Algselt postitas Assu2
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pininapasun attacks!
Collapse
X
-
Kasutaja Patriot kunagi ilusasti tõi näideid mida saaks teha, nagu plägu maha kriipsutatud pasunaga ja sõnumiga "ära võta suhu" näiteks. OKei, kui papa Pohlak ei luba, võiks midagi viisakamat kirjutada. Samas võiks vabalt trükkida flaierid kus seletatakse et pasun rikkub atmosfääri ja segab omadele, nii palluritele kui ka toetajatele kes oskavad ja tahavad teha häält - ja jagada neid enne mängu koos piletitega. Oleks vaid tahtmist...
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa mõtlesin ,et ma tellin igaksjuhuks veel ühe konteineri pasunaid.pasunad on eesti jalgpalli tulevik.Krt rahvas hakaku ennem tõesti meistriliiga mängudel käima ja siis alles vaadake edasi mida nõudma hakkate.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ega pasun palju vuvuzelale alla ei jää (mõlemad teevad korralikult häirivat heli) ning reaalsus on see, et vuvuzelad on ikka nii korralikult ära bännitud, kui bännitud mingi asi olla saab, seega mu arust pasunate keelustamine ei oleks ka väga mõistusevastane...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Mis puutub siia meistriliiga mängude külastatavus?
Te panete ikka päris lahedad muutujad ühte võrrandisse kokku.
Külastatavuse arv võrdub ÕIGUSEGA nõuda?
Eriti silmakirjalik on rääkida midagi publiku numbritest ML ja koondise mängudel ja siis tahtlikult torpeteerida seda üritust veelgi pasunate müümisega kui on näha, et paljusi see häirib.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle kunn telli neid veel rohkem!pasunad on eesti jalgpalli tulevik.Krt rahvas hakaku ennem tõesti meistriliiga mängudel käima ja siis alles vaadake edasi mida nõudma hakkate.
Koeru fännide seas on pasunatel väga suur tähtsus ja neist on ka väga palju kasuSee on minu meelest nii pseudoprobleem ,kui vähegi olla saab. Need plastmassist vidinad ei ole küll selles süüdi ,et meil fännitribüün ei tööta nii nagu Alarikh seda soovib .
Aga jah nii kaua ,kui maapeal leidub lolle kelle üle naerda saab siis ma mängin edasi .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle kunn telli neid veel rohkem!pasunad on eesti jalgpalli tulevik.Krt rahvas hakaku ennem tõesti meistriliiga mängudel käima ja siis alles vaadake edasi mida nõudma hakkate.
Koeru fännide seas on pasunatel väga suur tähtsus ja neist on ka väga palju kasu
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSa oled vist esimene inimene ,kes ridade vahelt oskas lugeda ja irooniast on aru saanudSee on minu meelest nii pseudoprobleem ,kui vähegi olla saab. Need plastmassist vidinad ei ole küll selles süüdi ,et meil fännitribüün ei tööta nii nagu Alarikh seda soovib .
Aga jah nii kaua ,kui maapeal leidub lolle kelle üle naerda saab siis ma mängin edasi .
Pasunad segavad. Ja see on "fannitribüüni" liidrite kohustus teha konkreetsed sammud et see mõttetu ese oleks keelatud, mitte ironiseerida teades et kõik jääb samaks ja endal ei ole tahtmist ette võtta ebapopulaarsed sammud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustSee ei ole pisiprobleem, vaid väga hea näide kuidas Eesti koondise mängudel fännitribüüni (organiseeritud aktiivsed ja kreatiivsed toetajad kes oskavad käivituda oma koondist, tavalisi poolehoidjäid ja näidata vastasfänne kus on nende koht) sõna otseses mõttes ei olegi. On olemas üks sektor kus saab seista ja kui on viitsimist siis ka koos selle sektori ühe kolmandikuga (2/3 tavaliselt magavad) natuke laulda.
Pasunad segavad. Ja see on "fannitribüüni" liidrite kohustus teha konkreetsed sammud et see mõttetu ese oleks keelatud, mitte ironiseerida teades et kõik jääb samaks ja endal ei ole tahtmist ette võtta ebapopulaarsed sammud.
Kommentaar
-
Kui seda pininapasunat otstarbekalt kasutada, siis pole probleemi.. ntx see tavaline hüüdlause "Eesti! plaks-plaks-plaks" plaksude asemel pininapasun ei häiri.
Aga Uruguay vastu ka mingid väiksed pägalikud pasundasid kordamööda teineteisele kõrva endil nägu naerul, nad olid must 2 rida all pool, ei viitsinud teematsema hakata seal..
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSa oled vist esimene inimene ,kes ridade vahelt oskas lugeda ja irooniast on aru saanudSee on minu meelest nii pseudoprobleem ,kui vähegi olla saab. Need plastmassist vidinad ei ole küll selles süüdi ,et meil fännitribüün ei tööta nii nagu Alarikh seda soovib .
Aga jah nii kaua ,kui maapeal leidub lolle kelle üle naerda saab siis ma mängin edasi .
Ma saan kindlasti aru, et äri vajab tegemist ja kõik me tahame leiba vorstiga süüa, aga kas sa ei arva, et kuskil tuleb eetiline piir vastu? Ja kuna sa ise kasutad ju iga võimalust, et kossupededele ära panna, siis ma eeldaks, et sinul tuleb see tunduvalt varem kui nii mõnelgi teisel. Fänluse arendamises on sul vastuvaieldamatult suured teened, kirjuta ennast fänluse ajalukku ikka legendina, mitte "selle m*nnina, kes oma pasunate ja väikeste poiste kopsu- ja tahtejõu koostöös viimasegi fännitribüünilt tuleva laulu tapab". Kasumi säilitamiseks ma ostan sinult järgmine kord salli ja kui Eesti võidab, teen õlle ka väljaJube Tige Kala
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar