Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Muulased Eesti koondistes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Muulased Eesti koondistes\'

Eestis noorte võistlusi vaadates olen märganud, et ühes võistkonnas mängib mustanahaline poiss, kes räägib minu teada puhtalt eesti keelt. Kuuldatavasti on ta sündinud Eestis ning üks vanem eestlane, teine kusagilt mujalt.

Teoreetiliselt võib ta aastate pärast koondise uksele koputama hakata. Siis pole ju mingit alust teda välja jätta. Või on?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas marcello

Tundub,et ei mängi...
      kurat küll kohe närvima, ma lihtsalt ei saa aru mis rahvus koondis see on kui 11st 2 mängijat on sellest rahvusest ja teised \"importitud\"
      Praegu ju ka teisi rahvusi sees!
      Neil on kodakondsus olemas,tahavad ja oskavad Eestit esindada.Miks ei võiks ükspuha mis rahvusest inimene,kel kodakondsus olemas ja keel suus,esindada Eestit?
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

selle kõigega ma olen nõus et kui eesti keel suus ja kodakondsus ja muidugi kõige tähtsam et oskaks mängida jlgpalli siis miks mitte Eesti koondist esindada! aga see inimene võiks olla eestis sündinud, mitte sisserännanud, muud mina ette ei heida! mängigu mustnahalised või pilusilmad eesti koondise eest, seda me peatada ei saa, mis suunas maailm liigub!
        Eesti surub kõik vastased vastu muru
        ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas god

muidugi kõige tähtsam et oskaks mängida jlgpalli , seda me peatada ei saa,
          On sul palju näiteid kus koondisesse on võetud inimene kes jalgpalli mängida ei oska?Ja palun mitte teravmeelitseda nimedega Zahho,Viikmäe,Reinumäe jne
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas god

muidugi kõige tähtsam et oskaks mängida jlgpalli , seda me peatada ei saa,
            On sul palju näiteid kus koondisesse on võetud inimene kes jalgpalli mängida ei oska?Ja palun mitte teravmeelitseda nimedega Zahho,Viikmäe,Reinumäe jne
            mis sul on mingi vihavaen minuga?? see oli naljana kirjutatud \"et peab oskama mängida jalgpalli...\"
            ma pole teravmeelitsenudki nende nimedega
            Eesti surub kõik vastased vastu muru
            ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

\"On sul palju näiteid kus koondisesse on võetud inimene kes jalgpalli mängida ei oska?Ja palun mitte teravmeelitseda nimedega Zahho,Viikmäe,Reinumäe jne\"/c/MARCELLO

80% meie noortekoondislased mängivad jalgpalli halvasti ning saavad kohad noortekoondistes eestkostel. A-koondises on praegu kokku paar pallurit kes mängivad halvasti. Enne Jelle, A-koondise koostati (nagu praegused noortekoondised) mitte meisterlikkuse printsiibil .

Kommentaar

noo kui oskab puhtalt eesti keelt jne siis miks mitte aga noh varsti muutub ka koondis klubiks nii moodi ju

Kommentaar

Kui kodanik on eesti keelne ja Eesti meelne, siis olgu ta ise pärit kust kurat.

aga noh varsti muutub ka koondis klubiks nii moodi ju
                  Selgita palun
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Selgita palun
                    rahvus koondises peaks mängija sellest rahvusest inimesed mitte eri rahvusest, mida siin selgitada??? aga kui kellegile meeldib et mängib 3 hiinlast ja 3 musta koondises siis palun väga siis pole enam eesti rahvus koondis ju ma ei saa aru mida sii selgitada

Kommentaar

Vastus teemale \'Muulased Eesti koondiste

Algselt postitas sicmic

Selgita palun
                      rahvus koondises peaks mängija sellest rahvusest inimesed mitte eri rahvusest, mida siin selgitada??? aga kui kellegile meeldib et mängib 3 hiinlast ja 3 musta koondises siis palun väga siis pole enam eesti rahvus koondis ju ma ei saa aru mida sii selgitada
                      Praegu ei mängi koondises eri rahvusest inimesed? Kas eri rahvusest on ainult need, kes on teise nahavärviga?
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vastus teemale \'Muulased Eesti koondiste

Algselt postitas Martin
                        Praegu ei mängi koondises eri rahvusest inimesed? Kas eri rahvusest on ainult need, kes on teise nahavärviga?
                        Muidugi. Kallid naabrid Lasnamäelt Ivan ja Juri on ju omad - ütleme ausalt: nemad ongi need ainsad ja õiged tõelised eestlased. Nendest ja ainult nendest saabki moodustada tõelise rahvuskoondise.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No minu mõistus ei võta enam, ausalt Mis krdi 3 hiinlast ja 3 musta?! See jutt mingitest sisserändajatest on mõttekuselt võrreldav aruteluga, et oioioi mis siis küll saab, kui antakse mõnele jõehobule või jääkarule eesti kodakondsus, et kas ta tohib siis ikka mängida Eesti eest või mitte, sest ta ei ole ju siin sündinud. Bollocks.
                          Minu jaoks on selle teema point tegelt väga lihtne - mõni mees ei taha näha teisest rassist inimesi Eesti eest väljakul. Simple as that. Ja sellise hoiaku kohta on üks väga konkreetne sõna ka olemas, aga ei hakka välja ütlema, ehk jõuab niisamagi kohale.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincentSimple as that. Ja sellise hoiaku kohta on üks väga konkreetne sõna ka olemas, aga ei hakka välja ütlema, ehk jõuab niisamagi kohale.
                            Schwede??

Kommentaar

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kui inimene on Eestis sündinud ja oskab eesti keelt, ma ei saa aru milles probleem on? Inimene on elanud kogu oma elu Eestis ja teda mitte koondisesse lubada või kuidagi solvata nahavärvuse suhtes oleks ju puhas rassism.

Kommentaar

Working...
                                X