Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pininapasun attacks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Assu2 Vaata postitust
    Pasunad ära bännida, hakkame midagi korraldama? See, et vana kala "Rootsi Kunn" teeb bisnesit ja rikub niiöelda "uue kihi" midagi uut plaanida ja saavutada, on lihtsalt kurb. Jah naera seal, tõesti väga naljakas.
    Need kuradi pasunad tulid siis, kui korvpall oli Eestis veel tasemel, nüüdseks korvpall mudaliigas ja suur osa korvpalli fänne võtavad oma pasunad arenale kaasa.
    Noh, viimasel ajal on populaarseks saanud facebookis "allkirjade" kogumine. Ehk võiks proovida midagi sarnast korraldada pasunate bannimise vastu.

Kommentaar

Kasutaja Patriot kunagi ilusasti tõi näideid mida saaks teha, nagu plägu maha kriipsutatud pasunaga ja sõnumiga "ära võta suhu" näiteks. OKei, kui papa Pohlak ei luba, võiks midagi viisakamat kirjutada. Samas võiks vabalt trükkida flaierid kus seletatakse et pasun rikkub atmosfääri ja segab omadele, nii palluritele kui ka toetajatele kes oskavad ja tahavad teha häält - ja jagada neid enne mängu koos piletitega. Oleks vaid tahtmist...

Kommentaar

Ma mõtlesin ,et ma tellin igaksjuhuks veel ühe konteineri pasunaid.
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Ma mõtlesin ,et ma tellin igaksjuhuks veel ühe konteineri pasunaid.
          kle kunn telli neid veel rohkem! pasunad on eesti jalgpalli tulevik.Krt rahvas hakaku ennem tõesti meistriliiga mängudel käima ja siis alles vaadake edasi mida nõudma hakkate.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Ega pasun palju vuvuzelale alla ei jää (mõlemad teevad korralikult häirivat heli) ning reaalsus on see, et vuvuzelad on ikka nii korralikult ära bännitud, kui bännitud mingi asi olla saab, seega mu arust pasunate keelustamine ei oleks ka väga mõistusevastane...
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mis puutub siia meistriliiga mängude külastatavus?
              Te panete ikka päris lahedad muutujad ühte võrrandisse kokku.
              Külastatavuse arv võrdub ÕIGUSEGA nõuda?
              Eriti silmakirjalik on rääkida midagi publiku numbritest ML ja koondise mängudel ja siis tahtlikult torpeteerida seda üritust veelgi pasunate müümisega kui on näha, et paljusi see häirib.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                kle kunn telli neid veel rohkem! pasunad on eesti jalgpalli tulevik.Krt rahvas hakaku ennem tõesti meistriliiga mängudel käima ja siis alles vaadake edasi mida nõudma hakkate.
                Koeru fännide seas on pasunatel väga suur tähtsus ja neist on ka väga palju kasu
                Sa oled vist esimene inimene ,kes ridade vahelt oskas lugeda ja irooniast on aru saanud See on minu meelest nii pseudoprobleem ,kui vähegi olla saab. Need plastmassist vidinad ei ole küll selles süüdi ,et meil fännitribüün ei tööta nii nagu Alarikh seda soovib .
                Aga jah nii kaua ,kui maapeal leidub lolle kelle üle naerda saab siis ma mängin edasi .
                FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  Koeru fännide seas on pasunatel väga suur tähtsus ja neist on ka väga palju kasu
                  Mine pasunda oma Koeru mängul seda pasunat siis. Koondise mängud on see koht kuhu rahvas kokku tuleb, EESTILE kaasa elama. Meistriliigaga ei anna koondisemänge võrreldagi. Ma pean ennast siiski koondise fänniks, mitte mingi Meistriliiga klubi suuresuuliseks toetajaks. Jalgpalli riik me muidugi pole, kuid on lihtsaid asju mida saab korraldada, et fännide laulu ja kaasaelamist oleks ka kuulda B12 sektorisse. Selgelt on näha siin videos (1:26) kuidas http://www.youtube.com/watch?v=66Zdfs8FPg0# mu paremal käel neiudel olid pasunad ja OI kuidas nad neid puhusid, üleüldse kõik seal.

