt 20-25 min. järjekordades.
    Sest kui kuskil teed pausi ja lased inimesi tükk haaval sisse, siis muutub teine järjekord väga sujuvaks - lihtsalt seletades. Eks kontrollida on ka parem ikka kaks korda.

Ise jõudsin kuskil 45minti või isegi vähem enne mängu algust "festivali ala" järjekorda. Seal seisin kuskil max 5minti ja staadioni järjekorras üks 10 sekundit vist.

Ainukene asi millega vist võivad kõik nõustuda on see, et mehi peaks rohkem olema kes teisi mehi katsuvad. See on tõesti täielik rumalus, et seal 1 daam ja 1 härra kui tegelikult on pealtvaatajate suhe pigem kümme ühele.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Enne festivaliala pileti kontroll teeb kogu kupatuse lihtsalt sujuvamaks. Ise ei näe küll kunagi probleemi piletit üheks sekundiks kuhugi ulatada. Tuleksid 15 minutit varem kohale ja saaksid ilma järjekordadeta.
    Kus ta siis sujuvamaks teeb kui kaks korda pikas järjekorras seisad.
    Piisaks kui trepi mademel 4-5 töömurdjat mehi kabistaks, üks naisi ja asi tehtud.
    Ligi tund aega varem olin Kristiine poolse festivali ala sissepääsu järjekorras, pool tundi enne avavilet sain Arenale sisse.
    Sisuliselt 20-25 min. järjekordades.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Piletit kontrolliti tõesti 3 korda. Miks.

See, et tüütu läbikobamine ja piletikontroll on toodud treppidest alla, on õige aga miks oli meeste läbikobajaid trepist all 1, samas kui trepist üleval seisid veel kaks tüüpi, kelle ainuke ülesanne oli veelkord piletit kontrollida.
    Publik sai aga mõnuga üha pikenevas järjekorras vihma nautida.

Meestele ja naistele mõlemale võrdselt 1 läbikobaja on ajuvaba kui publiku hulgas on 10 mehe kohta 1 naine

Festivalialasse sisenemisel piletikontrolli mõttest ei saa ma jätkuvalt üldse aru, samuti miks peab Kotka tn. poolt siseneja tegema suure ringi ümber staadioni, et jõuda nt. 4-dasse treppi.....
    Äkki kutsuks veel festivalialasse rahvamalevlased lisaks, et alas töllerdavatele potentsiaalsetele "jänestele" pistelisi piletikontrolle teha....
    Enne festivaliala pileti kontroll teeb kogu kupatuse lihtsalt sujuvamaks. Ise ei näe küll kunagi probleemi piletit üheks sekundiks kuhugi ulatada. Tuleksid 15 minutit varem kohale ja saaksid ilma järjekordadeta.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Piletit kontrolliti tõesti 3 korda. Miks.

See, et tüütu läbikobamine ja piletikontroll on toodud treppidest alla, on õige aga miks oli meeste läbikobajaid trepist all 1, samas kui trepist üleval seisid veel kaks tüüpi, kelle ainuke ülesanne oli veelkord piletit kontrollida.
    Publik sai aga mõnuga üha pikenevas järjekorras vihma nautida.

Meestele ja naistele mõlemale võrdselt 1 läbikobaja on ajuvaba kui publiku hulgas on 10 mehe kohta 1 naine

Festivalialasse sisenemisel piletikontrolli mõttest ei saa ma jätkuvalt üldse aru, samuti miks peab Kotka tn. poolt siseneja tegema suure ringi ümber staadioni, et jõuda nt. 4-dasse treppi.....
    Äkki kutsuks veel festivalialasse rahvamalevlased lisaks, et alas töllerdavatele potentsiaalsetele "jänestele" pistelisi piletikontrolle teha....

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Üle aia ronida festivalialale ei ole kõige keerulisem ülesanne ilmselt. Trepil uuesti pileti kontrollimine hoiab sellise staadionilt väljas. Lihtsalt üks suvaline näide.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kas oli ka kolmekordne läbiotsimine? Sel juhul uskumatu, et Bosnia ultrad oma tõrvikutega läbi pääsesid.
    Jah oli, millest viimane küll kõige tühisem, aga jah, krt arusaamatu miks.

Leave a comment:

Working...
X