Algselt postitas asdf
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Cläp-cläp-cläp, härra Part. Pingutame edasi. Oleme Euroopas esikohal, alistades isegi San Marino.
Currently there are 53 countries affiliated to UEFA. These are countries who are allowed to play in tournaments such as the FIFA World Cup and of course
Ja hea uus turunduslik slogan: officially the crappiest league in Europe!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Pildi pealkiri on ka muidugi maksimaalselt ironiseeritud - fc-floras-loyal-fans-all-8-of-them.jpg
edit: FC Flora play in the national stadium, the Le Coq Arena and have an average crowd of 161. Two years ago entry was 30EEK or the equivalant of £1.75 which means gate receipts would be a total of £280 assuming everyone paid, which I doubt. So where exactly does the money come from to pay the rent, the players, the staff? And how much motivation to the players get running out in a stadium that holds 9,000 when there is a single section with a few fans in?
See lõik peaks ütlema nii mõndagi Fc Flora majandusliku seisu ja Eesti jalgpalli taseme kohta üldse.
Kommentaar
-
Kui veebruaris tuli uudis Brasiilia mängust ning Pohlak rääkis, kui head lood vutiliidul rahadega on, siis ma tõesti eeldasin, et suudetakse täita oma kohustused ja sukasäärde on kogutud raha suureks juubeliks. Tuleb aga välja, et juubeliaastaks ei saadud raha kokku ja seda hakati võtma kohtunike ja Flora mängijate palgarahast...
Kommentaar
-
samas ka ma ei saa aru milles probleem on? niikuinii enamus kohtunikke ei ole nendel mängudes põhitööl? või eksin? mina isiklikult oleks nõus palgarahasid ka kuu aega hiljem maksta lasta kui seda 10miljonit on vaja kokku hoida (brasiilia mäng - vb ei mäleta ka summat) ainnukese vahega, et oleks töölistele mitte ametlikult öelnud ka, et näe ei tule välja lähi tulevkus ja palun püüdke arvestada sellega! Või mida arvate?
Kindlasti on eel soendus tehtud selle aastasele hooaja pinnale. ja ehk makstakse ka rnn intressid palgaga ära. kas miite ei olnud nii, et u21 mängud ei andnud sellele aimu? kiitke heaks või lükake ümber?pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas jkddp Vaata postitustsamas ka ma ei saa aru milles probleem on? niikuinii enamus kohtunikke ei ole nendel mängudes põhitööl? või eksin? mina isiklikult oleks nõus palgarahasid ka kuu aega hiljem maksta lasta kui seda 10miljonit on vaja kokku hoida (brasiilia mäng - vb ei mäleta ka summat) ainnukese vahega, et oleks töölistele mitte ametlikult öelnud ka, et näe ei tule välja lähi tulevkus ja palun püüdke arvestada sellega! Või mida arvate?
Kindlasti on eel soendus tehtud selle aastasele hooaja pinnale. ja ehk makstakse ka rnn intressid palgaga ära. kas miite ei olnud nii, et u21 mängud ei andnud sellele aimu? kiitke heaks või lükake ümber?
1) see võib tähendada, et sa ei suuda veel aru saada mida võib ka väike rahaviibine tähendada - vabatahtliku tööd kõik endale lubada ei saa;
2) ehk jõuad siis veel õppida ennast väljandama, sinu jutust on äärmiselt keeruline aru saada.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustEM 2009-11 03.03.2010 15:00 Gruusia - Eesti
Sõprusmängud 2010 03.03.2010 19:00 Gruusia - Eesti
Võiks ära parandada.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustseal on kirjas mängupaiga kohalik algusaeg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar