Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Igaks juhuks peab veel üle kontrollima, Hiiu on ennegi puusse pannud mängude näitamisega.
Kui asi kindel on, anna teada!
Igal juhul tuleks Hiiusse otse vaatama.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
see, kas rtl teleletzburg jalka ajal ka satilt pilti näitab on sõltunud sellest millisele kanalile veel pilti müüdud on. kui õigused ostnud kanal ise samuti koodivaba, siis on ka letzeburgil pilt ette jäänud. seega on vägagi reaalne ka homme mängu otsepildis näha.
Huvitav kas Pärnus ka mõni gastronoom-kohvik reaalajas seda mängu näitab? On kellegil infot?
aga ma soovitan sul uurida kas Villemis on olemas RTL luksemburg ... kui on, siis nad järelikult näitavad seda.
Teine võimalus see, et hüppad korra läbi ja vaatad plasmateleka all olevale tahvlile - seal kirjas kõik plaanitud ülekanded.
Huvitav kas Pärnus ka mõni gastronoom-kohvik reaalajas seda mängu näitab? On kellegil infot?
aga ma soovitan sul uurida kas Villemis on olemas RTL luksemburg ... kui on, siis nad järelikult näitavad seda.
Teine võimalus see, et hüppad korra läbi ja vaatad plasmateleka all olevale tahvlile - seal kirjas kõik plaanitud ülekanded.
Villemis otse ei näita.
ps. Villemi ülekanded on kirjas ka nende kodulehel www.viiesvillem.ee. Homme kell 22.10 näiteks näiteks POR-LAT ja 23.05 LUX-EST.
Kusjuures lj site annab teada, et homne mäng on encrypt ehk tavaliselt on kanal vaba, kuid vuti ajal pannakse mingi kood peale. Seda nalja teevad paljud vabad kanalid ning just jalgpalli ajal. Seega pole sugugi kindel, et mängu vabalt näha saab. Kõik sõltub sellest, mis koodi nad kasutavad. Reeglina on sellistel puhkudel RAS ja BISS kasutusel ning neid juba naljalt mitmed cam-id lahti ei tee. Kuigi on ka veel nende stream, kuid enne kui mäng algab ei saa milleski kindel olla.
mina pole küll letzeburgi peal kunagi mingit krypti täheldanud. vahel näidatakse lihtsalt musta ekraani, kui mäng vaid \"terrestrial\" on. sarnaselt käitub ka RAI Uno Astralt (see mida nüüd ka starman nüüd oma võrgus edasi kannab).
ja ma olen letzeburgilt mänge ikka juba aastaid jahtinud.
üks kaitse on sellel kanal aga küll. nimelt on sealt mängu digitaalne salvestamine väga tihti (ütleks isegi, et peaaegu alati) ebaõnnestunud. vhs puhul probleeme pole.
Kommentaar