Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dnb Vaata postitust
    Ükskõik millise uue juhiga (v.a. Pelle Pohlak) saab praegune huvide konflikt ainult väheneda.
    seda ütled praegu, aga aasta pärast on koondises Ats Purje ja Hugo Pelutaja.

Kommentaar

Algselt postitas cabron

Huvitav, et siin alati Pohlakut mustatakse. Tegelt tahaks kuulda, mõnda pro-Pohlak kommentaari ka ja et miks hr Pohlak JÄTKUVALT parim juht on
      Pikaaegne jalgpallijälgija on vaevalt saanud vähe lugeda sellest, kui parimad on meie protsessid või kui loomulikud on meie loogikad (okei, raha ja kultuuri ning rahvaarvu puhul tuleb ka termin 'kunstlik' mängu, aga seda vaid positiivses tähenduses ja paratamatusena).

Algselt postitas grafix
      Klavani pressika vastusest jäi mulje, et Aivar väga õnnelik polnud seda kuuldes
      Milline on sinu reaktsioon Klavani teadaandele? Milliseid mõtteid see tekitas?
      Mul on kindel arusaam, et igaühel on õigus kandideerida ning et see on normaalne nähtus. Ütlesin seda ka Ragnarile.

​​

Kommentaar

Algselt postitas Calma7
        Muidugi tore, et Pohlakule lõpuks tõsiseltvõetav vastane on, aga see ei istu mulle kuidagi, et jälle ühest Premium Liiga klubi omanikust võib saada jalkaliidu president.
        Mitte, et ma arvaks, et Klavan seda kuritarvitama hakkab, aga huvide konflikt on igatahes olemas täpselt samamoodi nagu ka Pohlaku puhul.
        Tõsi, vähemalt teoorias säiliks huvide konflikti oht jätkuvalt, ent mulle tunduvad erinevad kaalukategooriad.

Kohatu võrdlus näitlikustamiseks ehk, aga see tunduks hetkel nagu võrdsustada kommivargus pangarööviga. Flora, meeldib või mitte, on pikalt olnud meie jalgpalli üks esiklubidest, Kalevil on sarnase staatuseni jõudmiseni veel väga pikk tee minna, kui seal üldse on sellist ambitsiooni. Pohlakul on ka jalgpalliagentuur, mille jalajälg on meie jalgpallis olnud ilmselt kõike muud kui väike.

Lisaks, oluline aspekt, mis küll hetkel küsimärk, et kas Klavan oleks selline juht nagu Pohlak, kus üks mees on kogu toimuva A & O või oleks usaldus/vastutus rohkem jagatud. Ma ei ole küll soomlaste tegemistega piisavalt kursis, aga tahaks arvata, et seal pole liidu presidendi roll nii tugev kui siin, ja seetõttu huvide konflikti juttu kostub ka vähem (kui üldse?).

Mu isiklik eelistus küll oleks, et kuniks meil on alaliidu juht nii kaaluka tähendusega, siis oleks hea kui liidu juht ei oleks klubijuht. Eriti kui meil Flora/Pohlaku näide nii teravalt ees, aga ma usun, et jalgpalliüldsuse tundlad on täna palju tundlikumad ja kõik n-ö juhtimispraktikad, mis ehk kunagi tundusid aktsepteeritavad, ei pruugiks täna enam läbi minna. Ehk siis ma vaid selle pealt Klavanile vett peale ei tõmbaks.

Ma pole küll kindel, et oli mõistlik seda kohe esimesel pressikal öelda, et kavas jätkata ka klubiga, ent respekt avameelsuse eest. Vähemalt ei loorita seda kuidagi. Aga ma usun, et Pohlak kasutab selle nurga enda kasuks ära.

Kommentaar

Kas kuskil on olemas ka nimekiri nendest EJL liikmetest, kel õigus presidenti valida?
          Kodulehelt ma küll ei leidnud......

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
            Aga ma usun, et Pohlak kasutab selle nurga enda kasuks ära.
            Arvad et läheb nugade peale? Kui mingit sopa loopimist tuleb, siis kolmandate osapoolete / ajkirjanike poolt. Ma muidugi pole kursis kui selgrootu limukas on Pohlak. Sest noh tema on viimane inimene, kes midagi huvide konfliktist rääkima peaks

Kommentaar

Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitust
              Kas kuskil on olemas ka nimekiri nendest EJL liikmetest, kel õigus presidenti valida?
              Kodulehelt ma küll ei leidnud......
              Spordiregistris.

Kommentaar

Arvad et läheb nugade peale? Kui mingit sopa loopimist tuleb, siis kolmandate osapoolete / ajkirjanike poolt. Ma muidugi pole kursis kui selgrootu limukas on Pohlak. Sest noh tema on viimane inimene, kes midagi huvide konfliktist rääkima peaks
                Kas just seda, aga ma arvan, et see oleks võinud olla üks Klavani eelistest Pohlaku ees. Ent nüüd on Pohlakul võimalus teadmist, et Klavan jääb Kalevi etteotsa enda kasuks ära kasutada. Sellega saab huvide konflikti teemat pisendada ja rääkida, et Eesti on nii väike ja see on paratamatus ning kõik toimub nagunii alati vaid parimas usus. Ainult küünikud on skeptilised jms.

