Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zaz
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Eriti välja ei taheta jagada seda infot, aga keegi inside mees äkki raatsib saladuseloori natuke kergitada.
    Aga võibolla on asi ainult minus, et ma ei ole harjunud e-kirjadele vastust nii kaua ootama.
    Kuu aega oodata on veel OK?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    Mis ajaks 2016. aasta kohtunike koolitused on planeeritud? Eriti välja ei taheta jagada seda infot, aga keegi inside mees äkki raatsib saladuseloori natuke kergitada.

Kirjuta- hannes@jalgpall.ee

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Mis ajaks 2016. aasta kohtunike koolitused on planeeritud? Eriti välja ei taheta jagada seda infot, aga keegi inside mees äkki raatsib saladuseloori natuke kergitada.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Miks EJL kodulehel on kaks nimekirja koondislastest-internatsionaalidest? Üks on operatiivne, teine pooleaastase nihkega? Milleks?

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Algselt postitas willane Vaata postitust
    mul on EJL 2014.a majandusaruanne ostetud. kel huvi, võin ka teistega jagada. üles laadimine siia ei õnnetunud, liiga suur maht
    Proovi näiteks https://www.docdroid.net/ üles laadida.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    mul on piinlik.
    kas lõpuks suudad anda lingi kus see kõik kirjas, liigade suurused, relegatsioon-promotsioon, st mitu klubi iga aasta alla-üles läheb jne jne,.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Minul oleks piinlik!
    mul on piinlik.
    kas lõpuks suudad anda lingi kus see kõik kirjas, liigade suurused, relegatsioon-promotsioon, st mitu klubi iga aasta alla-üles läheb jne jne,.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    oo allah, sa oled suur ja lõputu on su tarkus.
    oo allah, lase oma päikesepaistel heita valgust ka minusugusele vääritule tolmukübemele kes ma pimeduses koban ja seda piskutki ei suutnud leida, näiteks kuidas toimub relegeerumine liigade vahel jne, jne...
    Minul oleks piinlik!

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    '

Kui võrrelda taasiseseisvumisajaga erinevaid pallimänge, siis koss on kõige enam langenud. Ka võrdluses lähiriikidega.
    pmst oli neil ka ainsana kuskilt langeda. nüüd ollakse lihtsalt teistega sama pulga peal suht.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Jalgpall on kus ta on ühe ainuma juhtimisel aga korvpall on ju täitsa perses.Kui K Klandorf jätab eelmisel hooajal mingid lõpumängud mängimata ja juba mõne kuupärast ajab punu ette ja nõuab mingit suvalist eurosarjas osalemist oma kambale siis see on ju jama!

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Ära aja paska või tegele vähem asjadega millest sa midagi ei tea! Lehel kohe leitav nii esiliiga kui ka teise liiga tabel ja ajakava.
    oo allah, sa oled suur ja lõputu on su tarkus.
    oo allah, lase oma päikesepaistel heita valgust ka minusugusele vääritule tolmukübemele kes ma pimeduses koban ja seda piskutki ei suutnud leida, näiteks kuidas toimub relegeerumine liigade vahel jne, jne...

Leave a comment:

• marcello
    replied
    http://www.basket.ee/et/meistriliiga/1/tutvustus/
    meistriliigas 9 meeskonda.
    kas mingi püramiid, a la esiliiga(d), 2. liigad jne ka eksisteerivad, krt seda teab, lehelt nagu esimese 5 min ei leidnud.
    Ära aja paska või tegele vähem asjadega millest sa midagi ei tea! Lehel kohe leitav nii esiliiga kui ka teise liiga tabel ja ajakava.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas gd77 Vaata postitust
    Mulle tundub küll, et Eesti korvpallis on natuke rohkem elu ja melu kui jalgpallis.

meistriliigas 9 meeskonda.
    kas mingi püramiid, a la esiliiga(d), 2. liigad jne ka eksisteerivad, krt seda teab, lehelt nagu esimese 5 min ei leidnud.

Leave a comment:

• willane
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Antud uuring vaatas ainult seda, milline info on alaliidu kodulehel - vastati ka uuringu tegijatele, et Eestis on vastavalt seadusele majandusaasta aruanne ja aasta tegevusaruanne kõigile kodanikele vabalt kättesaadav äriregistri vahendusel. Selle võib duubeldada ka jalgpalliliidu kodulehel, aga see aruanne on avalik niikuinii.
    mul on EJL 2014.a majandusaruanne ostetud. kel huvi, võin ka teistega jagada. üles laadimine siia ei õnnetunud, liiga suur maht

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    See on jabur väide ja oleks mõeldav ainult siis, kui jalgpallis oleks sama raha mis hokis.
    Mitte ei saa selle mõttekäigu süüdistusest jaburuse osas aru. Ehk mõne lausega põhjendaks?
    Mulle tundub küll, et Eesti korvpallis on natuke rohkem elu ja melu kui jalgpallis.
    Kui võrrelda taasiseseisvumisajaga erinevaid pallimänge, siis koss on kõige enam langenud. Ka võrdluses lähiriikidega.

Leave a comment:

Working...
X