Kommentaar

Sa oled vist esimene inimene ,kes ridade vahelt oskas lugeda ja irooniast on aru saanud See on minu meelest nii pseudoprobleem ,kui vähegi olla saab. Need plastmassist vidinad ei ole küll selles süüdi ,et meil fännitribüün ei tööta nii nagu Alarikh seda soovib .
                    Aga jah nii kaua ,kui maapeal leidub lolle kelle üle naerda saab siis ma mängin edasi .
                    See ei ole pisiprobleem, vaid väga hea näide kuidas Eesti koondise mängudel fännitribüüni (organiseeritud aktiivsed ja kreatiivsed toetajad kes oskavad käivituda oma koondist, tavalisi poolehoidjäid ja näidata vastasfänne kus on nende koht) sõna otseses mõttes ei olegi. On olemas üks sektor kus saab seista ja kui on viitsimist siis ka koos selle sektori ühe kolmandikuga (2/3 tavaliselt magavad) natuke laulda.
                    Pasunad segavad. Ja see on "fannitribüüni" liidrite kohustus teha konkreetsed sammud et see mõttetu ese oleks keelatud, mitte ironiseerida teades et kõik jääb samaks ja endal ei ole tahtmist ette võtta ebapopulaarsed sammud.

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
                      See ei ole pisiprobleem, vaid väga hea näide kuidas Eesti koondise mängudel fännitribüüni (organiseeritud aktiivsed ja kreatiivsed toetajad kes oskavad käivituda oma koondist, tavalisi poolehoidjäid ja näidata vastasfänne kus on nende koht) sõna otseses mõttes ei olegi. On olemas üks sektor kus saab seista ja kui on viitsimist siis ka koos selle sektori ühe kolmandikuga (2/3 tavaliselt magavad) natuke laulda.
                      Pasunad segavad. Ja see on "fannitribüüni" liidrite kohustus teha konkreetsed sammud et see mõttetu ese oleks keelatud, mitte ironiseerida teades et kõik jääb samaks ja endal ei ole tahtmist ette võtta ebapopulaarsed sammud.
                      Kuldsed sõnad

Kommentaar

Kui seda pininapasunat otstarbekalt kasutada, siis pole probleemi.. ntx see tavaline hüüdlause "Eesti! plaks-plaks-plaks" plaksude asemel pininapasun ei häiri.
                        Aga Uruguay vastu ka mingid väiksed pägalikud pasundasid kordamööda teineteisele kõrva endil nägu naerul, nad olid must 2 rida all pool, ei viitsinud teematsema hakata seal..

Kommentaar

Pigem 1 vuvuzela kui 100 pasunat

Kommentaar

Kunn, kas sa arvad tõsimeeli, et see on täielik pseudoprobleem? Olude sunnil olen pidanud vaatama viimased kaks aastat Eesti koondise mänge kas arusaamatute araabiakeelsete kommentaaridega või siis üsna pasa striimiga ehk siis paratamatult pööran rohkem tähelepanu taustahelile ja paraku pole peale ühtlase pinina ikka suurt midagi kuulda.

Ma saan kindlasti aru, et äri vajab tegemist ja kõik me tahame leiba vorstiga süüa, aga kas sa ei arva, et kuskil tuleb eetiline piir vastu? Ja kuna sa ise kasutad ju iga võimalust, et kossupededele ära panna, siis ma eeldaks, et sinul tuleb see tunduvalt varem kui nii mõnelgi teisel. Fänluse arendamises on sul vastuvaieldamatult suured teened, kirjuta ennast fänluse ajalukku ikka legendina, mitte "selle m*nnina, kes oma pasunate ja väikeste poiste kopsu- ja tahtejõu koostöös viimasegi fännitribüünilt tuleva laulu tapab". Kasumi säilitamiseks ma ostan sinult järgmine kord salli ja kui Eesti võidab, teen õlle ka välja
                            Jube Tige Kala

Kommentaar

..ma ostan ka salli...aga õllet talle välja ei tee - sest vana-Kalmet läeb jommis peaga täitsa segaseks...!
                              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                                Egas muud kui.. kas keegi teab, kust ma saaks osta koondise särki koos särgile trükkimisega?
                                Kui eraldi osta ei saa, siis T-särgipoes (Kristiine keskuses nt) saaks lasta peale trükkida.

Kommentaar

Working...
                                X