Ja ma usun, et on klubijuhte, kellel võib olla selle pinnalt lihtsam otsustada, et ah lähme ikkagi Pohlakuga, mis nad nüüd erinevad ikka ole. Kuigi möönan, et ilmselt huvide konflikti teema pole midagi sellist, mis enamus klubide jaoks kõige otsustavam teema oleks, aga küllap kuskil kuklas ta ikka istub.

Kommentaar

...siis oleks hea kui liidu juht ei oleks klubijuht.
                  Need administratiivsed pisiasjad ei mõjuta vähimalgi määral seda, millisel kohal on ja jääb meie koondis ja klubid maailma edetabelites.

Ootan põnevusega, millal keegi avalikult massimeedias küsib: "Aga miks ei võiks EJL juhiks saada naine või korrektne Lääne-Euroopa päritolu inimene?" Justkui suudaksid Klavani, Pohlaku, naise või sidemetega välismaalase kandidatuurid mõjutada klubide sisemist tööd ja mängijate ambitsioonikust.

Poomi, Litmaneni, Ibrahimovici jne. memuaarides on selgelt kirjeldatud, miks nad said tähtedeks. Ja mitte ükski neist ei maininud isegi sõnaga, et nende arengut oleks vähimalgi määral mõjutanud jalgpalliliidu juht või ametnik.

Kommentaar

Klavani uudis oli nagu päikesepaiste pärast pikka pimedust ja pori. Kas sellest midagi saab - võiks kahelda, sest hääletamine pole privaatne ja kui ei saa piisavalt kokku, kardavad need kes "valesti" hääletasid, et vesti nisa otsast viimnegi piim sel juhul. Ühesõnaga hea füürer on ikka ehitanud süsteemi, kus ohjad püsivad hauani.

Edu Klavan ja suur respekt et keegi vähemalt püüab! Kus need teised kõik need aastad on olnud ......................

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                      Klavani uudis oli nagu päikesepaiste pärast pikka pimedust ja pori. Kas sellest midagi saab - võiks kahelda, sest hääletamine pole privaatne ja kui ei saa piisavalt kokku, kardavad need kes "valesti" hääletasid, et vesti nisa otsast viimnegi piim sel juhul. Ühesõnaga hea füürer on ikka ehitanud süsteemi, kus ohjad püsivad hauani.

Edu Klavan ja suur respekt et keegi vähemalt püüab! Kus need teised kõik need aastad on olnud ......................
                      Soovitan viimast Ekspressi Podcasti kuulata, seletavad hästi ära mis võimalused on ja midagi Klavan ja Pohlak tegema peavad.

Kommentaar

Kas just seda, aga ma arvan, et see oleks võinud olla üks Klavani eelistest Pohlaku ees. Ent nüüd on Pohlakul võimalus teadmist, et Klavan jääb Kalevi etteotsa enda kasuks ära kasutada. Sellega saab huvide konflikti teemat pisendada ja rääkida, et Eesti on nii väike ja see on paratamatus ning kõik toimub nagunii alati vaid parimas usus. Ainult küünikud on skeptilised jms.

Ja ma usun, et on klubijuhte, kellel võib olla selle pinnalt lihtsam otsustada, et ah lähme ikkagi Pohlakuga, mis nad nüüd erinevad ikka ole. Kuigi möönan, et ilmselt huvide konflikti teema pole midagi sellist, mis enamus klubide jaoks kõige otsustavam teema oleks, aga küllap kuskil kuklas ta ikka istub.
                        Mitme klubi või "klubi" juhtkonnas on Pohlak ja küsi uuesti selle huvide konflikti kohta ​​​​​​

Kommentaar

Mitme klubi või "klubi" juhtkonnas on Pohlak ja küsi uuesti selle huvide konflikti kohta ​​​​​​
                          Seda ma silmas peangi, et n-ö kaalukategooriad selles küsimuses on väga erinevad, ent näe, esimene näide ei andnudki kaua oodata. Eilne Delfi artikkel: Tiirikut pani pisut muretsema Klavani välja öeldud otsus valituks osutudes jääda ka Tallinna Kalevi jalgpalliklubi presidendi ametisse. „Minu jaoks tekitab see vastuolu. Aivargi taandas end lõpuks ühest rollist. Pigem ei ole hea, et need asjad koos käivad,“

Pärnu Vapruse juhatuse liikme Karl Palatu sõnul poleks Vaprusel täna Aivar Pohlaku juhitava jalgpalliliidu erinevate toetusmehhanismideta professionaalset võistkonda. „Alaliidu abita poleks Pärnu jalgpall suurest august, kus ta pikka aega oli, välja tulnud,“ osutas ta.

Kommentaar

Vaprus peab Florale kümnist maksma ja seda nii mineviku kui ka oleviku eest. Tammeka maksab kûmnist ainult mineviku eest.
                            Tiiriku üle on hea meel ka. Miks? Sest ta teab, et Aivar ei juhi enam Florat.

Kommentaar

tra Ott Järvela sa oled ikka hale vestilakkuja

Kommentaar

Härrad siin veidi arutasid, aga kahjuks mitte liiga sügavalt, toon oli vähemalt selge, füürer tuleb lahti kangutada

Kommentaar

Working...
                                X